Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zaměstnavatel se nemá co ptát z jakého důvodu máš ID.Do toho mu nic není a ani do životopisu se důvod nepíše. Jinak se práce nejsnáze hledá v nějaké chráněné dílně, nebo v ostraze.Tam většinou hledají lidi s invalidním důchodem. A i v nějakém lehčím provozu se můžeš poptat. Vydělat si můžeš neomezeně.
@mamina44 píše:
Ahoj zaměstnavatel se nemá co ptát z jakého důvodu máš ID.Do toho mu nic není a ani do životopisu se důvod nepíše. Jinak se práce nejsnáze hledá v nějaké chráněné dílně, nebo v ostraze.Tam většinou hledají lidi s invalidním důchodem. A i v nějakém lehčím provozu se můžeš poptat. Vydělat si můžeš neomezeně.
Děkuji za odpověď, tak to jsem si teď zavařila, když jsem to tam napsala
. Je jasné, že mě tam nevezmou… A svou vysněnou práci nejspíš neseženu.
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, je tu někdo, kdo má částečný invalidní důchod a našel bez problémů práci? A má se psát do životopisu z jakého důvodu mám Čid? Já jsem to tam napsala a teď lituji, ale zaměstnavatel by se asi zeptal?
Vždyť to nikde uvádět přeci nemusíš ![]()
Já jsem do životopisu neuváděla, že ČID pobírám. Až když jsem podepsala smlouvu, tak jsem tuto skutečnost oznámila. A to stejně jenom stylem, že to oznamuji kvůli mzdovce a daním. Dodala jsem pouze rozhodnutí o přiznání ČID, ostatní jsem při ofocení zakryla, takže ve výsledku jsem odevzdala papír, kde byly asi 2 věty.
Ahoj děvčata, je tu někdo, kdo má částečný invalidní důchod a našel bez problémů práci? A má se psát do životopisu z jakého důvodu mám Čid? Já jsem to tam napsala a teď lituji, ale zaměstnavatel by se asi zeptal?