Zahleněná 5měsíční holčička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
22.11.11 16:04

zahleněná 5měsíční holčička

Ahojky mám takový problém. Moje 5 měsíční Natálka je už skoro měsíc zahleněná. Jsem už z toho zoufalá. Když už to vypadá lépe, tak vždy jdeme na rehabky či ven a moje zlatíčko mi opět začne vyhazovat obloukem umělé mléko i s hlenama, nechce spát, je protivná. Já už nevím jak se těch hlenů zbavit. Jelikož má ještě jeden střevní problém, tak doktorka nechce do ní cpát už žádné léky. Prosím poraďte některá něco. Já nevím, jestli třeba nějaký čaj, homeopatika. Mám odpozorováno, že když jdeme cvičit (cvičí nahá) tak po tom doma mi začne zvracet. Myslíte, že je podchlazená??? Je to moje první mimi, takže asi všechno moc řeším. Napište prosím. Každa rada drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
22.11.11 16:08

zalezi jestli cvicite venku pred barakem…na to uz je trochu chladno :mrgreen: a tak kdyz ji to nedela dobre tak necvicte vubec ne? neni nic jednodussiho :-) jinak pokud ma problemu vic tak bych lecbu nechala na lekari ktery vi co ji trapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.11.11 16:10

Mucosolvan Junior a čaj na kašel, je sice asi od 6m, ale myslim, že to neva.
A jaký má střevní problém? Něco na to odkašlávání by brát měla :nevim: A ještě můžeš zkusit nahřát hrudníček, třeba nahřátym olejem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.11.11 16:14
mikitaa píše:
zalezi jestli cvicite venku pred barakem…na to uz je trochu chladno :mrgreen: a tak kdyz ji to nedela dobre tak necvicte vubec ne? neni nic jednodussiho :-) jinak pokud ma problemu vic tak bych lecbu nechala na lekari ktery vi co ji trapi.

cvičíme Vojtovku v nemocnici, tam je teplo, ale malá vždy má úplně studené nohy. Kdybych necvičila, tak se mi ani nepřekulí ze zad na břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
22.11.11 16:14

Souhlasím s Mucosolvanem a když už chodíte na tu rehabilitaci, tak si řekni, ať ti vysvětlí i míčkování při kašli, u nás zabírá stoprocentně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.11.11 16:15

Tak zvraci ti asi proto, ze polyka ten hlen ne?
Sinupret kapky jsou i pro kojence, ale od kolika mesicu presne to nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.11.11 16:17
Temaho píše:
Mucosolvan Junior a čaj na kašel, je sice asi od 6m, ale myslim, že to neva.
A jaký má střevní problém? Něco na to odkašlávání by brát měla :nevim: A ještě můžeš zkusit nahřát hrudníček, třeba nahřátym olejem :palec:

Od porodnice se trápíme s E-colou. Nemůžeme se jí zbavit. Teď jsem dobrala Colinfant, tak půjdeme na výtěr jestli ta potvora tam je nebo není. To nahřátí hrudníku zkusím. Problém je, že ona ani nekašle. Prostě ji ty hleny tečou dolu do bříška, pak jí bolí. No a to je tak dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.11.11 16:22
spaagetka píše:
Souhlasím s Mucosolvanem a když už chodíte na tu rehabilitaci, tak si řekni, ať ti vysvětlí i míčkování při kašli, u nás zabírá stoprocentně :pankac:

Tak ten mucosolvan zkusím a to míčkování taky pořeším. Vůbec nevím, že něco takového existuje. Já jsem tam byla na rehabkách teprve po druhé. Přiště se poptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
22.11.11 16:25

A ona má zahleněný i nosík nebo to má jen vzadu? Mně totiž malá připadá taky,že je zahleněná, ale v nosíku nic nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.11.11 16:27

Ahojky, my jsme taky pořád zahlenění a taky cvičíme vojtovku. Ale nějak se toho nemůžeme zbavit, ted mi taky začal zvracet, obloukem jde ven i výživa. Nevím my ted dostali nějaký sirup nejsou to ATB. Jinak jak dlouho cvičíte po jídle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
22.11.11 16:32
EvaG píše:
Ahojky, my jsme taky pořád zahlenění a taky cvičíme vojtovku. Ale nějak se toho nemůžeme zbavit, ted mi taky začal zvracet, obloukem jde ven i výživa. Nevím my ted dostali nějaký sirup nejsou to ATB. Jinak jak dlouho cvičíte po jídle??

Já cvičím s malou před jídlem a po jídle tak max.1,5-2 hodiny. A stejně mi něco vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.11.11 16:34

někdo zmínil SINUPRET smí se až od roka…

jinak pokud je dítě nemocné cvičit vojtu by nemělo a že říkáš že se ti neotočí bez vojty na bříško na to má ještě měsíc čas vůbec bych to neřešila a a prostě posečkala až se trošku odhlení … jinak z léku jen Mucosolvan Junior 3krat denně ale odpo nejdýl ve 16 aby ji to nenutilo ke kašli v noci a přes den dávej pít čaj ze SLézu a střídej s kašlacím od lerosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.11.11 16:36
maja84 píše:
EvaG píše:
Já cvičím s malou před jídlem a po jídle tak max.1,5-2 hodiny. A stejně mi něco vyhodí.

Ono se to někdy stává, pokud je zahleněná tak se nedá nic dělat. Má teploty? my jsme zahlenění od narození, ted akorát nám to hupslo na průdušky. Známá co cvičila tak říkala, že na rehabce chytli kde co. Asi na to něco bude. :think:
Mě doktorka říkala, že tady v tom počasí se toho jen tak nezbavíme a že se toho zbavíme až bude sedět. No že mu to stíká do krku zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
22.11.11 16:39
marketm píše:
někdo zmínil SINUPRET smí se až od roka…jinak pokud je dítě nemocné cvičit vojtu by nemělo a že říkáš že se ti neotočí bez vojty na bříško na to má ještě měsíc čas vůbec bych to neřešila a a prostě posečkala až se trošku odhlení … jinak z léku jen Mucosolvan Junior 3krat denně ale odpo nejdýl ve 16 aby ji to nenutilo ke kašli v noci a přes den dávej pít čaj ze SLézu a střídej s kašlacím od lerosu

omyl, pokud dítě je bez teplot a je jen zahleněné tak se naopak cvičit má, kvůli tomu, že ty hleny se uvolňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
22.11.11 16:47
EvaG píše:
marketm píše:
někdo zmínil SINUPRET smí se až od roka…jinak pokud je dítě nemocné cvičit vojtu by nemělo a že říkáš že se ti neotočí bez vojty na bříško na to má ještě měsíc čas vůbec bych to neřešila a a prostě posečkala až se trošku odhlení … jinak z léku jen Mucosolvan Junior 3krat denně ale odpo nejdýl ve 16 aby ji to nenutilo ke kašli v noci a přes den dávej pít čaj ze SLézu a střídej s kašlacím od lerosu
omyl, pokud dítě je bez teplot a je jen zahleněné tak se naopak cvičit má, kvůli tomu, že ty hleny se uvolňují.

s dítětem ,kterému evidentně není dobře bych prostě necvičila jakože jsem necvičila a bylo mi to schváleno… at si každý dělá co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí