Zahuštění omáčky pro 13m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
7.9.11 12:02

zahuštění omáčky

Prosím, poraďte, můžu 13-ti měsíčnímu prckovi zahustit omáčku moukou ? Nebo čím jiným se zahušťuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
7.9.11 12:03

A proč bys nemohla?Určitě už jí pečivo…jinak se zahušťuje zeleninou,krupičkou, chlebem, smetanou…

Příspěvek upraven 07.09.11 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
7.9.11 12:04

já bych zahuštovala bramborou,nebo rýžovou kašou tak to teda budu dělat já doma má pulročního prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.9.11 12:07

a co klasickou jíšku nebo jen zaškvedlat vodu s moukou ? teď dělám kedlubnovou, tak dám lžičku mouky do zakysané smetany. jsem zvyklá tolik let vařit a teď si připadám jak školačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.11 12:08
pavlisk píše:
a co klasickou jíšku nebo jen zaškvedlat vodu s moukou ? teď dělám kedlubnovou, tak dám lžičku mouky do zakysané smetany. jsem zvyklá tolik let vařit a teď si připadám jak školačka :-)

no to víš že můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.9.11 12:09

Myslím si, že ročnímu dítěti mouka neuškodí. Doma zahuštuji moukou, jíškou, smetanou, plátkem sýra u krémových omáček. Omáčky se také dají zahustit kusem chleba nebo strouhanou bramborou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
7.9.11 12:21

Mouka už dávno může, pokud není alergik. Taky dávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
7.9.11 12:27

zahuštuji polentou, ale nevím od jakýho věku se může :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
7.9.11 13:39

Zahuštovat se určitě již může, ale je lepší když se zahustí rýžovou moukou, bramborem, pohanková mouka. V mouce jde jen o ten lepek jestli nemá na něj alergii.

Jinak polenta je z kukuřice a nemyslím, že by s ní měl být nějaký problém. V mexiku ji také baští prckové a nic jim nejde. Člověku hlavně vadí ten lepek v mouce. Polentu bych doporučila je dobrá a dá se dát skoro ke všemu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.9.11 19:55

Ze začátku jsem zahušťovala instantní rýžovou kaší bez příchuti od Nestlé. Jak už jedl pečivo, tak vařím na klasické jíšce, máslo-mouka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
7.9.11 22:42

Tak ja mouku vubec k zahustovani nepouzivam. Osvedcily se mi jahlove, pohankove nebo normalne ovesne vlocky. Treba rajskou zahustim kukuricnou strouhankou a tak. Ale nejvice se mi osvedcilo u omacek i polevek dat proste mene vody a co nejvic zeleniny..... Myslim, ze cim mene mouky do tela, tim lepe a vlocky maji navic spoustu uzitecnych latek, tak to mi prijde fajn.
Jo a kdyz byly deti male, tak jsem obcas zahustila treba i ryzovou Sunarkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí