Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Složení ryb neporadím, nejsem žádný odborník, ale teda ta velikost akvária je žalostně malá na tolik ryb.
Ne, to určitě ne. 38l stačí pro jednoho samce bety (musí být sám, ne se samicemi), na ostatní je to malé. Každopádně je to i lepší, protože beta o samotě lépe vynikne, navíc je častokrát k ostatním rybám nesnášenlivá.
Kdyžtak tady je dobrý atlas (ohledně nároků ryb) a případně i fórum - rybicky.net
Děkuji za odpovědi. A mužů dát do 60l akvárka jednoho samce a tři samice Betty? 🐠
Najdi si na fb skupinky Betta bojovnice a další.. Poradí ti jak založit vhodné akvárium, možnosti rybiček a jaké jsou vhodné k beťákovi.. Samozřejmě je to hodně i o povaze Betty, některé nenesou ani krevety a některým je to putna. Mám doma beťáka kterému zatím nikdo nevadí..
Každopádně jak píši ostatní velikost akvarka na tolik ryb je nesmysl.. Ve 30l mám 1Bettu xkrevet a šneka. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za odpovědi. A mužů dát do 60l akvárka jednoho samce a tři samice Betty? 🐠
Je dost možné že ty 3 samice by ho umordovali… Vůbec to není tak že na jednoho samce 2-3 samice jsou ideál.. Naopak, do 60l dej samečka, samičku jen jednu a třeba krevetky..
@Mish_Ellie píše:
Je dost možné že ty 3 samice by ho umordovali… Vůbec to není tak že na jednoho samce 2-3 samice jsou ideál.. Naopak, do 60l dej samečka, samičku jen jednu a třeba krevetky..
Dobře, děkuji moc za odpověď, já jsem právě četla, že jednu by ten sameček uhnal, tak nevím
Dvě by se tam asi nevlezly, že?
Takže dejme tomu, že pořídím do 60l akvária jednoho samečka a jednu samičku a kolik tak těch krevetek a jaké pohlaví? Asi bych volila ty řasožravé, ale čím je krmit? A bojím se aby rybičky krevetky nesnědly jak už jsem to četla ![]()
@Anonymní píše:
Dobře, děkuji moc za odpověď, já jsem právě četla, že jednu by ten sameček uhnal, tak nevímDvě by se tam asi nevlezly, že?Takže dejme tomu, že pořídím do 60l akvária jednoho samečka a jednu samičku a kolik tak těch krevetek a jaké pohlaví? Asi bych volila ty řasožravé, ale čím je krmit? A bojím se aby rybičky krevetky nesnědly jak už jsem to četla
Koukni třeba na https://www.rostlinna-akvaria.cz tam mají široký výběr všeho.. Nebo tady www.shrimp.cz tady od nich mám Bettaka i krevetky. Posílají do zasilkovny opravdu skvěle zabalené aby to zvirata přežila
mám od nich i pro krevety žrádlo přímo jejich a můžou se po tom holky / kluci utlouct.
Pohlaví krevet poznáš až v dospělosti.. Ale oni ti je prodají ještě mladé.. Nám se doma zatím ještě stále svlékají. ![]()
Máme doma krevetky Amano - Caridina Japonica řasy baští ale pořád jsou lepší pro boj s řasy rybky. A taky rady likvidují rostliny ![]()
Ahoj, zvažuji koupi jednoho samce bojovnice pestré a k němu 10 razborek a 10 teter, myslíte si, že je to vhodné v akvárku, které má 38l? Díky