Zamiloval jsem se do nejlepší kamarádky

Anonymní
24.6.20 19:09

Zamiloval jsem se do nejlepší kama

Ahoj, jsem chlap je mi 30let a poslední dobou je mi hrozně. Byl jsem už i psychiatra, a ten mi řekl citují- nemáte tu co dělat. Můj největší problém je že jsem se zamiloval do nejlepší kamarádky, ona je úžasná, ale nikdy nebude moje a to mě bolí. Nechci oni přijít jako o kamarádku, tak se jí nechci svěřit, naše kamarádství by potom bylo divné. Pořád na ni myslím, někdy se mi oni i zdá, když jí vidím s jejím přítelem tak se pak hrozně trápím, někdy kvůli tomu pak i břečim. Připadám si hrozně sám, moje rodina na mě kašle, kamarádů mám jenom pár, jsem špiš introvent, nemám rád společenské akce nebo bary. Taky jsem teď v depresích, občas se z ničeho nic rozbrečím, a přemýšlím že celý svůj život skončím. Stejně bych nikomu nechyběl, možná jen kamarádce. Vím že tohle je web pro maminky, ale ja se potřebuju někomu svěřit. Ps omlouvám se za nějaké chyby v textu, ale i jsem teď v stresu tak na pravopis moc nehledím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
prcek.leni
24.6.20 19:31
:)

Příspěvek upraven 06.05.23 v 07:48

• Citovat
  • Upravit
a12
61089
24.6.20 19:32
@prcek.leni píše:
Podivej, ja se na stredni zamilovala do sveho kamarada. Ten si vsiml, ze jsem nejaka divna, a tak dlouho se ptal, co mi je, az jsem rekla, ze jsem se zamilovala do nekoho, do koho bych nemela. Noo, za par dni me pozval ven a dneska jsme manzele a mame dve skvele deti :srdce: :dance:

Takze neblbi a nic nekoncuj. Vsechno bude dobre, uvidis :hug:.

A co ty vis, treba k tobe kamaradka taky neco citi..?

ma pritele.. do toho bych nesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
24.6.20 19:36
@a12 píše:
ma pritele.. do toho bych nesla..

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:18

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.20 19:45

@prcek.leni to jsem zkoušel před půl rokem, byli jsme spolu 2 měsíce. Pak jsem zjistil že mě podvadí, potom se mi ještě samá přiznala že si se mnou žačala kvůli penězům. Ot doby ani nemám chuť na nějaký vztah.

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
24.6.20 21:01
@Anonymní píše:
@prcek.leni to jsem zkoušel před půl rokem, byli jsme spolu 2 měsíce. Pak jsem zjistil že mě podvadí, potom se mi ještě samá přiznala že si se mnou žačala kvůli penězům. Ot doby ani nemám chuť na nějaký vztah.

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:18

• Citovat
  • Upravit
208
12.3.21 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem chlap je mi 30let a poslední dobou je mi hrozně. Byl jsem už i psychiatra, a ten mi řekl citují- nemáte tu co dělat. Můj největší problém je že jsem se zamiloval do nejlepší kamarádky, ona je úžasná, ale nikdy nebude moje a to mě bolí. Nechci oni přijít jako o kamarádku, tak se jí nechci svěřit, naše kamarádství by potom bylo divné. Pořád na ni myslím, někdy se mi oni i zdá, když jí vidím s jejím přítelem tak se pak hrozně trápím, někdy kvůli tomu pak i břečim. Připadám si hrozně sám, moje rodina na mě kašle, kamarádů mám jenom pár, jsem špiš introvent, nemám rád společenské akce nebo bary. Taky jsem teď v depresích, občas se z ničeho nic rozbrečím, a přemýšlím že celý svůj život skončím. Stejně bych nikomu nechyběl, možná jen kamarádce. Vím že tohle je web pro maminky, ale ja se potřebuju někomu svěřit. Ps omlouvám se za nějaké chyby v textu, ale i jsem teď v stresu tak na pravopis moc nehledím.

Ahoj anonyme, mrzi me co prožíváš, ale ja prožíval to stejně. I když jsem velký extrovert, tohle mě dost zasáhlo. Ona byla tak skvělá, pořád na ní myslím ve dne v noci i když bych správně s ní být neměl. Ach jo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.3.21 21:35

Chápu tě a myslím si, že už jen pro tvé dobro by bylo fajn to nějakým způsobem vyřešit. Zkus jí o tom říct. Buď ti řekne, že k tobě taky něco cítí a budete spolu nebo tě odmítne. Ale aspoň budeš vědět na čem jsi a budeš se moct podle toho zařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová