Základna Isofix pro Cabriofix 2011?

10222
12.1.11 19:45

Zakladna isofix pro cabriofix 2011?

Zdravim a prosim o radu :-)
pro nase mimi si chceme poridit vajicko maxi-cosi cabriofix model 2011 s isofixem. jsem ale zmatena jakou zakladnu pouzit, na nekterych strankach pisou, ze je treba easyfix a jinde, ze je kompatibilni s familyfix. Mela jsem za to, ze familyfix je jen pro pebble a pak nasledne pro pearl. a easyfix je pro cabriofix. ale ne ve vsech eshopech se tato informace shoduje. jaka zakladna my tedy bude pasovat s cabriofix 2011? moc dekuju za odpoved, nejak mi z toho uz jde hlava kolem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
12.1.11 19:57

Nejsem v tom odborník a navíc máme Cabriofix z loňska, ale já to pochopila tak, že easyfix a Family fix se liší tím, jakým způsobem se dá základna poutat do auta. Jedna z nich pomocí pásů i isofixu (tu máme my), ta druhá jen pomocí isofixu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.1.11 20:16

No mrkni na Libfin, to jsou dovozci. Ale family fix by mel jit na pebble a na cabriofix. A easy fix na cabrio fix, ale nevim jestli i na pebble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
12.1.11 20:35
hkac píše:
Nejsem v tom odborník a navíc máme Cabriofix z loňska, ale já to pochopila tak, že easyfix a Family fix se liší tím, jakým způsobem se dá základna poutat do auta. Jedna z nich pomocí pásů i isofixu (tu máme my), ta druhá jen pomocí isofixu :nevim: .

easyfix i familyfix jsou prave oboje isofix, na pasy je easybase, aspon si to teda myslim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
12.1.11 20:35
kačka25 píše:
No mrkni na Libfin, to jsou dovozci. Ale family fix by mel jit na pebble a na cabriofix. A easy fix na cabrio fix, ale nevim jestli i na pebble.

diky, zkusim se ne ne obratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.1.11 20:37

Je to tak easy base je na pasy a easy fix a family fix na isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.1.11 08:13

pod sedačku Cabriofix můžete použít obě isofixové základny, jak Easyfix, tak i Family Fix,
ta Easyfix ( ta už se nová neprodává)je starší model, dá se poutat jak na isofix tak i na pásy, ta Family fix je nový model, a ta je uzposobená potom i pro sedačku 9-18 Pearl
ale Cabriofix Vám bude sedět na obou základnách
a pak je ještě základna Easybase 2, ta není na isofix ta je na pásy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
13.1.11 08:49

diky steeve takze asi pujdu do te zakladny, co se pouzit i pak na pearl. tak pekny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí