Eurovize 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2935
18.5.15 21:29

eurovize 2015

Na nasi televizi to nedavaji nevite? Nasla jsem to pouze na zahranicnich a zitra by to melo zacit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4462
18.5.15 21:33

@UŽIVATELKA32 Jo zítra ale na ARTu a ve čtvrtek další a v sobotu finíto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
19.5.15 05:18

@DeTer diky,mrknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.5.15 08:50

Hmm, tak co říkáte na včerejší semifinále? Já mám pocit, že mi televize zas včera slušně nablila do obýváku… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
20.5.15 12:41

@Black Cat Jakto? Musím si pustit reprízu. Cose dělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
20.5.15 13:38

@DeTer No moderovala to Conchita Wurst… Už jenom to ve mě vyvolalo upřímné zděšení… :mrgreen: a pak v podstatě většina prezentovala, jak jsou „normální“, přitom tam ale skoro nikdo normální nevystupoval… Jako velmi často to vyhráli ti největší pošuci, ale tohle tu už vážně směruje do úplných srač. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
20.5.15 20:49

Ja vcera usnula, kde se pustit repriza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.5.15 22:00

Zitra budou zpivat nasi!! Jak se tesite? Ja doufam, ze se dostanou alespon do finale. Budu posilat SMS :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.5.15 09:24

@Weru Mezi těma kreaturama nemají šanci zabodovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.5.15 09:44
@Black Cat píše:
@Weru Mezi těma kreaturama nemají šanci zabodovat… :mrgreen:
:lol: musiiii :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.5.15 09:49

@Weru Mě tohle hlasování pro Eurovizi připadalo vždycky strašně nespravedlivý… Vem si když zahlasuje Rusko se svými 146mil. /?/ obyvatel, to pak má nějaké Česko stejně smolíka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.5.15 09:58
@Black Cat píše:
@Weru Mě tohle hlasování pro Eurovizi připadalo vždycky strašně nespravedlivý… Vem si když zahlasuje Rusko se svými 146mil. /?/ obyvatel, to pak má nějaké Česko stejně smolíka… ;)

Jojo, to jsme taky resili s chlapem, ale Rusko nemuze hlasovat pro Rusko, preci :think:.
No ale stejne, kolik byvalych zemi Ruska tam je, ze :roll:. I chlap rikal, ze je to snad 70 % z Ruska a okoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.5.15 10:03

@Weru Nemůžou? Aha, a Češi můžou za Čechy? Jak to je? Jinak teď jsem četla, že Rusi chtějí vlastní Eurovizii, protože ta existující soutěž představuje „kolaps morálních hodnot Evropské unie,“ uvádí The Local.
Ani se jim nedivím a plně souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.5.15 10:28
@Black Cat píše:
@Weru Nemůžou? Aha, a Češi můžou za Čechy? Jak to je? Jinak teď jsem četla, že Rusi chtějí vlastní Eurovizii, protože ta existující soutěž představuje „kolaps morálních hodnot Evropské unie,“ uvádí The Local.
Ani se jim nedivím a plně souhlasím…

Nene, ani cesi nemuzou za cechy. Jen ti co ziji v zahranici a tech taky neni malo :D.

Tak to je nahodou dobry komentar :mrgreen:, snad to tak i bude…a mimochodem, co ta Australie tam, to je taky novy stat v Evrope :cert: :roll:.
A vsimla sis, ze primo do finale sly jen ty nejvetsi zeme :cert: ( Nemecko, Francie, Spanelsko, UK,… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.5.15 10:49

@Weru Heh, no ta Austrálie je fakt něco… 8)
Večer se budu tak trochu masochisticky dívat… a pak se budu zas rozčilovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí