Žaludek - bolest :(

Anonymní
13.5.12 21:20

Žaludek bolest:(

Ahojte lidi už nevím co by.Je to cca měsíc a dala jsem si jahodový koktejl,samo že studený,chvíli po tom jsem měla strach opustit toaletu:D No jenže nejhorší je to že mi stačí si loknout něčeho studenějšího,dostanu křeče do žaludku začne to ve mě vřít no děs,a zachvilku je klid.Nemám prujem,trošku řidší stolici ano,sem tam stoho normální,ale jsem schopná jít i 5 denně na záchod.V noci nemužu spát.No děs.Co to sakara je?Mám nějaký rozdrážděný žaludek?Mám strach cokoli sníst dokonce se i napít:(Čím ten žaludek uklidnit.Jinak ty bolesti trvaj 3-5 minutek a je klid.A zachvilinku zase.Moc děkuju za rady.A omlouvám se za anonym…ale je to přece trošku soukromé:) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
13.5.12 21:22

To mi driv delal bananovej koktejl :-)
Jinak jak jis? Zdrave, nezdrave, pravidelne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 21:25

@pikola No jenže mě to dělá až po tom jahodovým koktejlu,ten mi dal zabrat a od té doby mám ten žaludek nějakej bolavej.Jinak jak jim?Zdravě,nezdravě,nepravidelně…V jídelníčku se mi nic nezmněnilo.Já myslím že ten koktejl mi tam udělal nějakej chaoz:(

• Citovat
  • Upravit
4239
13.5.12 21:28

Já nevím, mě v první chvíli napadnul zánět žaludku-ségra měla před časem podobný problémy a byl to zánět žaludku :think:
Já nevím, ale vyšetření na gastroenterologii by asi bylo dobrý-ale vím, že tam se chce málokomu :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 21:30

@Ditta77 Jen nestraš,já a doktoři:( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35029
13.5.12 21:31

zkus si koupit smectu, není jen na průjmy, ale celkově pročistí zažívání, ale stejně bych zašla k doktoru :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
13.5.12 21:33

No to co popisuješ jsně svědčí o tom, že ta sliznice v žaludku bude nějaká podrážděná-možná i vřídek?Ten studenej koktejl to mohl odstartovat-u nás v rodině mají problémy se žaludkem snad úplně všichni-jak z mojí strany, tak manželovo-takže zkušeností máme dost :roll: Víc jak měsíc-to už by chtělo doktora opravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.12 21:35

@Ditta77 Uvidíme:)Moc děkuju,taky si myslím že to mám nějaké podrážděné.Jdu skusit loknout tu smectu.Uvidíme co stoho bude:)

• Citovat
  • Upravit
4239
13.5.12 21:38

Prosímtě a napiš jak to dopadlo, jestli je ti už lépe ju???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
13.5.12 21:44

Jo to bude asi nějaká podrážděná sliznice/zánět. Já osobně tohle mám chronický, jelikož mám reflux žluči do žaludku, tak musím být stále opatrná abych to něčím nerozdráždila a když rozdráždím, tak je to pak na dlouho. Zkusila bych nějakou nedráždivou dietu. Něco pro to udělat musíš, jak jde o žaludek, tak to chce holt upravit jídelníček. Zkus vysledovat co ti vadí/nevadí a nebo ještě líp zajdi rovnou na gastro. Mě taky dělali gastroskopii, není to nic příjemného, ale dali mi injekci, po který jsem se celou dobu akorát smála, takže to nebylo tak hrozný :D Chce to se tam podívat, radši to neodkládej, on takový chronický zánět nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.5.12 15:56

To chce dietu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 18:22

Holky tak jsem si dala smectu.No uvidíme.Jinak moje celodení jídlo byla rajská polévky,rýže a přírodní řízek,ted sem si dala rohlík ze sýrem a žaludek zase bolí:(

• Citovat
  • Upravit
12978
14.5.12 19:31
@Anonymní píše:
Holky tak jsem si dala smectu.No uvidíme.Jinak moje celodení jídlo byla rajská polévky,rýže a přírodní řízek,ted sem si dala rohlík ze sýrem a žaludek zase bolí:(

No ale to není žaludeční dieta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 19:37

@Lizbeth Já ale napsala že nějakou držím.

• Citovat
  • Upravit
12978
14.5.12 19:50
@Anonymní píše:
@Lizbeth Já ale napsala že nějakou držím.

No právě, a ted tě to bolí :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast