Žamberk dovolená - doporučte výlety

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5635
29.7.13 13:20

Žamberk dovolena

Ahoj vsichni, tento tyden odjizdime na dovolenou do Žamberku.
Kdo tam zijete, nebo to v okoli znate, muzete mi doporucit hezke vylety prosim?
Jedeme dva dospelaci a 3-leta slecna :-)
Dekuji :kytka:

Příspěvek upraven 29.07.13 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
29.7.13 13:25

Určitě doporučuju Pastvinskou přehradu, v Letohradě je Muzeum řemesel, v Častolovicích zámek a mini ZOO. Moc hezký výlet je také na Zemskou bránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 13:26

Tyy joo,dekuji.Uz si to pisi :-).
Mini Zoo, to bude neco pro Adu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.7.13 13:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 13:29

To muzeum remesel vypada moc hezky.
Termalni laz e asi ne, budeme bydlet hned u aquaparku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
29.7.13 13:31

@sara1000 Ta minizoo je fajn, nechodí se daleko. Nedávno jsme tam byli s naším dvouletým a nadšení obrovské :)
Ještě mě napadlo, když budete tím směrem (Častolovice), tak v Potštejně na zámku mají expozice pro děti o strašidlech. Osobně jsem nebyla, ale tchýně tam byla na výletě s dětmi ze školky a moc si to chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
29.7.13 13:41

Hm, tak jsem ti chtěla doporučit Muzeum krajky ve Vamberku a mechanický Betlém v Třebechovicích pod Orebem, a teď koukám na jejich weby a obojí je v rekonstrukci s předpokládaným otevřením v září letošního roku :roll:
Tak už mě napadá jen jestli to není na vás už moc daleko (asi hodinku autem) ruční papírna ve Velkých Losinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 13:48
@Kassy píše:
Hm, tak jsem ti chtěla doporučit Muzeum krajky ve Vamberku a mechanický Betlém v Třebechovicích pod Orebem, a teď koukám na jejich weby a obojí je v rekonstrukci s předpokládaným otevřením v září letošního roku :roll:
Tak už mě napadá jen jestli to není na vás už moc daleko (asi hodinku autem) ruční papírna ve Velkých Losinách.

To mi si klidne zajedeme :-).Abychom to vsevhno stihli :-)
Jeste se zeptam, zda jste nektera primo ze Zamberku.Zda je tam obchod a bankomat? Nechci, aby to znelo spatne. Nevim, jak je Zamberk velky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
29.7.13 13:50

Je tam i obchod a nejenom jeden a bankomat taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 13:55
@Twiggi píše:
Je tam i obchod a nejenom jeden a bankomat taky :lol:

Tak super, moc dekuji…Cukrarnu uz mam zjistenou, ze tam je :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
29.7.13 14:08

V Žamberku máš Billu, Penny, Konzum, několik větnamců, 2 lékárny, polikliniku s pohotovostí, několik obchodů typu -obuv, kuchyňka, galanterie,… poštu, banku…krásný zámecký park, kam se dá jít na procházku, nebo třeba posedět na deku- od kepmu asi 200m…bankomat co vím tak od KB a od české spořitelny. Nedaleko koupaliště..no kousek-spíš celodenní procházka- je „české polsko“ nic moc tam není, jen tam je malý statek, mají tam koně, ale jsou to hodní lidi, nechají aji koně pohladit, atd…alespoň za mých dětských let:D Na koupališti máš minigolf, tenis, je tam stadion, takže možná i nějakej fotbálek zažijete,…Jinak je Žamberk takový obyčejný malý město, ve kterým seženeš všechno nejnutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 14:22
@X-333 píše:
V Žamberku máš Billu, Penny, Konzum, několik větnamců, 2 lékárny, polikliniku s pohotovostí, několik obchodů typu -obuv, kuchyňka, galanterie,… poštu, banku…krásný zámecký park, kam se dá jít na procházku, nebo třeba posedět na deku- od kepmu asi 200m…bankomat co vím tak od KB a od české spořitelny. Nedaleko koupaliště..no kousek-spíš celodenní procházka- je „české polsko“ nic moc tam není, jen tam je malý statek, mají tam koně, ale jsou to hodní lidi, nechají aji koně pohladit, atd…alespoň za mých dětských let:D Na koupališti máš minigolf, tenis, je tam stadion, takže možná i nějakej fotbálek zažijete,…Jinak je Žamberk takový obyčejný malý město, ve kterým seženeš všechno nejnutnější.

Ty jo, ted si prijdu trochu hloupe. :oops:
Ja zila v tom, ze jedu nekam do Horni-Dolni :-).Tam je opravdu vse k dispozici, tak super.
Budeme ubytovani u aquaparku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
29.7.13 14:27

@sara1000 Žila jsem tam 15 let…nemusíš si připadat hloupě, já taky když jedu někam, kde to neznám, nevím, co od toho čekat…Je mi jasný, že budete v kempu, ono se nikam jinam v létě nejezdí (v Žamberku), sice nějaký hotel nebo ubytování tu je, ale v létě je kemp u koupaliště to jediný kam se dá. A kemp není zase ani tam moc odrčený…od „centra“ -od hlavního náměstí to máš…cca…troufnu si říct 15 minut normálním krokem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
29.7.13 14:31
@X-333 píše:
@sara1000 Žila jsem tam 15 let…nemusíš si připadat hloupě, já taky když jedu někam, kde to neznám, nevím, co od toho čekat…Je mi jasný, že budete v kempu, ono se nikam jinam v létě nejezdí (v Žamberku), sice nějaký hotel nebo ubytování tu je, ale v létě je kemp u koupaliště to jediný kam se dá. A kemp není zase ani tam moc odrčený…od „centra“ -od hlavního náměstí to máš…cca…troufnu si říct 15 minut normálním krokem :)

Tak to je parada, to je akorat na prochajdu vecer.
Hrozne se tam tesim. Slysela jsem na vse jen a jen samou chvalu,
Ja bydlim v malinke vesnicce, tak jsem si to predstavovala pidobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
29.7.13 14:35

@sara1000 Je to tam fajn, jen co si pamatuju z dob svého mládí, bylo tam draho (v kempu a na koupališti),ale to už je let a myslím si, že to ubytování po kempech už bude cenově asi stejný všude…a co se týče cen na koupališti, taky si myslím, že kde na koupališti není vše 3× tak drahý tak to snad už není ani české koupaliště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí