Zaměstnanci bank
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zaměstnanci bank
Hledám zaměstnance bank, či jiného odvětví financí, které nebaví dosavadní výdělek a jsou schopní spojit síly a pomoci si vzájemně. Každý máme jiné možnosti. Je tady někdo takový? Každá banka je jinak benevolentní, a má jiné ohodnocení. Pojďme si dělat tipaře vzájemně… jednou ty mě, jindy zas já tobě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pěkný den, v pořádku. Je běžné že spolupracuji s různými bankami, poštami, poradenskými firmami a pomáháme si v tom, že se občas stane, že do banky přijde kliet který ale pro danou instituci není bonitní, či nedosahuje na 100% hypotéku, má příliš mnoho závazků či dokonce je v registru. To však neznamená, že nemůže mít u jiné instituce rating lepší. Jsou i nezpracovatelní klienti díky vnitřním informacím které jsou pouze dané banky a u ostatních zase problém být nemusí. Je zcela běžné, že potom s tipaři spolupracujeme tím stylem, že u mě neprošel zkusím dát tobě, pokud projde u mě, odměna jde na půl. Je to běžná praxe. Taky každý nabízíme jiné produkty, pokud přijde klient s pojištěním vozu které já nedělám, vezmu telefon a volám tipaři. Snad jsem Vám to alespoň trochu osvětlila:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, tak nic pro mne. Nemame privatni klientelu a i kdybychom meli, tak bych nic takoveho nedelala, jelikoz jsem zamestnavateli podepsala Business and Ethic Code.
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mimo
Ahoj,
je to trošku mimo téma, ale snad mi někdo poradí. Jste tu někdo zaměstnanec (i bývalý) Expobank? Uvažuji o práci tam, ale ješté mám jednu pěknou nabídku. Jaké je práce tam? A co plat?
Předem děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
je to trošku mimo téma, ale snad mi někdo poradí. Jste tu někdo zaměstnanec (i bývalý) Expobank? Uvažuji o práci tam, ale ješté mám jednu pěknou nabídku. Jaké je práce tam? A co plat?
Předem děkuji
Tak anonym, protoze jsem byvaly zamestnanec, takze prvne k platu, protoze penize jsou az na prvnim miste, po skoro 20 lete praxi v bankovnictvi v uzce specializovanem bankovnim segmentu jsem z Expo odchazela s 28 tisici hrubeho a jen dodatek, ze v jine bance jsem dostala pri nastupu po vyhrani trikoloveho konkurzu dostala jako nastup 50 hrubeho a pet tisic po zkusebce, pri dalsim pridani po roce a hodnoceni jsem nyni na 60 hrubeho za trinact platu plus jednou rocne bonus. To bych se v Expo nedockala ani pred duchodem s tempem posledniho pridani celych 600 Kč.
Expo uz nikdy vice, dobra era tehle banky skoncila se jmenem Dresdner Bank, potom nastupce Bawag jsem byla na dvou materskych behem ctyrech let a zacala doba konce, LBBW byla uz takova agonie a Expo a jejich Litevci nebo co je to za narodnost hruza, vsichni schopni lide uz odesli sami nebo s pomoci odstupneho, zustavaji tam ti, co to chteji doklepat do materske nebo do duchodu a ti preplaceni nebo ti, kterym vyhovuje klidecek a tepla zidle pod zadkem. Zadny osobni rozvoj, zadna poradna koncepce banky do budoucna a vychodni majitele z Ruska - jak jsem se dozvedela, ze banku budou vlastnit Rusove, tak jsem zacla pomalu se rozhlizet jinde a zvedat krovky. Nastesti jsem stihla vlnu propousteni v zari predloni s devitimesicnim odstupnym…
Nedoporucuji a zvlast s jejich vyhledem do budoucna, to uz radeji ruskou Sberbank…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak anonym, protoze jsem byvaly zamestnanec, takze prvne k platu, protoze penize jsou az na prvnim miste, po skoro 20 lete praxi v bankovnictvi v uzce specializovanem bankovnim segmentu jsem z Expo odchazela s 28 tisici hrubeho a jen dodatek, ze v jine bance jsem dostala pri nastupu po vyhrani trikoloveho konkurzu dostala jako nastup 50 hrubeho a pet tisic po zkusebce, pri dalsim pridani po roce a hodnoceni jsem nyni na 60 hrubeho za trinact platu plus jednou rocne bonus. To bych se v Expo nedockala ani pred duchodem s tempem posledniho pridani celych 600 Kč.Expo uz nikdy vice, dobra era tehle banky skoncila se jmenem Dresdner Bank, potom nastupce Bawag jsem byla na dvou materskych behem ctyrech let a zacala doba konce, LBBW byla uz takova agonie a Expo a jejich Litevci nebo co je to za narodnost hruza, vsichni schopni lide uz odesli sami nebo s pomoci odstupneho, zustavaji tam ti, co to chteji doklepat do materske nebo do duchodu a ti preplaceni nebo ti, kterym vyhovuje klidecek a tepla zidle pod zadkem. Zadny osobni rozvoj, zadna poradna koncepce banky do budoucna a vychodni majitele z Ruska - jak jsem se dozvedela, ze banku budou vlastnit Rusove, tak jsem zacla pomalu se rozhlizet jinde a zvedat krovky. Nastesti jsem stihla vlnu propousteni v zari predloni s devitimesicnim odstupnym…
Nedoporucuji a zvlast s jejich vyhledem do budoucna, to uz radeji ruskou Sberbank…
A já kvuli tomu odmítla super práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit