Zajímavé video pro "staré matky" :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1335
20.5.15 16:47

Zajímavé video pro "staré matky" :-)

:mavam:
Narazila jsme na velmi zajímavé dokument (no - spíš reportáž, video) o „pozdním rodičovství“…
Pro mne byl velmi povzbuzující :mavam: Tak sdílím…
http://www.ceskatelevize.cz/…-rodicovstvi
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
20.5.15 16:52

Pro mě nepochopitelné… ale dokument je pěkně udělaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.5.15 16:54

Já myslím, že je dobrý viděti OPRAVDU staré matky, které jsou v pohodě a mateřství si užívají… Když má někdo po třicítce pocit, že „mu ujíždí vlak“ - je to povzbuzující video. Ve smylu tom, že zjistí, že mu vlastně neujíždí… že ještě stojí na peróně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.5.15 17:00

@Petrušačka ta padesátiletá mi moc v pohodě nepřijde, žít s tím, že mi dcera půjde do tanečních v mých 65 letech a bůhví jestli se dožiju maturity, jejich dětí..
je to smutné, ale ten partner vypadal mladší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
20.5.15 17:05

Ale jo, máš pravdu - má to i svý negativa a je to MAZEC (taky mi to nepřijde až tak normální)… ale nebudu ji odsuzovat, ani soudit… Pro mě je to příjemný - tohle vidět. Má zdravou holčičku…! V době, kdy všude čtu a slyším, že „už jsem za zenitem, že moje šance na zdravý dítě se snad skoro blíží nule (dle některých článků)“ je fajn vidět, že to nemusí bejt s tím věkem a rozením před čtyřicítkou až tak strašný… Jako návod to neberu - ale je fajn vidět, že to jde…

Příspěvek upraven 20.05.15 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.5.15 17:07

@Petrušačka jsem ráda za každou ženu, která může být matkou, nenahradí to nic na světě… držím ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
20.5.15 17:49

V době, kdy všude čtu a slyším, že „už jsem za zenitem, že moje šance na zdravý dítě se snad skoro blíží nule (dle některých článků)“ je fajn vidět, že to nemusí bejt s tím věkem a rozením před čtyřicítkou až tak strašný… Jako návod to neberu - ale je fajn vidět, že to jde…

Tak jestli chceš povzbudit, tak mrkni na můj metřík. Za měsíc mi bude 40. Obě děti zatím zdravé (ťuk, ťuk), Eli měla nízkou porodní váhu (neznámo proč), ale jinak byla úplně v pořádku. Obě děti počaty na první pokus :palec: A oba porody překotné, u prvního dítěte bolesti cca 1 hodinu, u 2. 20 minut ;) Skoro si říkám, jestli není škoda, že neplánujeme další, ale co kdyby se nám to pokazilo, jsem vděčná za to, jak je to teď a osud pokoušet nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí