Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Black Cat píše:
@Weru Heh, no ta Austrálie je fakt něco…
Večer se budu tak trochu masochisticky dívat… a pak se budu zas rozčilovat
a myslim je taky rovnou ve finale
. Ja s etaky vzdy rozciluju, hlavne, kdyz postoupi takova Albanie, kdy ona vylozene krakala ![]()
6 dneska jsem koukala na naše a ta písnička je fakt hezká. DKonce mi vhlavě hraje doteď a to už je co říct, když mi něco v hlavě zůstane… Škoda. Teď už sleduju a jsem zvědavá ![]()
@DeTer píše:
6 dneska jsem koukala na naše a ta písnička je fakt hezká. DKonce mi vhlavě hraje doteď a to už je co říct, když mi něco v hlavě zůstane… Škoda. Teď už sleduju a jsem zvědavá
Ja bojkotuju ![]()
Ježiš to je trapný, jak si nasadí ty trojitý uši co tomu řikají sluchátka a má je to dělat výjimečnými… To sem neviděla, takovou debilitu
![]()
@DeTer píše:
Ježiš to je trapný, jak si nasadí ty trojitý uši co tomu řikají sluchátka a má je to dělat výjimečnými… To sem neviděla, takovou debilitu![]()
@Weru tak já už sem mimo. Počítáš se mi vypnul a mě už se nechtělo ho startovat. takže ležím a čtu.. to je opravdu k pos. rání ![]()
Kde to davaj? Minule to davali na CT Art a dneska to nemuzu nikde najit… ![]()
@DeTer no nic jdu se narvat cokoskou a tak i celej rok a pristi rok budu mit 200 kg, falesnej hlas a vyhraju Eurovision ![]()
@Black Cat píše:
Kde to davaj? Minule to davali na CT Art a dneska to nemuzu nikde najit…
Fuuha, tak ja koukam v zahranici, tak netusim. ![]()
@DeTer píše:
@Weru tak já už sem mimo. Počítáš se mi vypnul a mě už se nechtělo ho startovat. takže ležím a čtu.. to je opravdu k pos. rání
Norsko to zachranilo ![]()
@Weru No a na jake TV, mame satelit… tak treba to nekde najdu… ![]()