Zamiloval se a utekl?

25
27.9.25 14:23

Zamiloval se a utekl?????????‍♀️

Ahoj holky.. je mi sice uz 40let. Mam za sebou 12, 8 let vztahu a nyni jsem potkala muze, velmi milého a pozorného.. tři týdny jsme se znali.. mezi tim vecere, dárky pro moje deti. Každodenní sms, o tom jak se boji zamilovat, ze se spali.. pak uz jsem ho jen ujišťovala. Kdykoli jsme byli někde, hladil me a líbal do vlasů, v aute porad propletené ruce, bral me za zákazníkem do prace, abychom byli chvilku spolu, každé ráno SMS, dobre ráno lásko😘 ❤️
A SMS jak se na me těší..
Kdyz jsem se dlouho neozvala, nahrál mi hlasovou zprávu, kde si myslel, ze na nej prdim, mluvil o komunikaci a opoře, a ze chce byt pro me jediný. Mluvil o budoucnosti a v sobotu jsem byla poprvé u nej.. proběhl sex a on byl něžný, po sexu me políbil, ale potom kdyz sem mu ležela na hrudi zeptal se, zda to přespání můžeme nechat na jindy, rekla jsem dobre a mela slzy v očích, odjela jsem a napsala, ze jsem uz doma a on, dobrou noc a pod to dopsal: mezi nami se nic nemeni, jen potrebuji chviličku cas na to přespání..
Pak následující dni to bylo jiné. V pondělí mi napsal v noc dobrou noc ❤️ 😘 😘 utery se neozval a ve středu se ho ptám, zda je v pořádku, on, že měl hodne práce. Pisu, kdyby se něco změnilo, vis, ze si to můžeme rict? A on, ze je vše v poho.. pak jsem mu namluvila zprávu jako on mne, že chci vědět co se děje, ze je od soboty jiny.. ze muže uprimne říci, chci čas, nebo nechci uz nic, ale mluvit narovinu..

Nikdy mi nikdo nedal tolik lásky jako on během pár týdnů, cítila jsem se milovaná a konecne pro někoho vzácná 🥺

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4177
27.9.25 14:28

Nepřijde mi to jako nějaké zamilování. Tři týdny ti sával milé sms.
Naopak divné jsou ty jeho hlasové zprávy plné výčitek. Fuj.

• načítám...
12885
27.9.25 14:36

Uz zbyva jenom listky z ruzi cesta k lozi lasky. Asi bych takovou lianu co se porad ujistije zda je jediny, nechtela..v zivote me nenapadlo posilat chlapovi hlasove zpravy, to se ted dela 8o? Nevim pripada mi, ze je vam 15.jak se porad vzajemne ujistujete a nevim co..

• načítám...
25
27.9.25 14:49

🙂 dobre. Byla blbost ptát se zde. Mějte krásný den a budte mile.

• načítám...
9342
27.9.25 15:04

Znali jste se 3 týdny a už s tebou mluvil o budoucnosti, lásce, hlasové zprávy, že ho nedej bože opustíš….a pak stačil jeden sex a pohádky byl konec….vazně jsi tomu věřila? 8o jen tě zblbnul, užil si (buď mu to stačilo nebo čekal víc) a tečka. Příště by to chtělo být nohama na zemi a nebýt až takhle naivní.

• načítám...
1286
27.9.25 15:05

Ty ses opravdu po sexu nechala vykopnout, protože on se „na přespání necítí“? řekni, že si děláš legraci..

• načítám...
9342
27.9.25 15:07
@navy blue píše: Více

Viď a přesto ji nikdo nedal tolik lásky co on :zed:

• načítám...
32567
27.9.25 15:11

Potřebuje čas na tvé přespání, ale na sex ho nepotřeboval. Už bych ho nekontaktovala, uvidíš, jestli se ozve.

• načítám...
13503
27.9.25 15:14
@Jankka32 píše: Více

Tohle vážně chceš? Ne, nebyla jsi milovaná, byla jsi manipulována. Tři týdny a taková dramata… Tohle přece nemáš zapotřebí. Sex proběhl a hybaj domů… Vždyť tě normálně z té postele vyhodil. :zed: Nějakou hrdost a sebeúctu ne?

• načítám...
2413
27.9.25 15:17

No spíš zasexoval si a utekl…nenaháněj ho. :(

• načítám...
4388
27.9.25 15:39
@Pučálkovic.Amina píše: Více

a jeste s takovymi melodramaty :poblion:

zakladatelko, tady bylo vsechno spatne, bud rada ze se vyparil sam

• načítám...
25
27.9.25 15:43

Diky holky.. holt jsem idiot, který je moc důvěřivý 😔

• načítám...
25
27.9.25 15:58

@Magical-eyes

Jak dnes poznat skutečnost od lží?😔

• načítám...
35181
27.9.25 15:58
@Jankka32 píše: Více

Uff, po sexu se tě zeptal, jestli přespání můžete nechat na jindy??? Nic se nemění, ale potřebuje čas na to přespávání? Během tří týdnů takový drama… Nechci ti brát iluze, ale evidentně tě dostal kde tě chtěl mít, a tím to končí.

• načítám...
446
27.9.25 16:18

Tak pri nejlepsim te necha chvili vycukat a pak ti nabidne kamaradstvi s benefity (pokud ten sex stal za to). Bohuzel, vetsina chlapu je schopna zene nakecat cokoliv, aby ji dostali do postele. Dlouholete zkusenosti. Navic tento styl me by teda spise odradip…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová