Zamilovaná do učitelky

Anonymní
8.3.23 21:30

Zamilovaná do učitelky

Ahoj holky. Je mi 21 let a jsem zamilovaná do své učitelky ze ZŠ. Jsem samozřejmě už 6 lež pryč a za tu dobu jsem ji viděla jen tak, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Odstěhovala jsem se do jiného města a jsem vdaná. Ona je cca o 20 let starší než já.
Byla jsem do ní zamilovaná v deváté třídě, myslim, že i ona mě měla ráda, pak to přešlo, a já si řekla, že to byla prostě jen úcta a obdiv, ale teď se mi o ni stále zda a já si myslím, že ji vážně miluji.
Přijdu si divná. Měla bych ji něco říct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
8.3.23 21:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Je mi 21 let a jsem zamilovaná do své učitelky ze ZŠ. Jsem samozřejmě už 6 lež pryč a za tu dobu jsem ji viděla jen tak, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Odstěhovala jsem se do jiného města a jsem vdaná. Ona je cca o 20 let starší než já.
Byla jsem do ní zamilovaná v deváté třídě, myslim, že i ona mě měla ráda, pak to přešlo, a já si řekla, že to byla prostě jen úcta a obdiv, ale teď se mi o ni stále zda a já si myslím, že ji vážně miluji.
Přijdu si divná. Měla bych ji něco říct?

Dlouho tady podobné téma nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66514
8.3.23 21:53
@Kelsey píše:
Dlouho tady podobné téma nebylo.

Ze jo. I kdyz si nejsem jista, jestli to nebyla ucitelka ze stredni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 21:55

@vokishka a bylo? Protože já jsem tady našla zhruba tři diskuze na tohle téma a proto ho otevírám. Asi neumím hledat. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 22:14
@Anonymní píše:
Přijdu si divná. Měla bych ji něco říct?

Zdravím
Divná určitě nejsi. Já jsem vdaná, je mi 41 a poznala jsem ženu, ke které jsem začala něco cítit. Také jsem si myslela, že je to obdiv ale je tam i chemie. Samotnou mě to překvapilo. Jsme kamarádky a nechávám to volně plynout. Ta Tvá bývalá učitelka je vdaná, má děti. případně - jaké má vztahy? Víš o ni něco víc? Jsi dospělá, problém v ničem nevidim. Mohla bys třeba uspořádat sraz třídy, kam bys ji pozvala a dozvěděla se jak momentálně žije a tak 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.23 22:31

Je skvělé vědět, že v tom nejsem sama. Moc děkuji za reakci.
O její rodině vím jen to že má dva už starší syny. O manželovi nic nevím.
V pondělí půjdeme s kamarádkou navštívit základní školu - zhruba po čtyřech letech. Tak jsem si rikala, že bych jí mohla pozvat třeba na kafe. Jen se bojím, že si na to nebudu dost věřit a budu nervózní. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 15:19
@Anonymní píše:
Je skvělé vědět, že v tom nejsem sama. Moc děkuji za reakci.
O její rodině vím jen to že má dva už starší syny. O manželovi nic nevím.
V pondělí půjdeme s kamarádkou navštívit základní školu - zhruba po čtyřech letech. Tak jsem si rikala, že bych jí mohla pozvat třeba na kafe. Jen se bojím, že si na to nebudu dost věřit a budu nervózní. Zakladatelka

Jak já Ti rozumím 😊 ta má kamarádka je o 15 let mladší, než já. Tvrdí o sobě, že měla vztahy jen s muži. Já jsem stoprocentně bisexuální a ona to ví. I přesto se mnou dost flirtuje, píšeme si dvojsmysly ale když jsem s ní, na nic bych si netroufla. Asi by musela začít něco ona. Mě podle všeho připadá, že by jí to možná lákalo něco si začít. Můj muž to ví a jemu to nevadí, pro něj neni žena konkurence a nebere to jako nevěru. Takže to, že bych se občas pomazlila jinde se ženou by neřešil.
A teď k Tobě :D třeba budeš mít štěstí, kafe nebo sraz vyjde a zjistíš, jak to ta dotyčná má
Až se víc poznáte, nadhodila bych téma o bi ženách..například že někoho takového znáš. A uvidiš reakci. Jak se staví k tomu, když se někomu líbí člověk stejného pohlaví apod. Určitě bych na ni nevybalila hned city. Já mam k té mojí kamarádce taky neskutečnou chemii, ale nechávám si to pro sebe a užívám si to napětí. Vybalit to na ni nechci :zed: teď řeším, jak to vlastně ona bere. Jestli tedy doteď byla hetero nebo si to myslela..a chtěla by víc a nebo se jen baví.
Je to totiž první žena se kterou flirtuji po sms a ona mi to oplácí..nikdy jsem takhle nikomu nepsala a z těch reakcí na moje zprávy jsem zase vyřízená :lol: co si o tom myslíš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 17:02

No myslím, že pokud s tebou flirtuje, i když ví, že jsi bisexualni, tak máš na půl vyhráno a pokud k ní cítíš jen fyzickou přitažlivost a manželovi to nevadí, tak není co řešit. Prostě jí pozvi na vino. Po víně se člověk tolik nestydí. Navíc se to pak dá svést na alkohol.

Já se pokusím pozvat ji na kafe, ale uvidím v Pondělí. Třeba pro ni opravdu nebudu znamenat víc, než jen bývalou žačku. Ale myslím, že už tehdy jsem pro ni aspoň trochu vyčnívala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.23 21:09
@Anonymní píše:
No myslím, že pokud s tebou flirtuje, i když ví, že jsi bisexualni, tak máš na půl vyhráno a pokud k ní cítíš jen fyzickou přitažlivost a manželovi to nevadí, tak není co řešit. Prostě jí pozvi na vino. Po víně se člověk tolik nestydí. Navíc se to pak dá svést na alkohol.

Já se pokusím pozvat ji na kafe, ale uvidím v Pondělí. Třeba pro ni opravdu nebudu znamenat víc, než jen bývalou žačku. Ale myslím, že už tehdy jsem pro ni aspoň trochu vyčnívala.

Už jsme spolu daly kávu i vínko ale viděly jsme se jen chvilku a já si na víc netroufla :D tak třeba se to nějak vyvine časem..
Držím Ti moc palce ať to v pondělí dobře dopadne a ať vše vyjde..
Někde jsem četla, že se prý nějak " poznàme"bisexiálky a lesbičky.. :D že když cítíš, že tam něco od té druhé je tak to tak vétšinou opravdu je a bude to oboustranně D a jestli už tehdy si pro ni byla výjimečná, třeba to tam taky cítí a nezapomněla na Tebe 😊
Moc bych Ti to přála. To, že má ona děti a tak neznamená, že to tak k Tobě nemůže také mít..mě ta moje tak okouzlila a to jsem měla vždy jen muže..Sama tomu nerozumim co se mnou provedla :D
Omlouvám se za případné překlepy, píšu z mobilu a nevidim na to 🤣

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.23 09:48

Doufám, že to tak skutečně je, to s tím, že navzájem poznáme, že se přitahujeme. Opravdu bych si přála, aby ke mě něco cítila. Vůbec nevím, proč jsem se do ní tak zakoukala. Hlavně já jsem ji ty 4 roky nevidela a najednou jsem si na ni vzpomněla, začalo se mi o ní zdát a znovu jsem do toho spadla. :oops:

Také ti držím palce, ať se to s tvou kamarádkou vyvíjí dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.23 13:55
@Anonymní píše:
Doufám, že to tak skutečně je, to s tím, že navzájem poznáme, že se přitahujeme. Opravdu bych si přála, aby ke mě něco cítila. Vůbec nevím, proč jsem se do ní tak zakoukala. Hlavně já jsem ji ty 4 roky nevidela a najednou jsem si na ni vzpomněla, začalo se mi o ní zdát a znovu jsem do toho spadla. :oops:Také ti držím palce, ať se to s tvou kamarádkou vyvíjí dobře :kytka:

Zdravím :) moc děkuji. A co u Vás, nějaký posun mezi Vámi dvěma? :D jak dopadlo setkání?

• Citovat
  • Upravit
17.3.25 14:52
@Anonymní píše: Více

No u nás tá moja sefova tiež píše dvojzmyselné sms :lol:

Příspěvek upraven 26.03.25 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.25 14:57
@Anonymní píše: Více
:palec: :srdce: