Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@DeTer Taky si pamatuju, jak byly vždycky na hlasování všechny moderátorky glamour a jen v Praze se před kamerami objevila rozcuchaná překladatelka v stoletém saku… Letos byla slečna prudce elegantí a hodně mluvila a pozastavila se i nad účastí Austrálie…
![]()
@DeTer No to konečné přidělování bodů po půlnoci. Slečna byla celá v červených flitrovaných šatech. Mám mezery ve vzdělání, kdo by to mohl být. Ale vypadala hezky… ![]()
@Black Cat tak po půlnoci já jsem už odpočívala
Zase mě chytil ten pitomej Rybák
![]()
@DeTer Kdoví, jestli je to pořád ještě takovej cmucík…
Asi ne. Chjo, se dostávám do těžké nostalgie…
![]()
@Black Cat Že jo!! Mě to taky cvhytilo a s ním i ta doba, né moc dobrá teda, ale ta písnička je prostě skvělá, ale jako jo. Kdybych řekla, že to ve mě nic neděla, tak bych kecala ![]()
A jak vnímáte kontroverzní Conchitu? Já jsem byla v šoku, když minulý rok vyhrála. A v ještě větším letos, když jsem ji viděla v roli moderátorky. No na konci byla „holka“ tak dojatá, že se mi až líbila. Jak šla v záplavě těch zlatých konfet, se slzou v oku…
![]()
@Black Cat mě se nelíbila a nikdy ani líbit nebude. Takže asi tak ![]()
Díváte se dnes na Eurovizi? já jsem propásla Gunčíkovou…
zpívala tu stejnou píseň?
Zpívala hezky, ale byli tam lepší zpěváci, co si budem povídat…
Já jsem se do konce nedívala, bylo to na mě moc pozdě. Ona skončila až pětadvacátá?
Podle mě byla moc dobrá, byli tam horší. Vítězka se mi nelíbila. Líbil se mi Maďar, UK, Polák a ta, co zpívala poslední, ta v těch kalhotkách ![]()