Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mame kralicka 0,5roku vc. komplet vybaveni.Syn ho dostal od babicky, ale diky zajmovym krouzkum a skole na nej nezbyva cas. Nevite, kam kralika v takove situaci dat? Popr. nemel by nekdo z vas zajem?
No budeš muset napsat minimálně odkud jsi. Ale zkusila bych přes nějaké skupinky na fb (idealne místní), kde se shromažďují chovatele nebo na klasickém bazaru.
@new píše:
diky zajmovym krouzkum a skole na nej nezbyva cas
Pokud nemá tvoje dítě 20 minut denně volných, měla bys zásadně přehodnotit jeho program.
@Tarjei píše:
@MrsNorris to spis prestalo zvire kluka bavit no..
Tak snad ho za pár desítek let nepřestane bavit i stará matka, se kterou už není moc legrace a vyžaduje péči.
Super lekce do života.
@MrsNorris píše:
Pokud nemá tvoje dítě 20 minut denně volných, měla bys zásadně přehodnotit jeho program.
Tak vypadá líp když „časově nezvládá“ než že „na něj úplně ser*e“.
@new vím kde můžeš požádat o pomoc s nalezením domova, organizace je v Praze. Vím, kde můžeš nabídnout, že králíčka darujete. Můžu předat kontakt, ale zařídit si to musíte sami.
@new prosím, zkus si zopaknout první stupeň, český jazyk, třeba se synem. Zakrslá žena, zakrslý muž, zakrslé dítě… zakrsli králík, myslíš. ![]()
@MrsNorris píše:
Králík potřebuje podstatně více času, než 20 minut denně.
@MrsNorris Ja tomuhle nerozumim. Uz jako dite jsem citila za zvirata zodpovednost. Pamatuju si, ze mi utekla po ranu harava cuba na sidlaku. Ja v nocni kosili, myslela jsem, ze jen vylezu, ona se parkrat vycura a jdem domu. No ne, no..tak jsem v nocni kosili behala mezi barakama, az jsem tu potvoru chytila. Ale uznavam, ja jsem divna a vzdycky jsem byla ![]()