Zalehlé ucho - jaký fígl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
19.8.14 21:31

A myslíte že by pomohlo skusit ty atb kapky co jsem na to měla? ještě je doma mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.8.14 21:37

@katula9 tezko říct :-/, může to byt třeba zánět zvukovodu nebo stř. ucha. aby jste si spis neuskodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
20.8.14 06:36

Pokud jde jen o zelehlé ucho, bez zánětu či jiné příčiny, zkus si zacpat nos a tlačit vzduch do uší. Dlouze a několikrát za den, toto opravdu velmi dobře funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.11.15 20:25

Dnes jsem byla na ORL od soboty zalehle ucho tu noc bolesti, jsem nachlazena kasel ale bez rymy. A dostala jsem na to kortikoidy do nosu a prasky proti alergii, jakoby asi na splasknuti ja nevim mel to nekdo? prijde mi to divne…lecila bych prvni asi to nachlazeni? nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.11.15 20:37
@Luciet2 píše:
Dnes jsem byla na ORL od soboty zalehle ucho tu noc bolesti, jsem nachlazena kasel ale bez rymy. A dostala jsem na to kortikoidy do nosu a prasky proti alergii, jakoby asi na splasknuti ja nevim mel to nekdo? prijde mi to divne…lecila bych prvni asi to nachlazeni? nevite nekdo?

ahoj, mě to takhle na ORL taky léčili, ty léky na alergii jsou na splasknutí otoku, čímž se uvolní tlak. K tomu jsem ale měla i ATB. Ale až ty kortikoidy fakt zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.11.15 20:39

@mischelinka aha takhle, ja ATB nemam protoze sem tam nemela tekutinu takze zanet akut neni. Jen se mi nevyrivnava ten tlak v te trubici. A jake jsi mela leky? chtela sem jeste pockat jeatli se to samo nezlepsi, ale tak jsem si to tes vzala radsi at neco nezanedbam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.11.15 20:42

@Luciet2 co to bylo za léky už nevím, měla jsem to 2×, naposledy v červnu. a i jsem si nějaký protialergo stříkala do nosu. Nejprve jsem brala asi týden jen ATB a nezabíralo, ucho bolelo, zaléhalo až pak mi moje ORL Dr. předepsala ty kortikoidy a do pár dnů byl klid.Je prostě potřeba snížit otok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
16.11.15 20:45

@mischelinka a mela jste i sprej do nosu i tablety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.11.15 20:47
@Luciet2 píše:
@mischelinka a mela jste i sprej do nosu i tablety?

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.11.15 22:34

@Luciet2 ja ted resila po zanetu a pichani tekutinu za zahojenym bubinkem, dostala jsem clarinase a neo-bendovy kapky do nosu, strasnej humus. Tekutina odtekla, ale jeste mi usi ruzne zalehaji, tak na 14 dnu mommox, kortikoidovy sprej.
Zaroven jsem si sehnala netresk, kytku, stavu z ni si kapu do ucha jakmile tam mam divny pocit a nejakou bolest, plus si pak strcim vatovy tampon namoceny v lihu do ucha a par hodin ho tam necham (silene se bojim recidivy, skoncila jsem se zanetem str. ucha v nemocnici :zed: )
Doporucuju na nic necekat a poctive brat leky, ja mela pred tim zanetem tez zalehle usi, ale teda od ucpaneho nosu a najedfno sup jedno ucho, druhy ucho a uz se pichalo. A ten stav potom byl masakr, strasne se to rozjelo, dostala jsem atb, ta nezabirala, tak hospitalizace a do zily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
17.11.15 20:17

@Bibi239 ja vim mam s usima problemy od mala…ja prave ani nemam rymu…jen kasel. A prej se mi usadilo nachlazeni proate dovnitr. Mam tu trubici podrazdenou. No dnes mi zaclo v uchu praskat coz je asi dobre ze se uvolnuje…ale porad mi v nem zvoni snad to prestane:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí