Workoholička a volné svátky

Anonymní
12.12.11 15:20

Workoholička a volné svátky

Tak nějak se stalo,že se se mnou před svátky rozešel přítel.Bohužel na tom mám velký podíl hlavně já,protože jsem bohužel kariéristka a od nevidim do nevidim v práci,která mě ale baví.Na vztah jsem měla čas pouze po večerech(chodím z práce kolem 20-21 hod)a o víkendech,někdy bohužel ani to ne.Na dovolené jsme nebyli 2 roky,vše doháníme o výkendech a poslední kapkou bylo,když jsem sina společné večeři dovolila vytáhnout notebok,abych zkontrolovala prac.závazek :nevim: To jen tak okrajově na vysvětlenou.Jenže se blíží štědrý den a já budu mít snad poprvé v životě volno celé svátky-do kanceláře jdu až po Novém roce.Nevím,co s tolika volnýho času dělat.Navíc ani nevím,jestli mám nějaký štědrý den slavit,když budu sama,nebo ho prostě bojkotovat a dělat jako by to byl obyčejný všední den?Co mi radíte,máte někdo nápad co s volným časem?Já se už předem děsím,jak to přežiju,týden je pro mě hrozně dlouhá doba a nejradši bych byla v práci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
12.12.11 15:27

A ty nemáš děti?Asi bych svátky nebojkotovala,ale užila si je s rodičema,nebo sourozencema…a třeba si najdeš i jinou činnost,než jen práci.Ta je sice pěkná,ale pomíjivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 15:30
Anonymní píše:
Tak nějak se stalo,že se se mnou před svátky rozešel přítel.Bohužel na tom mám velký podíl hlavně já,protože jsem bohužel kariéristka a od nevidim do nevidim v práci,která mě ale baví.Na vztah jsem měla čas pouze po večerech(chodím z práce kolem 20-21 hod)a o víkendech,někdy bohužel ani to ne.Na dovolené jsme nebyli 2 roky,vše doháníme o výkendech a poslední kapkou bylo,když jsem sina společné večeři dovolila vytáhnout notebok,abych zkontrolovala prac.závazek :nevim: To jen tak okrajově na vysvětlenou.Jenže se blíží štědrý den a já budu mít snad poprvé v životě volno celé svátky-do kanceláře jdu až po Novém roce.Nevím,co s tolika volnýho času dělat.Navíc ani nevím,jestli mám nějaký štědrý den slavit,když budu sama,nebo ho prostě bojkotovat a dělat jako by to byl obyčejný všední den?Co mi radíte,máte někdo nápad co s volným časem?Já se už předem děsím,jak to přežiju,týden je pro mě hrozně dlouhá doba a nejradši bych byla v práci.

A co kamarádi, taky nemáš :?: Tak někam vyraž - hory, moře ;) Samotné ti bude smutno, tak buď s rodičema na Vánoce a po Vánocích někam vyraž :palec: Nejlépe bez noťasu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 15:33

Já jsem sama,rodinu nemám,nějak jsem to nestihla.K našim jet nemůžu a ani nějak nechci-mám nevlastního otce a nerozumíme si.Bratr žije v zahraničí a má děti,nechci se jim tam kvartýrovat a být na obtíž.Mám jen psa.Tak nevím jestli vánoce neřešit a namazat si jen chleba s máslem,nebo si je naopak udělat hezký,i když sama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 15:35
Anonymní píše:
Já jsem sama,rodinu nemám,nějak jsem to nestihla.K našim jet nemůžu a ani nějak nechci-mám nevlastního otce a nerozumíme si.Bratr žije v zahraničí a má děti,nechci se jim tam kvartýrovat a být na obtíž.Mám jen psa.Tak nevím jestli vánoce neřešit a namazat si jen chleba s máslem,nebo si je naopak udělat hezký,i když sama :nevim:

Tak v tom případě nebojkotuj a udělej si je hezké :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23847
12.12.11 15:35

Být tebou, šla bych za psychologem, ale fakt. Kdysi jsem měla takovou šéfku - v pátek byla nasraná, že je před ní víkend, tudíž nuda o samotě a v pondělí ráno v práci zas jak sluníčko :mrgreen: . Samosebou neměla partnera, s rodinou rozhádaná, přátelé žádní, nakonec se z toho sesypala.
Mmch jak moc jsi v práci úspěšná? Chce to pracovat efektivně, tzn co nejvíc práce za co nejméně času, nikoli dlouho a srát se s každou blbostí. Pokud nemáš spokojený osobní život, pochybuju, že to klape v práci :nevim: tak se sebou něco dělej, než bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.12.11 15:37

Nepíšeš o mě? :mrgreen: Já teda přítele mám,ale letos budu na svátky taky sama :nevim: Jo a taky jsem asi workoholička,áč pracuju 10 hod.denně,někdy i víc a s tou dovolenou a víkendama to mám podobně.Bych si asi měla dávat pozor,aby mi taky neutek chlap,co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 15:41
Gina108 píše:
Být tebou, šla bych za psychologem, ale fakt. Kdysi jsem měla takovou šéfku - v pátek byla nasraná, že je před ní víkend, tudíž nuda o samotě a v pondělí ráno v práci zas jak sluníčko :mrgreen: . Samosebou neměla partnera, s rodinou rozhádaná, přátelé žádní, nakonec se z toho sesypala.
Mmch jak moc jsi v práci úspěšná? Chce to pracovat efektivně, tzn co nejvíc práce za co nejméně času, nikoli dlouho a srát se s každou blbostí. Pokud nemáš spokojený osobní život, pochybuju, že to klape v práci :nevim: tak se sebou něco dělej, než bude pozdě.
No,úspěšná :think: To asi jsem,ale mě i ta práce baví,je to můj koníček.Taky si v pá večer říkám zase víkend a 2 dny volna,co já budu dělat a nemůžu se dočkat pondělka :nevim: Kamarády mám,ale opět jsou většinou zadaný,tak jim nechci dělat křena.Navíc jsem ráda doma a jinde by mi asi bylo smutno-leda že bych si udělala vánoce v kanceláři :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4886
12.12.11 15:43

a co někam odjet? Nekoukalas včera na film Prázdniny? :P Hodně pracuješ, tak máš asi i slušné peníze , tak někam vyraz… Odreagovat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 15:46
Kima-o píše:
a co někam odjet? Nekoukalas včera na film Prázdniny? :P Hodně pracuješ, tak máš asi i slušné peníze , tak někam vyraz… Odreagovat se…

Na to jsem koukala a říkám si,probůh,já jsem na tom úplně stejně jako ty dvě :roll: Taky mě při tom napadlo,jestli se i tady u nás dá s někým vyměnit domácnost? :think:

• Citovat
  • Upravit
5077
12.12.11 15:51

Ahoj,
na tvém místě bych si zaplatila dovču někde na horách nebo u moře a odjela. Svátky nesvátky. Odpočneš si, odreaguješ se a třeba se i s někým seznámíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 15:53

No,to seznámení je asi tak to jediný,na co nemám ani pomyšlení.By mě chlap zase zdržoval od práce a nárokoval by si všechen můj čas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.11 15:55
Anonymní píše:
No,to seznámení je asi tak to jediný,na co nemám ani pomyšlení.By mě chlap zase zdržoval od práce a nárokoval by si všechen můj čas

Jsem myslela, že to s tebou nebude tak špatné, ale ty jsi jasná s tou prací :mrgreen: Prost Nr. 1 vše ostatní jde stranou. Jsem ti chtěla navrhnout, že pojedu s tebou,ale jsme obě anonymní, takže asi nic :think:

• Citovat
  • Upravit
16557
12.12.11 15:56

Tý jo,tak koukám že na tom nejsem zase až tak špatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.12.11 15:59
Anonymní píše:
Anonymní píše:
No,to seznámení je asi tak to jediný,na co nemám ani pomyšlení.By mě chlap zase zdržoval od práce a nárokoval by si všechen můj čas
Jsem myslela, že to s tebou nebude tak špatné, ale ty jsi jasná s tou prací :mrgreen: Prost Nr. 1 vše ostatní jde stranou. Jsem ti chtěla navrhnout, že pojedu s tebou,ale jsme obě anonymní, takže asi nic :think:
:mrgreen: No tak holt si tím zakladatelka musí projít, no, obrazně řečeno padnout na dno a pak se uvidí.
Mmch co ten tvůj pes dělá, když jsi pořád v práci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová