Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli s tím některá nemáte zkušenost?
Včera ráno jsem byla v porodnici s hnědým hlenovitým výtokem bez bolestí. Co jsem se vrátila domů, tak bolesti mám, nepravidelně každých 5-10 minut, bez stahování dělohy. Přešlo to akorát odpoledne, když jsem chodila.
Teď přes noc mám bolesti v kříži a výtok se z hnědého změnil na růžové až červené hleny. Má cenu jezdit do porodnice, jestli mi něco na tyhle bolesti můžou dát, nebo jestli nemůže být něco špatně? Včera ráno UTZ, ozvy a vše v pořádku.. Díky moc!
Tak asi je dost podstatné jestli jsi v 7. měsíci nebo v termínu ![]()
@Pavluška24 Tak to je asi tak nějak plus minus normální průběh ne? Nebo co přesně se ti nezdá?
@marmelada78 má v metříku 39tt
jhá bych zatím nikam nejela, kdyby to nepřřešlo, tak odpoledne nebo k večeru
@Pavluška24 píše:červené jakože krev? Pokud ano, tak porodnice
Jo, zapomněla sem napsat 38+4
@marmelada78 jsem prvorodička, vážně nevím, jak to má nebo nemá vypadat ![]()
@Pavluška24 jinak hleny můžou být hlenová zátka, většinou to jde i s krví. ![]()
@jahuhudka píše: červené jakože krev? Pokud ano, tak porodnice
mně v porodce říkali, že když to nebude vyloženě krvácení, ale hlen s krví, tak že je to cajk
@atominnka píše:
@marmelada78 má v metříku 39ttjhá bych zatím nikam nejela, kdyby to nepřřešlo, tak odpoledne nebo k večeru
tak padon, ale rozklikávat metříky na to fakt nemám nervy ![]()
@atominnka mě právě děsí to množství, kde se to pořád bere…Za noc jsem šla na záchod tak co hodinu a vždy velký kus (pardon
)
@marmelada78 no néééé, já to myslela jako info, ne jako výtku
Já smolila odpověď a zakl. ti mězitím odpověděla ![]()
@Pavluška24 jn, je toho faaaakt hodně, ještě si to pamatuju, mně takhle zátka odešla ve 34-35tt ![]()
Takto jsem to mela taky odesla mi presne tak zatka, prvni hnedy hlen pak s krvi a stejne museli vyvolavat… jela bych az budes mit fakt bolesti a neboj, to ze to jsou stahy to poznas, taky jsem si myslela, ze to nepoznam, ale neda se to s nicim splest
@Pavluška24 píše:
@atominnka mě právě děsí to množství, kde se to pořád bere…Za noc jsem šla na záchod tak co hodinu a vždy velký kus (pardon)
tak to je zátka, zatím nikam nemusíš, ale radši úplně dobal tašku do porodnice, já porodila asi 18 hodin poté, c o zátka začala odcházet ![]()