Zamlklé těhotenství a rozchod

3
28.6.11 22:37

zamlkle tehotenstvi a rozchod

Ahoj holky,chtela jsem se zeptat, jestli je tady taky nekdo v podobne situaci jako ja. Moc by mi to asi v tuhle chvili pomohlo. Byli jsme s pritelem spolu 8 let a poslední roky jsem se snazili o mimi. Podarilo se mi 2× otehotnet, bohuzel to nikdy nedopadlo dobre :-( a ja vzdy skoncila v nemocnici na kyretazi - diagnoza zamlkle tehotenstvi. kdyz se to prihodilo podruhe, tak me pritel opustil, pry k sobe nepatrime kdyz spolu nemuzeme mit deti. je mi tak hrozne jak snad nikdy v zivote. vim, ze cas vsechno vyresi, ale momentalne mi to moc nepomaha. pokud je tady nekdo s podobnym osudem, prosim napiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
28.6.11 23:12
yanny píše:
Ahoj holky,chtela jsem se zeptat, jestli je tady taky nekdo v podobne situaci jako ja. Moc by mi to asi v tuhle chvili pomohlo. Byli jsme s pritelem spolu 8 let a poslední roky jsem se snazili o mimi. Podarilo se mi 2× otehotnet, bohuzel to nikdy nedopadlo dobre :-( a ja vzdy skoncila v nemocnici na kyretazi - diagnoza zamlkle tehotenstvi. kdyz se to prihodilo podruhe, tak me pritel opustil, pry k sobe nepatrime kdyz spolu nemuzeme mit deti. je mi tak hrozne jak snad nikdy v zivote. vim, ze cas vsechno vyresi, ale momentalne mi to moc nepomaha. pokud je tady nekdo s podobnym osudem, prosim napiste.

Jezisi, to je ale hrozne :-( :-( vim, ze to tak asi jeste nevidis, ale to byl teda pekny kreten, kdyz neco takoveho udelal, bud rada, ze s nim ty deti nemas :roll: :roll: :roll: ani nevim, co na tohle napsat, musi ti byt opravdu hrozne smutno ze vseho…posilam ti obrovske objeti a spoustu energie :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
29.6.11 00:04

To je mi líto, ale vodaziva má bohužel pravdu. Asi za to nestál, když tě dokázal opustit kvůli tomuhle… Spousta lidí, přeci nemůže mít třeba vůbec děti a prostě to musí řešit. Ono to není jednoduchý, ale když se mají dva lidi rádi..... :kytka: Asi to tak mělo být a neboj se, přijde lepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
29.6.11 00:13

nemám úplně stejnej osud, ale podobnej…mě opustil manžel po 9ti letech…po 4 nepodařených pokusech s pomocí doktorů jsem se zhroutila a on si našel jinou…veselejší s dítětem, která ho neotravovala tím, že tak moc touží po dítěti…tehdy se mi zhroutil svět…dneska jsem nejšťastnější na světě…mám skvělýho chlapa a dvě krásný děti s tím, kterej za to stojí a dneska si můžu říct jediný „zaplaťpánbu, že se nám ty děti nepovedly“ nebyl hoden…věř, že si jednou řekneš to samé! přeju hodně sil a ať máš tohle hnusný období brzo za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.6.11 08:18

Myslím si, že důvod, který uvedl u rozchodu, je jen zástěrka a že za tím bude něco jiného. Nesmutni, jedna vlaštovička jaro nedělá, bude líp :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20885
29.6.11 10:31

zrovna jsem to taky s manželem nedávno řešila.už po 3.jsem potratila tak jsem se ho zcela vážně ptala jestli semnou bude i nadále i za předpokladu že se nám nedaří počít mimi a on že můžu být v klidu,že to budem zkoušet třeba až do 40,že chce dítě ale jen se mnou.a pokud to tvůj partner viděl jinak,promiň ale myslím že teď si našel aspoň důvod tě opustit.kdyby mu na tobě opravdu záleželo zkoušeli byste to pořád dál a naopak by vás to víc semklo,tak to aspoň bylo u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.6.11 11:27

Hrozně ráda bych ti zvedla sebevědomí tím, že příroda je moudřejší. Občas se miminko nějakému páru nepovede a doktoři si s tím neví rady. A sotva změní partnery, problém není. A i když je to hrozný, já vím, asi jste fakt k sobě nepatřili. Asi měl moc málo síly a trpělivosti být s tebou i ve zlém. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
29.6.11 11:38

Drz se, najde se jiny a lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
29.6.11 11:42

ono určitě se mnou mnohé nebudou souhlasit ale já mám zato,že už to že jste spolu 8 let a dopracovali jste se zatím jen na přítel,přítelkyně prozradí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.11 15:22

příroda řekla.. s tímhle teda ne to je trotl a akorát se na tebe vy*ere když se něco stane.
Chceš to vidět? Tak sleduj…
No a vidíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.6.11 20:45

ahoj holky, dekuju moc za podporu.......ja tohle vsechno vim, jen se s tim jeste nemuzu smirit, jeste pred chvili bylo vsechno jinak, cekala jsem mimi a mela jsem bajecneho chlapa.......tohle vsechno jsem si aspon myslela .....no a zivot se mnou trosku zatocil a skoro ze dne na den jsem tady sama. nekdy si rikam, ze to je jen zly sen a ja se probudim a bude vsechno jinak.....ale neni. hodne holek tady prave pise, jak je ten jejich podporil a podrzel, proto jsem zalozila tohle tema. jestli je tady nejaka holka z Prahy a chtela by se treba sejit na kafco budu rada. jeste jednou diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí