Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je to možný
Věřím na věci mezi nebem a zemí, já bych teda radši šla otěhotnět jinam, jestli chceš holčičku ![]()
No tak určitě náhoda. ![]()
Ale já taky věřím na něco mezi nebem a zemí,ale spíš než na jednotlivý dům bych to brala jako že tento rok je určen pro kluky - můj případ ![]()
Taky jsem chtěla holku,takže drřím palce ať se podaří prolomit ![]()
Hanzlici píše:
je to možnýVěřím na věci mezi nebem a zemí, já bych teda radši šla otěhotnět jinam, jestli chceš holčičku
Už je pozdě
ale pokud i tohle bude kluk, tak třetí zkusíme někde jinde ![]()
My jsme vždycky chtěli 3 děti.Mám 2 kluky a chtěli jsme holčičku.Před 2 rokama když jsme se stěhovali sem na vesnici,tak mi jedna holka odsud řekla,že třetí bude urřitě holka,že tady se rodí samé holky.A podle UTZ to na holku vypadá.Takže tak.
Lastkecka píše:
náhody neexistují
Existují jen věci mezi nebem a zemí… ![]()
Náhoda. U nás v domě to bylo podobné. Už jsme si z toho dělali srandu, že další dítě musíme počít někde jinde…
Sousedka A - holčička
Sousedka B - holčička
Sousedka C - holčička
Znovu sousedka A - holčička
Já - holčička
Potom se to prolomilo - sousedka B a C porodily chlapečky
Tak jsem se těšila, ale já zůstala věrná a před 14 dny se nám narodila další holčička.
Dee19 píše:
Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak
Mezi tím se tady narodil ještě jeden kluk a ted je sousedka těhotná a čeká kluka
( jinak je tady 6 větších děti a jsou to kluci) Já teď čekám druhé, tak doufám, že tu ,,kledbu,, přetrhnu a bude to holčička.:-) Co myslíte je to náhoda nebo opravdu je to tady jen pro kluky ?:D
věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod… ![]()
eMaminka píše:Dee19 píše:věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod…
Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak
Mezi tím se tady narodil ještě jeden kluk a ted je sousedka těhotná a čeká kluka
( jinak je tady 6 větších děti a jsou to kluci) Já teď čekám druhé, tak doufám, že tu ,,kledbu,, přetrhnu a bude to holčička.:-) Co myslíte je to náhoda nebo opravdu je to tady jen pro kluky ?:D
V našem domě jsou též všichni rozvedení, že by byl taky zaklatý
![]()
Kallkapa píše:eMaminka píše:V našem domě jsou též všichni rozvedení, že by byl taky zaklatýDee19 píše:věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod…
![]()
![]()
zkus zjistit po starousedlíkách
mě to taky vyprávěla jedna hoooodně stará paní.. ale já tomu takovou váhu nedávám.. mohli bejt prostě jen nevhodní k sobě..
Já jsem přesvědčena, že je poměrně lehce matematicky dokazatelné, že takový dům musí existovat, pokud to nenapíšu správně, nechť mě někdo fundovanější opraví. Teď je tam 8 kluků, tak pravděpodobnost této situace je 0,390625% (0,5 na osmou krát 100). A to není vůbec málo. Když se vezme, kolik je v ČR domů, tak jich je takových spousta. Pokud i v minulosti byli sami kluci, tak se ta pravděpodobnost výrazně snižuje, ale pořád je to rozumné číslo.
Já si taky myslím, že je to náhoda a určitě to jednou někdo potvrdí holčičkou ![]()
U mého manžela v práci (10 lidí) se zaměstnancům během 5ti let narodilo 7 kluků, žádná holka. teď je manželka jednoho těhotná, tak jsem zvědavá, jestli to protrhnou
nám se to nepovedlo, máme dva kluky ![]()
ja na tyhle veci teda dost verim, ve starych domech je energie neskutecne silna a pribehy lidi, kteri v nich ziji se opakuji, protoze ty domy proste maji silnou energii, ktera se samozrejme prenasi na jeji obyvatele…verim ze i feng-suej funguje ![]()
Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let
) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak