Záhadný předmět

14030
28.4.14 12:54

Záhadný předmět

Před časem jsme po domytí myčky našli na dně tento předmět a zaboha nemůžeme přijít na to, co to je, odkud to je a k čemu to patří :D Může to být součást myčky, něco z nádobí nebo něco úplně jiného záhadně se tam dostanuvší :lol: Kdo přijde na to, co to je, sice nedostane odměnu, ale zaslouží se o to, že můj manžel bude mít konečně klidné spaní :lol: Já už bych to dávno vyhodila, ale trvá na tom, že musíme přijít na to, co to je :P 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.4.14 13:02

Já bych řekla, že je to „kotva“ takových těch volitelně zvedacích štelářků na talíře. Vypadlo nám něco podobnýho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
28.4.14 13:02

:D :D no, reknu ti jen, ze s nejvetsi pravdepodobnosti to je soucast mycky- nasla jsem temer totez v sacku u zarucniho listu prave k mycce…partner mi nebyl schopny rictm, k cemu to je, ale schovane to mame, ze pry „ono se to muze hodit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
28.4.14 13:09

@Zuziky ono se to může hodit…jako bych slyšela toho mýho :lol: :lol: :lol: :roll: nevíme, k čemu je tolik věcí, co tady schraňujeme, ale můžou se hodit :zed: třeba stará baterka z auta, prasklý žárovky, ulomená násada od lopaty…atd, atd, atd :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.4.14 13:09

To bude z mycky.Neco na prochyceni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
28.4.14 13:10

@Hřiběnka Mojí mamce pořád vypadávají součástky, ktere není schopna identifikovat, ale myčka pořád funguje :D Co přesně je ta čǎst na fotce netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
28.4.14 13:12

@rerere prasklý žárovky mě teda pobavily :mrgreen: :mrgreen:

@Hřiběnka já bych to viděla na ty háčky u košů na talíře… Zkus se mrknout zda nechybí, měly by tam být normálně 4. Mě taky občas jak to pokládám na hrnce nebo na talíře zvedám když jich mám hodně tak se mi stane že to vypadne je to tam jen nacvaknuté ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
28.4.14 13:24

Prohlídněte spodní patro - jak jsou tam ty „držáky“ na talíře, tak se dají libovolně pokládat a stavět - určitě je to jeden z těch držáčků, kterými se to šteluje, ty naše vypadají skoro stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
28.4.14 13:42
@rerere píše:
@Zuziky ono se to může hodit…jako bych slyšela toho mýho :lol: :lol: :lol: :roll: nevíme, k čemu je tolik věcí, co tady schraňujeme, ale můžou se hodit :zed: třeba stará baterka z auta, prasklý žárovky, ulomená násada od lopaty…atd, atd, atd :roll: :mavam:
Žiješ s mým chlapem? :?: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.4.14 13:43

Chudák manžel. Můj když neví, co to je, tak to rovnou vyhodí. :-)

• Citovat
  • Upravit
3270
28.4.14 13:43

@Hřiběnka normálka pošli tuhle fotku s dotazem k výrobci. A ještě ho sprdni že to milá myčka trousí po dně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
28.4.14 20:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.4.14 12:14

@Hřiběnka co máte za myčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
29.4.14 18:21

@jitkabokule Máme Bosh, tu užší verzi.

Prohledala jsem myčku, ale nenašla jsem, kam by to mohlo patřit, nikde nic takovýho není :cert: Jestli to někdo v myčce máte, prosím foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.5.14 12:53

Philips

Je to součástka k Philipsu parní hrnec s mixérem dohromady :) Teda myslím, máte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová