Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barus519 zpět už ovulaci nezjistíte, ale mohla jste ji klidně mít posunutou a otěhotněla jste později. Takto na začátku těhotenství je každý týden rozdíl. Takže si myslím, že nic ztraceného není, posun tam je - roste gestační váček a i plod se objevil. Teď jenom se zkusit dát do pohody a počkat do dalšího vyšetření.
@Magda124 nakonec jsem to nevydržela a skočila do soukromé kliniky. Podle ultrazvuku jsem 6+0 a krásné bije srdíčko, takže vše dopadlo dobře ![]()
@Barus519 tak to moc gratuluju a ať vše dopadne dobře. Hlavně se nestresovat a věřit miminku, že to zvládne
Ahoj holky, prosím o radu. Dnes jsem od početí 7+3, podle menstruace se nemůžeme úplně řídit, protože mám nepravidelný cyklus. Od začátku mě hlídají, HCG krásně roste, ale pořád si myslím, že je to malinké. V pondělí jsem byla v nemocnici, že už mi udělají revizi, ale paní doktorka byla moc hodná a řekla, že ještě do zítra počkáme a uvidíme. Takže zítra buď revize - nebo to bude dobré.
Ultrazvuk v tuto chvíli vypadá, jako na fotce. Jsou dva žloutkové váčky - takže dvojčátka. Ve zprávě mám, že je vidět jeden emprionální pól. Paní doktorka říkala, že ten silnější nakonec může zůstat a druhé se vstřebá, nebo ho vypudí.
Jde mi to, že mi přijde ještě moc brzo na to kývat na revizi, zítra se mi do toho nechce, pokud mi HCG ještě stoupne. Nějaký vývoj ve váčku přece jen je, i když plod zatím není zřejmý, máte někdo zkušenost prosím?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.