Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj vsichni, tento tyden odjizdime na dovolenou do Žamberku.
Kdo tam zijete, nebo to v okoli znate, muzete mi doporucit hezke vylety prosim?
Jedeme dva dospelaci a 3-leta slecna ![]()
Dekuji ![]()
Příspěvek upraven 29.07.13 v 13:27
Určitě doporučuju Pastvinskou přehradu, v Letohradě je Muzeum řemesel, v Častolovicích zámek a mini ZOO. Moc hezký výlet je také na Zemskou bránu.
Tyy joo,dekuji.Uz si to pisi
.
Mini Zoo, to bude neco pro Adu.
To muzeum remesel vypada moc hezky.
Termalni laz e asi ne, budeme bydlet hned u aquaparku ![]()
@sara1000 Ta minizoo je fajn, nechodí se daleko. Nedávno jsme tam byli s naším dvouletým a nadšení obrovské ![]()
Ještě mě napadlo, když budete tím směrem (Častolovice), tak v Potštejně na zámku mají expozice pro děti o strašidlech. Osobně jsem nebyla, ale tchýně tam byla na výletě s dětmi ze školky a moc si to chválila.
Hm, tak jsem ti chtěla doporučit Muzeum krajky ve Vamberku a mechanický Betlém v Třebechovicích pod Orebem, a teď koukám na jejich weby a obojí je v rekonstrukci s předpokládaným otevřením v září letošního roku ![]()
Tak už mě napadá jen jestli to není na vás už moc daleko (asi hodinku autem) ruční papírna ve Velkých Losinách.
@Kassy píše:
Hm, tak jsem ti chtěla doporučit Muzeum krajky ve Vamberku a mechanický Betlém v Třebechovicích pod Orebem, a teď koukám na jejich weby a obojí je v rekonstrukci s předpokládaným otevřením v září letošního roku
Tak už mě napadá jen jestli to není na vás už moc daleko (asi hodinku autem) ruční papírna ve Velkých Losinách.
To mi si klidne zajedeme
.Abychom to vsevhno stihli ![]()
Jeste se zeptam, zda jste nektera primo ze Zamberku.Zda je tam obchod a bankomat? Nechci, aby to znelo spatne. Nevim, jak je Zamberk velky ![]()
@Twiggi píše:
Je tam i obchod a nejenom jeden a bankomat taky
Tak super, moc dekuji…Cukrarnu uz mam zjistenou, ze tam je
.
V Žamberku máš Billu, Penny, Konzum, několik větnamců, 2 lékárny, polikliniku s pohotovostí, několik obchodů typu -obuv, kuchyňka, galanterie,… poštu, banku…krásný zámecký park, kam se dá jít na procházku, nebo třeba posedět na deku- od kepmu asi 200m…bankomat co vím tak od KB a od české spořitelny. Nedaleko koupaliště..no kousek-spíš celodenní procházka- je „české polsko“ nic moc tam není, jen tam je malý statek, mají tam koně, ale jsou to hodní lidi, nechají aji koně pohladit, atd…alespoň za mých dětských let:D Na koupališti máš minigolf, tenis, je tam stadion, takže možná i nějakej fotbálek zažijete,…Jinak je Žamberk takový obyčejný malý město, ve kterým seženeš všechno nejnutnější.
@X-333 píše:
V Žamberku máš Billu, Penny, Konzum, několik větnamců, 2 lékárny, polikliniku s pohotovostí, několik obchodů typu -obuv, kuchyňka, galanterie,… poštu, banku…krásný zámecký park, kam se dá jít na procházku, nebo třeba posedět na deku- od kepmu asi 200m…bankomat co vím tak od KB a od české spořitelny. Nedaleko koupaliště..no kousek-spíš celodenní procházka- je „české polsko“ nic moc tam není, jen tam je malý statek, mají tam koně, ale jsou to hodní lidi, nechají aji koně pohladit, atd…alespoň za mých dětských let:D Na koupališti máš minigolf, tenis, je tam stadion, takže možná i nějakej fotbálek zažijete,…Jinak je Žamberk takový obyčejný malý město, ve kterým seženeš všechno nejnutnější.
Ty jo, ted si prijdu trochu hloupe. ![]()
Ja zila v tom, ze jedu nekam do Horni-Dolni
.Tam je opravdu vse k dispozici, tak super.
Budeme ubytovani u aquaparku…
@sara1000 Žila jsem tam 15 let…nemusíš si připadat hloupě, já taky když jedu někam, kde to neznám, nevím, co od toho čekat…Je mi jasný, že budete v kempu, ono se nikam jinam v létě nejezdí (v Žamberku), sice nějaký hotel nebo ubytování tu je, ale v létě je kemp u koupaliště to jediný kam se dá. A kemp není zase ani tam moc odrčený…od „centra“ -od hlavního náměstí to máš…cca…troufnu si říct 15 minut normálním krokem ![]()
@X-333 píše:
@sara1000 Žila jsem tam 15 let…nemusíš si připadat hloupě, já taky když jedu někam, kde to neznám, nevím, co od toho čekat…Je mi jasný, že budete v kempu, ono se nikam jinam v létě nejezdí (v Žamberku), sice nějaký hotel nebo ubytování tu je, ale v létě je kemp u koupaliště to jediný kam se dá. A kemp není zase ani tam moc odrčený…od „centra“ -od hlavního náměstí to máš…cca…troufnu si říct 15 minut normálním krokem
Tak to je parada, to je akorat na prochajdu vecer.
Hrozne se tam tesim. Slysela jsem na vse jen a jen samou chvalu,
Ja bydlim v malinke vesnicce, tak jsem si to predstavovala pidobne ![]()
@sara1000 Je to tam fajn, jen co si pamatuju z dob svého mládí, bylo tam draho (v kempu a na koupališti),ale to už je let a myslím si, že to ubytování po kempech už bude cenově asi stejný všude…a co se týče cen na koupališti, taky si myslím, že kde na koupališti není vše 3× tak drahý tak to snad už není ani české koupaliště ![]()