Záleží na množství tekutin?

Sindarela
12.5.06 14:05

Záleží na množství tekutin?

Ahoj holky,
jsem v 9. týdnu a včera jsem byla u doktora. Prohlížel mě i ultrazvukem, ale nebylo tam skoro nic vidět. Aspoň pro mě ne. Dr. to komentoval po svém, ale taky řekl, že to špatně vidí, jestli prý hodně piju. Je pravda, že moc ne. To mi říkal i před měsícem. Těšila jsem se, že uvidím malé miminko, protože naše první jsem viděla krásně v 8. tt a teď nic. Nevíte co se děje? Opravdu je to pitím? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1674
12.5.06 14:08

Sindarelako,
muj laicky postreh :D - vlny ultrazvuku se lip prenasi vodou. Proto nam taky dr. na bricho patlaji ten gel - ne proto aby to lip klouzalo :D . Nekteri dr. s horsim UTZ dokonce chteli, aby byl na 1. vysetreni plny mocovy mechyr. Takze to muze souviset. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
12.5.06 14:25

Sonule,
tak díky za postřeh. Od teď budu jen pít a pít. Samozřejmě vodu a čaje. :lol:

• Citovat
  • Upravit
553
12.5.06 14:32

ahoj Sonule :) - jiný kraj jiný mrav - mě zase na UTz říkali, že si mám ještě předtím doskočit na Wc, aby nebyl močový měchýř plny :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
12.5.06 14:54

Hanele - taky jsem nikdy „naplnena“ byt nemusela (pred tehu me taky vzdycky sestra poslala vycurat), ale hodne holek to psalo, ze se maji napit a necurat! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
12.5.06 19:18

AHoj,
tak mne naopak gynekolog rikal - necurat a pit, at je plny mocovy mechyr :)

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
12.5.06 19:20

Myslím, že záleží ta typu sondy - vaginální nebo břišní UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
12.5.06 19:48

na ultrazvuk se pije proto,aby plny mocovy mechyr trochu vic nadzvedl delohu a bylo vse lepe videt-ja samozrejme pri obou pila malo a taky to mam v karte-pri vysetreni prazdny mocovy mechyr:-)

doktor me na to upozornil-napit se pred vysetrenim caje,asi tak hodinu pred vysetrenim

pak se stava,ze kdyz meri plodove vejce,vyjde mu,ze je mensi nebo vetsi a pak se maminky muzou bat,ze je neco v neporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.5.06 22:00

Ahojky.

S tím pitím před ultrazvukem je to asi tak: Před vyšetřením vnitřním ultrazvukem má být močový měchýř prazdný a před venkovním ultrazvukem má být močový měchýř plný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
13.5.06 14:20

Děkuju Vám za názory. Zatím šlo o UTZ vaginální, ten normální mě čeká za 3 týdny. Dr. říkal, že mám víc pít, ale nemám prý přijít s plným měchýřem. No, jen aby bylo vše v pořádku. Tak se snažím popíjet a nezapomínat na to, ale pak taky pořád jen vyhledávám WC a to je opravdu dost obtížné, když jste na procházce nebo v obchodě. Tak ještě jednou díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky