Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
skymaggie píše:
A on nechodí do práce?Kolik mu je let? Bohužel těhle typů chlapů je až strašidelně moc, jak to rady poslední dobou čtu..
Chodí, ale odjede tak na jeden dva dny a pak je 4 dny doma, je mu 32
Jestli je to normální?
V hádce na sebe pokřikujem taky lecos.. Důležitý je, že tě to zatěžuje a nepřeješ si to takhle dál. Otázka je, jak vážně to myslel, jestli v afektu nebo je mu to fuk?
my měli s manželem krizi celé moje těhotenství.brali jsme se když jsem byla v 8tt a než jsem porodila snad stokrát padlo slovo rozvod
ted je malému 19 dní a jsme zamilovaný jak blázni
ono to těhotenství je fakt na psychiku.vetšinou jsou ty maminy moc přecitlivělí a tudíž jim to objetí chybí.a myslí si že na mě chlap dlabe ale není to tam,to je jen naše domněnka.
Tohle je fakt na prd..U nás to z kraje vztahu bylo podobně i když v trochu jiné formě, ale přítel dospěl, vše jsme si vyříkali a od té doby se chová milionově..Je to hodně o komunikaci, v klidu si to vysvětlit..on může mít třeba nějaké trápení a takhle blbě to ventiluje-tak to bylo u nás..anebo v horším případě je to prostě lenoch a to už se asi těžko změní a nechci strašit, ale až se narodí miminko, tak tě to bude deptat ještě stokrát víc..
Přeju hodně štěstí a sil!! ![]()
No už ten slovník co používá…mě by řekl partner, že jsem svině jenom jednou. To se na mě nezlob. Těhotná netěhotná byla bych dávno pryč. Asi jsem stará škola, ale i v hádkách máme s partnerem k sobě snad trošku úctu. Občas se opravdu nestačím divit jaký slovník partneři vůči sobě užívají.
Barusak78 píše:
No už ten slovník co používá…mě by řekl partner, že jsem svině jenom jednou. To se na mě nezlob. Těhotná netěhotná byla bych dávno pryč. Asi jsem stará škola, ale i v hádkách máme s partnerem k sobě snad trošku úctu. Občas se opravdu nestačím divit jaký slovník partneři vůči sobě užívají.
jj to souhlasím, že slovník skutečně vybraný
A to mě právě dostává o to víc, až se nám mrňousek narodí bude mi takhle nadávat i před ním??? Jsem z toho zoufalá ![]()
Anonymní píše:
A to mě právě dostává o to víc, až se nám mrňousek narodí bude mi takhle nadávat i před ním??? Jsem z toho zoufalá
vůbec se ti nedivím, že to řešíš…měnit k lepšímu se bude velmi těžko, spíš se to po porodu, kdy je to krize veliká, ještě víc zvýrazní.
Jde o tom s ním mluvit? Nebo mu to aspoň napsat?
Teď nezjistíš, jak se bude chovat po porodu, ale pokud se tváří, že mu na tom celém vůbec nesejde…
Je možné, že jsi trošku přecitlivělá, takže nevyčítej a radši se jdi někam uklidnit. Nicméně bych si napsala, jak dlouho tráví volno s počítačem, jak dlouho to tráví jinými činostmi.
Pokud by u toho pc trávil 90% volného času, tak bych mu to ukázala a zeptala se, jestli si myslí, že je to takto v pořádku.
Pokud je mu fakt jedno, že spolu nebudete, tak je mi to líto, ale bude to asi konečná.
Ty nemáš eventuelně kam jít?
Anonymní píše:
Ahojky holky, od rána tady sedím a přemýšlím co mám dělat, včera večer jsem s přítelem opět vedla bouřlivou hádku, už 2. za poslední dva dny. Problém je v tom, že jeho denní náplň spočívá v tom, že leží s noťasem na pupku a hraje hry, já a moje těhotenství jsme úplně mimo. Tak dlouho už jsem nezažila, že by jen tak přišel a obejmul mě, dal mě pusu, přijde jen, když chce sex. Jedinný co po něm chci je trocha zájmu. Včera to vyostřilo natolik, že mi řek, že jsem na tohle strašná svině,že ho pořád jen komanduju, co může a co ne, a že je se mnou jak v kleci. Řekla jsem, že se nemusí bát, že se odstěhuju a bude zas svobodnej a může si v klidu užívat, na to mi klidně odpověděl, ať klidně táhnu! Vůbec ho nezajímá, že jsem těhotná a mám být v klidu, možná je problém taky v tom, že jsem doma na rizikovém a lezeme si trochu na nervy, ale co mám dělat? Dovršilo to to, že jsem po něm hodila zásnubní prstýnek a řekla, ať ho dá tý, se kterou nebude tak nešťastnej. Asi trochu chyba, ale byla jsem úplně mimo. Nevím s kým bych o tom požvabila, proto píšu Vám, je tohle normální??? Chtěla jsem se zbalit a na celej den někam vypadnout, ale vůbec mě nenapadá kam![]()
![]()
Choval se takhle i před těhotenstvím??
Sany80s píše:
Je možné, že jsi trošku přecitlivělá, takže nevyčítej a radši se jdi někam uklidnit. Nicméně bych si napsala, jak dlouho tráví volno s počítačem, jak dlouho to tráví jinými činostmi.
Pokud by u toho pc trávil 90% volného času, tak bych mu to ukázala a zeptala se, jestli si myslí, že je to takto v pořádku.
Pokud je mu fakt jedno, že spolu nebudete, tak je mi to líto, ale bude to asi konečná.
Ty nemáš eventuelně kam jít?
Mohla bych jít zatím jen k našim, ale já je tim zatím nehci zatěžovat, myslela jsem, že bude vše v pořádku, byli jsme spolu na prodlouženém víkendu, kde mě požádal o ruku a byli jsme tak šťastný a jen co jsme přijeli domů, tak BUM a všechno bylo jinak!!! Teď ležim zašitá v posteli, je mi z toho na nic, on jel v klidu do posilovny a teď běha v obýváku na orbitreku, neřekli jsme si zatim ani slovo, asi ani nemam chuť, nemam ani chuť nic dělat, třeba jsem nesnesitelná se svýma splašenýma hormonama, ale to by měl snad taky chápat, ale on nechápe vůbec nic!!!
Můj manžel taky city zrovna neoplývá a v těhu už vůbec ne. Někteří chlapi jsou prostě tvrdý paka. No ale vše má své hranice. Ještě vyčkej a promluvte si až bude klid.
peggy.sl píše:Anonymní píše:Choval se takhle i před těhotenstvím??
Ahojky holky, od rána tady sedím a přemýšlím co mám dělat, včera večer jsem s přítelem opět vedla bouřlivou hádku, už 2. za poslední dva dny. Problém je v tom, že jeho denní náplň spočívá v tom, že leží s noťasem na pupku a hraje hry, já a moje těhotenství jsme úplně mimo. Tak dlouho už jsem nezažila, že by jen tak přišel a obejmul mě, dal mě pusu, přijde jen, když chce sex. Jedinný co po něm chci je trocha zájmu. Včera to vyostřilo natolik, že mi řek, že jsem na tohle strašná svině,že ho pořád jen komanduju, co může a co ne, a že je se mnou jak v kleci. Řekla jsem, že se nemusí bát, že se odstěhuju a bude zas svobodnej a může si v klidu užívat, na to mi klidně odpověděl, ať klidně táhnu! Vůbec ho nezajímá, že jsem těhotná a mám být v klidu, možná je problém taky v tom, že jsem doma na rizikovém a lezeme si trochu na nervy, ale co mám dělat? Dovršilo to to, že jsem po něm hodila zásnubní prstýnek a řekla, ať ho dá tý, se kterou nebude tak nešťastnej. Asi trochu chyba, ale byla jsem úplně mimo. Nevím s kým bych o tom požvabila, proto píšu Vám, je tohle normální??? Chtěla jsem se zbalit a na celej den někam vypadnout, ale vůbec mě nenapadá kam![]()
![]()
Občas měl takový divný chvilky!!! Asi jsem blbá no ![]()
Ahojky holky, od rána tady sedím a přemýšlím co mám dělat, včera večer jsem s přítelem opět vedla bouřlivou hádku, už 2. za poslední dva dny. Problém je v tom, že jeho denní náplň spočívá v tom, že leží s noťasem na pupku a hraje hry, já a moje těhotenství jsme úplně mimo. Tak dlouho už jsem nezažila, že by jen tak přišel a obejmul mě, dal mě pusu, přijde jen, když chce sex. Jedinný co po něm chci je trocha zájmu. Včera to vyostřilo natolik, že mi řek, že jsem na tohle strašná svině,že ho pořád jen komanduju, co může a co ne, a že je se mnou jak v kleci. Řekla jsem, že se nemusí bát, že se odstěhuju a bude zas svobodnej a může si v klidu užívat, na to mi klidně odpověděl, ať klidně táhnu! Vůbec ho nezajímá, že jsem těhotná a mám být v klidu, možná je problém taky v tom, že jsem doma na rizikovém a lezeme si trochu na nervy, ale co mám dělat? Dovršilo to to, že jsem po něm hodila zásnubní prstýnek a řekla, ať ho dá tý, se kterou nebude tak nešťastnej. Asi trochu chyba, ale byla jsem úplně mimo. Nevím s kým bych o tom požvabila, proto píšu Vám, je tohle normální??? Chtěla jsem se zbalit a na celej den někam vypadnout, ale vůbec mě nenapadá kam