Žádna hra

Anonymní
26.7.18 20:52

Žádna hra

Dobry den, potrebovala bych se zeptat na nazor ohledne vyvoje své 18 mesicni dcerky. Jde mi o to, ze nijak funkcne si nehraje. Ma ruzne hracky a cely den si jich ani nevsimne, dokud ja si s ni nehraju. Jinak chodi po byte za mnou ale nic konkretniho nedela. Jedine co ji zaujme je lopatka a smetak, pracka a takove veci. Prijde mi to trosku divne v porovnani s jinyma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
26.7.18 20:56

Malýho v tomhle věku hračky vůbec nezajímaly, koukal co dělám, šoupal židle po bytě, vytahoval mi nádobí z linky apod. To až tak po 2 roce ho začli bavit auta, hračky do vody a nějaké drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
26.7.18 21:01

Tohle je podle mého normální. Obě moje děti v tomhle věku hračky moc nezajímaly - všechno odevšad vytahat, vykrámovat a hlavně asistovat u všeho, co dělají jiní, včetně záchoda a sprchy. Mladší má tohle období teď a fakt vydrží celý den zdánlivě zevlovat od ničeho k ničemu, u všeho se jen na chvilku zastavit…ale když to sečteš, „udělají“ toho za den fakt dost. Aspoň podle toho bordelu, co po ní za den zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
26.7.18 21:03

Je to naprosto normalni a bezne. Ja snad neznam zadne dite tohoto veku, co by si vydrzelo samo hrat s hrackami. Maximalne treba vyhazovat ponozky ze supliku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 21:28

normalni..... u nas vede jehličí, pivní pul litr a lzicka (venku) a doma víčka pet lahvi , špinavé/ ciste pradlo, boty… hracky nezájem… je zajima jen to co děláme my- proto si hraje kdyz si s ni hraješ a jinak ne :-) to se zlomí, ale az pozdeji… tak at den zapojí do všeho co děláš:-) moje dcera si se mnou i utira zadek????????????

• Citovat
  • Upravit
15210
26.7.18 21:47

Je to normální,dcery v tomto věku jen kramařily,chtěly dělat všechno co já,nejraději byly venku,tam je bavilo cokoli,třeba zbirat kamínky,nebo se šťourat klackem v písku.Takove to hraní s hračkami na něco,přišlo myslím až po druhém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.18 22:08

Dekuji za nazory. Je to me prvni a nemam s tim zkusenosti:)

• Citovat
  • Upravit
8491
26.7.18 22:19
@Anonymní píše:
Dekuji za nazory. Je to me prvni a nemam s tim zkusenosti:)

Jo a pokud jsem v tomhle veku potrebovala syna samostatne zabavit, dala jsem mu do pekace na peceni cocku, k tomu kelimky, lzici, bagrik, nakladacek atp. a to byla jedina cinnost, u ktere jsem si mohla v klidu vypit caj. Sice jsem pak dalsich 10 minut uklizela bordel, ale za ten caj to stalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí