Zamítnutí asistenta pedagoga PPP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.9.23 17:19

Jinak mám dítě ve družině, které má dopoledne asistenta. Ve družině je zcela bez. Ale já tam asistentku k němu nepotřebuji. Už jsem tohle dítě měla ve družině v první třídě. Teď se mi vrátilo ve třetí. Bylo to naprosto stejné. Taky bez asistence. Není vůbec třeba. Tehdy míval někdy záchvaty vzteku v hodinách, než se našla vhodná medikace. Jdu zaklepat, ale nikdy jsem s ním žádný problém neměla. Nechci po něm, co chce učitelka v hodině. Co ho umí naštvat. Nepotřebuji asistenku do družiny. Ale je pravda, že mám právo říct, že se na takové dítě necítím. Mohu odmítnout s ním pracovat. To bude důvod, že ho v družině nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.23 17:57

@Barbucha3
Syn ma adhd. Nejvetsi problem byl v prvni třídě nez se adaptoval mezi ostatní odbihal na zachod protože mu neco momentálně nešlo. Jiz je ve 3 tride a behem 2.tridy pochopil ze některé veci nemusí jit hned začlenil se do kolektivu momentálně ho ve škole chválí a co se týče učení nemam jediny problem uci se rychle a samotneho ho učení i bavi. :a ve druzine neni problem. Jedine co obcas ze je zivejsi a to se projevuje tak ze u psani kope nohami a jasne a kratce clovek musi rici co po nem chce jakmile mluvi nekdo dele ztrácí pozornost. Agresivni mezi detmi neni.

• Citovat
  • Upravit
1
12.9.23 18:11

@vokishka
Ano syn se opravdu oproti prvni třídě zlepšil. adhd stále sice ma je zivejsi ale drive odbehaval ze tridy kdyz mu neco neslo nebo nebral nazor učitele ale bylo to v prvni tride a začátkem druhe nez si zvykl na rozdil mezi skolkou kde si mohl brat hracky a skolou kde už ma ukoly povinnosti a vice pravidel a adaptoval se. Nyni už neodbehava dokáže respektovat ukoly a kolikrát je i rychlejsi a prosi pani ucitelku aby mu dala jeste dobrovolny ukol navic.Co tedy mame je ještě ze ma problem mezi psacím a tiskacím pismem ze obcas zkousi psat tiskacim misto psacim. Doma byl ze začátku problem delat domaci ukoly coz vidím take zmenu ze nyni uz je naučený prijit ze skoly a udelat ukoly jako prioritu a pak zabava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
12.9.23 18:16
@truelly píše:
K normálu by to bylo, kdyby se děti bez asistentů vrátily do speciálních škol ke speciálním pedagogům. A to nenastane. Nechají je ve školách bez asistentů a v některých třídách se bude jen hlídat a ne učit. :*

Bohužel. Děti až na posledním místě. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
12.9.23 22:07
@Zumpa píše:
Vrátíme se k normálu a možná budou peníze tam, kde jsou opravdu potřeba.

To určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.9.23 22:11
@Zumpa píše:
Vrátíme se k normálu a možná budou peníze tam, kde jsou opravdu potřeba. [/citacekrasna predstava. Decka s

krasna predstava, decka s pas ve skole zustanou, prebytecna asistenka pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
12.9.23 22:13
@Anonymní píše:
A o revizní posudek žádá škola nebo zakonný zástupce? A kde se o něj žádá?

http://archiv-nuv.npi.cz/…/revize.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.23 07:10

@1Pears1
Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...