Řekla vám intuice, že jste těhotné?

4065
11.5.06 15:00

Řekla vám intuice, že jste těhotné?

Zdravím všechny těhulky!! Napadlo mě založit toto téma, protože jsem se už několikrát dočetla, že těhulka nějak vnitřně pozná, že je těhotná. Moc by mě zajímalo, jestli je to pravda, jestli jste to opravdu poznali ještě dřív, než vám to ukázal test nebo řekl doktor a jaké to je - cítit se těhotně :D Díky všem za odpovědi a přeju pohodové těhotenství a zdravá miminka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
11.5.06 15:02

no prý to tak je…ale nevím, buď je to vsugerovaný, jakože já skoro cítila, jak splývá spermie s vajíčkem :lol: …

ostatně už zhruba 5 tt jsem zjisitla, že cítit se těhotně=cítit se blééééé :twisted:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.5.06 15:05

Marinko, já tedy ještě těhulka nebyla, tak nevím, jestli to někdy poznám, ale moje tchyně rozhlašuje, že ona to věděla hned.

Je pravda, že za svou maminkou tenkrát přišla, řekla jí, že je těhotná, a když se maminka ptala jak dlouho, odvětila, že asi hodinu :lol: :lol: Hned to volala i tatínkovi a bratrům. Všichni si klepali na čelo, že to tak rychle nejde, nicméně tchán po 14 dnech prohlásil, že je opravdu asi těhotná, protože se jí změnily oči, no a za dalších několik dní už MS nepřišla. Takže můj manžel byl „znám“ od první minuty, asi nějaká speciální spermie se zabudovaným interním hlášením :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
11.5.06 15:05

Ahoj! To je zajímavé téma. Troufám si říct, že jsem to poznala. Ale samozřejmě jsem si nebyla stoprocentně jistá. To ukázal až testík a uzv u Dr. Ale vzpomínám si na to. Bylo to zvláštní. Takový vnitřní hlas, že jo - ale zároveň pochybnosti hlavy. Byla jsem taková jakoby pitomá. Těžko to vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.5.06 15:06

Ahoj holky, no myslím si že jsem to poznala ale bála jsem se jestli je to opravdu ono asi ve 4 týdnu bych pořád jen spala a spala a když jsem si udělala v 5 tt test tak tam byly II. Ještě mě boleli bradavky, nevolnosti přišli déle asi až kolem 6tt, ale bylo to dost nepříjemné!! teď už jsme v poho a užívám těhu plnými doušky, chodim na procházky, chodim na obč. cvičení,snažím se jíst zdravě atak prostě vše pro miminko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.5.06 15:16

Ahoj,

tak já jsem si to hlavně nemyslela a říkala jsem si, že mám jen posunutou MS a ono to byl Davídek. Ale co je zvláštní a uvědomila jsem si to až pak když mi vyšel test bylo, že jsem skoro od počátku začala automaticky spávat na zádech nebo na boku, jinak spím jen na břiše. ale uvědomila jsem si tu souvislost až po zjištění těhu jen jsem si říkala, že to je divné, že jinak než na břiše nespím a teď už pár dnů spim jen na zádech ale nechala jsem to bejt a spala dál na zádech a za cca 14 dní jsem zjistila, že čekáme Davídka a to jsem pak spala na těch zádech celých 9 krásných měsíců :):):)

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.5.06 15:20

Ahojky,
to já nepoznala nic,skoro každý měsíc před menstruací jsem si připadala těhotnější,než když to tak opravdu bylo.Jsem teď po třetí těhu,snad hned po tééé noci,jsem si připadala jako inkubátor,taky jsem to manžovi řekla,ale jinak vůbec nic. :lol: :lol:

Stáňa a Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.5.06 15:26

Ahojte,
tak já jsem to vnitřně cítila,že jsem těhotná, boleli mě prsa, břicho, ale manžel tomu moc nevěřil prý mám zaražený prdy :lol: :lol: Nakonec se to potvrdilo a už se blížím k finiši-jsem na konci 36tt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
11.5.06 15:34

Tak to je krásné, že to většina z vás poznala!! :P
To já jsem to zatím měla vždy tak, že i když jsem měla těhu příznaky (které teda asi byly z velké míry vsugerované), tak jsem vnitřně cítila, že těhu nejsem. I když rozum se to snažil překřičet a snažila jsem se sama sebe přesvědčit, že těhu jsem, tak už když jsem si kupovala test, tak mi bylo jasné, že to je zbytečné.. Tak jsem moc zvědavá, jestli teda jednou poznám i to těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.5.06 15:38

Nám to tvralo skoro 3 roky, a pokaždé jsem se cítila těhotně - prostě sugesce :roll: , a když se to potom snad zázrakem povedlo, tak jsem měla ty samé pocity jako předešlé cykly - bolely mě prsa, v podbříšku, takže jsem čekala MS a po 14-ti dnech, co MS meškala, si udělala testík a byly tam //!!!
Takže jsem to necítila hned, ale strašně moc jsem si to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
11.5.06 15:45

já jsem těhu poznala asi tak pár dnů po oplodnění, ale nevěřila jsem tomu, Protože předešlý měsíc mi bylo dost špatně a těhotná jsem nebyla.
Začalo to bolesmi prsou, odporem k alkoholu a pak i takovým tím pobolíváním podbříšku,ale to jsem si stále myslela že příjde menstruace. Co mě však překvapilo nejvíc byl manžel protože ten z ničeho nic v době kdy já jen začala mlhavě tušit prohlásil, že teď už si žádný alkohol nedám, prostě on to snad věděl dřív než já. teď jsem v 6tt a doufám že vše bude v pohodě :D
Jo a ještě se mi strašně nafouklo břicho až jsem se nevlezla do kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
11.5.06 15:53

Tak to jsme si vždycky říkala taky. Ale u ě to tak nebylo,protože jinak bych to nezjistila ve 3 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
11.5.06 16:08

Já to nepoznala, i když teď zpětně když bych byla podruhé a příznaky by byly stejné bych tušila která bije :D . Bolely mne prsa víc a déle než obvykle před menstruací a já na ní pořád čekala a čekala, protože jsem před tím půl roku marně čekala na otěhotnění. V mém případě to jsem 100% přesvědčená souviselo s psychikou - dokud jsem na to upínala usilovně od loňského června mysl, nepodařilo se nám otěhotnět. V lednu jsem začala řešit zkoušky ve škole, hodně práce v zaměstnání a na nějaký těhotenství ani nevzdychla a je to tam! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.5.06 16:12

Jo, jo poznala jsem to tenkrat u Vitka a jeste dvakrat, kdyz to rozhodne nebyla pravda:-) Nastesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
11.5.06 16:27

Já jsem to spíš než u sebe cítila jako těhulka u své švagrové, když ona otěhotněla… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí