Zakletý dům? :-)

Dee19
13.12.11 13:33

Zakletý dům ? :-)

Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let :D ) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak :-) Mezi tím se tady narodil ještě jeden kluk a ted je sousedka těhotná a čeká kluka :D ( jinak je tady 6 větších děti a jsou to kluci) Já teď čekám druhé, tak doufám, že tu ,,kledbu,, přetrhnu a bude to holčička.:-) Co myslíte je to náhoda nebo opravdu je to tady jen pro kluky ?:D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanzlici
13.12.11 13:36

je to možný :-) Věřím na věci mezi nebem a zemí, já bych teda radši šla otěhotnět jinam, jestli chceš holčičku :-D

• Citovat
  • Upravit
232
13.12.11 13:37

No tak určitě náhoda. :think:
Ale já taky věřím na něco mezi nebem a zemí,ale spíš než na jednotlivý dům bych to brala jako že tento rok je určen pro kluky - můj případ :P

Taky jsem chtěla holku,takže drřím palce ať se podaří prolomit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
13.12.11 13:38
Hanzlici píše:
je to možný :-) Věřím na věci mezi nebem a zemí, já bych teda radši šla otěhotnět jinam, jestli chceš holčičku :-D

Už je pozdě :D ale pokud i tohle bude kluk, tak třetí zkusíme někde jinde :D

• Citovat
  • Upravit
7805
13.12.11 13:40

My jsme vždycky chtěli 3 děti.Mám 2 kluky a chtěli jsme holčičku.Před 2 rokama když jsme se stěhovali sem na vesnici,tak mi jedna holka odsud řekla,že třetí bude urřitě holka,že tady se rodí samé holky.A podle UTZ to na holku vypadá.Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
13.12.11 13:41

Ty brďo :-) 8o každopádně je to zajímavý… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.12.11 13:42

náhody neexistují :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.12.11 13:49
Lastkecka píše:
náhody neexistují :hug:

Existují jen věci mezi nebem a zemí… ;)

• Citovat
  • Upravit
1689
13.12.11 13:57

Náhoda. U nás v domě to bylo podobné. Už jsme si z toho dělali srandu, že další dítě musíme počít někde jinde…
Sousedka A - holčička
Sousedka B - holčička
Sousedka C - holčička
Znovu sousedka A - holčička
Já - holčička
Potom se to prolomilo - sousedka B a C porodily chlapečky
Tak jsem se těšila, ale já zůstala věrná a před 14 dny se nám narodila další holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
13.12.11 14:09
Dee19 píše:
Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let :D ) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak :-) Mezi tím se tady narodil ještě jeden kluk a ted je sousedka těhotná a čeká kluka :D ( jinak je tady 6 větších děti a jsou to kluci) Já teď čekám druhé, tak doufám, že tu ,,kledbu,, přetrhnu a bude to holčička.:-) Co myslíte je to náhoda nebo opravdu je to tady jen pro kluky ?:D

věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod… ;)

• Citovat
  • Upravit
8566
13.12.11 14:13
eMaminka píše:
Dee19 píše:
Ahoj holky. Než jsme počali našeho prvního prcka stěhovali jsme se do nového. Pak jsem otěhotněla. A jedna starší paní ( snad tady žije už 100 let :D ) mi říkala, že to bude kluk, ať se na holku netěším, že se zde rodí jen kluci. No po devítí měsících se mi narodil kluk, jak jinak :-) Mezi tím se tady narodil ještě jeden kluk a ted je sousedka těhotná a čeká kluka :D ( jinak je tady 6 větších děti a jsou to kluci) Já teď čekám druhé, tak doufám, že tu ,,kledbu,, přetrhnu a bude to holčička.:-) Co myslíte je to náhoda nebo opravdu je to tady jen pro kluky ?:D
věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod… ;)

V našem domě jsou též všichni rozvedení, že by byl taky zaklatý 8o :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
13.12.11 14:35
Kallkapa píše:
eMaminka píše:
Dee19 píše:
věřim na 10000000 procent.. bydleli jsme v domě, kde byla před 200 nebo kolika lety zabitá maldá těhotná cikánka.. její matka dům proklela, že zde už nikdo nebude šťastný a taky, že jo.. do domu se nastěhovalo za tu dobu X novomanželů i manželů co spolu byli déle a každý se po pár letech rozvedl… včetně mých rodičů, kteří byli šťastní jak blázni, přistěhovali se sem a do třech let rozvod… ;)
V našem domě jsou též všichni rozvedení, že by byl taky zaklatý 8o :think: :mrgreen:

zkus zjistit po starousedlíkách ;) mě to taky vyprávěla jedna hoooodně stará paní.. ale já tomu takovou váhu nedávám.. mohli bejt prostě jen nevhodní k sobě..

• Citovat
  • Upravit
220
13.12.11 14:55

Já jsem přesvědčena, že je poměrně lehce matematicky dokazatelné, že takový dům musí existovat, pokud to nenapíšu správně, nechť mě někdo fundovanější opraví. Teď je tam 8 kluků, tak pravděpodobnost této situace je 0,390625% (0,5 na osmou krát 100). A to není vůbec málo. Když se vezme, kolik je v ČR domů, tak jich je takových spousta. Pokud i v minulosti byli sami kluci, tak se ta pravděpodobnost výrazně snižuje, ale pořád je to rozumné číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.12.11 15:05

Já si taky myslím, že je to náhoda a určitě to jednou někdo potvrdí holčičkou ;)
U mého manžela v práci (10 lidí) se zaměstnancům během 5ti let narodilo 7 kluků, žádná holka. teď je manželka jednoho těhotná, tak jsem zvědavá, jestli to protrhnou :lol: nám se to nepovedlo, máme dva kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
13.12.11 15:33

ja na tyhle veci teda dost verim, ve starych domech je energie neskutecne silna a pribehy lidi, kteri v nich ziji se opakuji, protoze ty domy proste maji silnou energii, ktera se samozrejme prenasi na jeji obyvatele…verim ze i feng-suej funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová