Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, mám dotaz na prvním screningu nám krev vyšla nechativni, na ultrazvuku sójové projasneni 2,83 ale celkové negativní.
V 16tt jsem šla znovu na krev která je nyní pozitivní 1:170. Příští týden nás čeká genetika a jsem vyděšená v nemocnici mi skoro nic neřekli jen všechny rizika při odběru plodové vody. Myslíte ze jsou výsledky dost špatné?
Předem děkuji
Ahoj, mám nález NT 3,1 mm. Byla jsem na odběru choriových klků a downův syndrom negativní. Může to značit takhle samostatně prý spíše jiné, méně časté vady, nebo taky vůbec nic. Na zbytek výsledků čekám. Určitě pro klid doporučuji odběr té plodové vody. Třeba nás tu někdo uklidní, kdo má s tímto zkušenost, já budu čekat ještě 2 týdny ![]()
@Michaela2108
Ahoj, my jsme měli sijove projasneni 2,7 na triple testu nám vyšel Downův 1:25, šla jsem teda na geneticky test panorama, vratil se negativní na DS.
Máme zdravého chlapečka.
Podle mě zbytečný stress, bude to v pohodě ![]()
Náš syn měl šíjové projasnění 3,3 a ds se potvrdil..
Bylo tam více vývojových vad
V 17tt jsem byla na ukončení těhotenství
@Malvína86 To mě moc mrzí. Mohu se zeptat, jestli na DS ukazovaly i nějaké další hodnoty ze screeningu? Děkuji
@Julie93 i hodnoty krve..
Na prvním screeningu leželo miminko ve špatné poloze, ale za 14 dní se zjistilo špatné srdíčko, nebyla nosní kůstka, stitnice, špatná střeva..
Bylo to opravdu hodně špatné