Adresa na MMB

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3910
13.12.11 11:54

Adresa na MMB

Dobrý den,

mám takový dotaz. Dá se zjistit adresa na MMB? Samozřejmě vím, že když s někým uzavřu obchod, tak adresu zjistím, abych mohla odeslat balíček. Ale když jsem koupila já od někoho, zjistím jeho adresu? Nikde to tam nemůžu najít.
Potřebuji poslat peníze složenkou na účet a k tomu je potřeba adresa. Můj muž momentálně není k dispozici, aby mi ty peníze poslal z účtu. A nechci čekat třeba další 2-3dny.
Děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
586
13.12.11 12:00

Adresu nikde nenajdeš, musíš si o ni napsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.12.11 12:02

Adresu k tomu nepotřebuješ, je to nepovinný údaj. :palec: Posílám každý měsíc hodně složenek a vždycky bez adresy, protože se mi nechce psát. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3910
13.12.11 12:02

Já právě vím, že jsem to takhle kolikrát dělala, když byl muž pryč. Jen je blbý, že ne každý je pořád na PC a třeba mi odepíšou až za 2dny. No, napsala jsem, tak uvidím, kdy dojde odpověď :-)
Takže s tou adresou to jde jen když si někdo kupuje něco ode mě, že?! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
13.12.11 12:06
weruuunka píše:
Adresu k tomu nepotřebuješ, je to nepovinný údaj. :palec: Posílám každý měsíc hodně složenek a vždycky bez adresy, protože se mi nechce psát. :mrgreen:

A jakou máš složenku? :-) Já tedy vždy posílala s adresou :oops: To jsem ale blbec :mrgreen: Já posílám jednou za uherák, tak vůbec se v tom nevyznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
13.12.11 12:43

Jestli ty neposíláš na adresu, normálně jsou složenky, že posíláš na účet a tam to jde bez adresy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.12.11 12:56
zuzulenda píše:
weruuunka píše:
Adresu k tomu nepotřebuješ, je to nepovinný údaj. :palec: Posílám každý měsíc hodně složenek a vždycky bez adresy, protože se mi nechce psát. :mrgreen:
A jakou máš složenku? :-) Já tedy vždy posílala s adresou :oops: To jsem ale blbec :mrgreen: Já posílám jednou za uherák, tak vůbec se v tom nevyznám :-)

Normální A na účet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová