Sobec - JÁ nebo ON

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
26.6.11 10:08

Sobec JA nebo ON

Ahoj chtela jsem se zeptat.
Jsem v 35 tt a muj pritel mi oznamil ze na 2 tydny coz budu nejakych 37 tt pomalu 38 tt odjet na tyden pryc se svymy spoluhraci i-net her. Jezdi kazky rok a ani by mi to nevadilo jen tedka mi to prijde malinko sobecke. Sice mi tu necha auto a sam pojede vlakem ale ta predstava ze tu budu ve vysokym stupni tehotenstvy sama se synem a nikym kdo me v pripade nouze muze odvest do porodnice me docela desi.
Nekolikrat jsem se snim o tom bavila jesli by to pro tento rok nemohl odlozit ale pry NE..jezdi kazdy rok.
Pry rekne svemu bratrovy aby me v pripade nouze odvezl do porodnice jenze s timto bratrem jsme si ani jeden nepady do oka..on mi porad predhazuje pritelovu ex jaka to byla hodna a mila zenska…musim podotknout ze tento bratr je sam a nekdy mi prijde za svym brachum proste jejich stesti a radost zavidi. Odvoz jim do porodnice jsem ovsem zavrhla prave kvuli te nasi asympatii a rekla ze radeji pujdu pesky. Hlavne si myslim ze by to mel byt otec ditete kdo me odveze do porodnice.

Prosim poradte jak mu argumentovat aby alespon tento rok zustal doma. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
26.6.11 10:18

Promin,ale ja bych se na nej vykaslala,muj pritel at je jakykoliv,tak pred porodem,byl porad se mnou,kdyz nemusel byt v praci,pak si vzal i dovcu kdyz jsem se vratila z porodnice,v noci kdyz jsme spolu spali v posteli,tak kdyz jsem se trosku pohla,hned se me ptal uz je to tady?

Tvuj pritel je hroznej sobec,kterej si nezaslouzi ani tebe ani to nenarozeny dite.Takovy pristup chlapu nechapu,leda by to byl nejaky mlady tutulum,ty se vetsinou tak chovaji.

Tot muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
26.6.11 10:27

On je neskutečný sobec to byhc mu dala nůž na krk tak to jendou oželí v čem je problém probůh?Je mu snad přednější dítě a ty nebo nějaká hra? 8-o nechápu já byhc ho prostě nepustila a tečka.je to od něj maximálně sprosté.Můj před porodem byl pořád blízko no stejně to přišlo v noci :mrgreen: když byl doma a spal :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.6.11 10:30

Jeste k tomu bratrovi,je to dost blby ze ti to rika,mel by si to nechat pro sebe,ja teda taky nemam zovna idylicky vztahy se svagrem ,dela si ze me porad srandu ze jsem mlada a ma sexualni narazky na ktery nejsem vubec zvedava,ale to je jen sranda,je videt ze si mu vubec nesedla,ale ted kdyz uz cekate mimco,tak by mel svuj usudek prehodnotit.

A jaky argument aby zustal doma?No nejspis asi ten ze od 38tydne se uz prakticky normalne rodi a muzes kdykoliv porodit a on jao tatinek by mel prave byt s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
26.6.11 10:30
kacerval píše:
Promin,ale ja bych se na nej vykaslala,muj pritel at je jakykoliv,tak pred porodem,byl porad se mnou,kdyz nemusel byt v praci,pak si vzal i dovcu kdyz jsem se vratila z porodnice,v noci kdyz jsme spolu spali v posteli,tak kdyz jsem se trosku pohla,hned se me ptal uz je to tady?

Tvuj pritel je hroznej sobec,kterej si nezaslouzi ani tebe ani to nenarozeny dite.Takovy pristup chlapu nechapu,leda by to byl nejaky mlady tutulum,ty se vetsinou tak chovaji.

Tot muj nazor

můj byl taky mladý tutulum bylo mu 23 když se narodil první syn ale takovýhle sobec nebyl:(Jakmile jsem mu zavolala(ležela jsem tam s problémama) tak u mě byl během chvilky asi musel jet jako prase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.6.11 10:36
Crystal87 píše:
kacerval píše:

Tot muj nazor
můj byl taky mladý tutulum bylo mu 23 když se narodil první syn ale takovýhle sobec nebyl:(Jakmile jsem mu zavolala(ležela jsem tam s problémama) tak u mě byl během chvilky asi musel jet jako prase:)

Tak u meych znamych je to naopak,kamaradka byla tehotna v 17ti a jejimu bylo 19,krvacela byla v nemocnici on tam za ni ani jednou neprijel,doma se kazdou chvily mlatili a tak.

Dalsi kamoska,ktere uz bylo 25,tak mela 22letyho,kluk byl super na pokec,ale vubec se o to mimco nezajimal,jezdil si po cele jeji tehu pryc a vracel se treba az za tyden,kdyz byla v porodnice,byl zrovna taky pryc.

Bohuzel u me to tady neni prvni ani posledni pripad,mladych otcu,ale vsichni nehazim do jednoho pytle,znam kluka ktery mu je 17 a stara se jako otec o kamosky kluka,i kdyz to jeho tata neni je to ten prvni pripad co jsem psala,na tamtoho se po porodu asi rok vykaslala a ted ma mladyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
26.6.11 10:37

Jako já se taky divím jak se choval můj docela zodpovědně když koukám zpět jaký to byl mladý ucho :mrgreen: ale zvládnul to tohle fakt jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.6.11 10:38

proč jsi s takovým sobcem? Právě ti dal najevo, že jsou mu přednější kamarádi než ty a dítě. Co bude příště? Děti budou nemocné, ty taky a on zase vypadne? Dala bych mu ultimátum, že buď pojede ale už se vracet nemusí, nebo zůstane doma a bude vše v pohodě. To nechce být u porodu? Nebo se nebude starat o druhé dítě, když budeš ty v porodnici? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.6.11 10:38
kacerval píše:
Promin,ale ja bych se na nej vykaslala,…

8-o 8-o
To jako fakt?

Zakladatelko, opět se tu radí rozchod pro to, že přítel uvažuje sobecky. Všichni chlapi jsou sobci. Všichni do jednoho. Každý udělá někdy nějakou „botu“, která je zrovna v určité době určitého problému „neřešitelná“. Ale vykašlat se na něj kvůli tomuhle?

A myslím si, že jestli je rozhodnutý jet, tak pojede. I když máš rodit.

Tím se ho ovšem nezastávám, je to škaredé gesto. Já bych se nerozčilovala. Chce jet? Ať jede. Ale zpříjemnila bych mu ten odjezd poznámkama typu: „Hm, tak se modli, abych byla i s miminkem v pořádku, aby sis nemusel nic vyčítat,…“ apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.6.11 10:39

A hrrr do mně :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
26.6.11 10:40
radúna píše:
kacerval píše:
Promin,ale ja bych se na nej vykaslala,…

8-o 8-o
To jako fakt?

Zakladatelko, opět se tu radí rozchod pro to, že přítel uvažuje sobecky. Všichni chlapi jsou sobci. Všichni do jednoho. Každý udělá někdy nějakou „botu“, která je zrovna v určité době určitého problému „neřešitelná“. Ale vykašlat se na něj kvůli tomuhle?

A myslím si, že jestli je rozhodnutý jet, tak pojede. I když máš rodit.

Tím se ho ovšem nezastávám, je to škaredé gesto. Já bych se nerozčilovala. Chce jet? Ať jede. Ale zpříjemnila bych mu ten odjezd poznámkama typu: „Hm, tak se modli, abych byla i s miminkem v pořádku, aby sis nemusel nic vyčítat,…“ apod.

Tak ja jsem zas blba v tom ze si necham libit pritelovo blbe chovani,ale co se vuci detem,tak to jsem hrozna,to bych se na nej vykaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.6.11 10:40

To myslel vážně, že chce odjet? Ty vogo, to zírám a nějak mi došla slova :nevim: Nemám pocit, že jsi sobec, zato on je tedy prvotřídní. Ano, chápu, že je to jeho hobby a moc chce jet. Ale nechápu, že chce nechat samotnou ženu těsně před porodem a s dalším malým dítkem. Co s prvorozeným, kdybys začala rodit, to má taky vymyšlené? A že by mimčo neviděl hned po narození (k porodu jít nechce?) ho taky netankuje? Nebo mu to nedochází, že ho můžeš hodně potřebovat? A pravděpodobnost je v tomhle stupni těhu vysoká, už jsi skoro v termínu. Vůbec se neumím představit, že může takhle vůbec uvažovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.6.11 10:43

Tak můj manžel chtěl odjet na týden do Itálie na motorky a vrátit se týden před plánovaným císařem. Nakonec usoudil, že by to asi nebylo vhodné a jel o týden dřív :mrgreen:
Asi s tím nic nenaděláš, chlapi jsou prostě takoví a nemají pochopení. Nedej bože, kdyby byli nemocní a my si odjeli někam na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
26.6.11 10:45

a nebo - ať jede, ale přibalila bych mu druhé dítě. Přeci nečeká, že když začneš rodit budeš nejdříve shánět hlídání pro prcka a teprve pak pojedeš do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
26.6.11 10:46
ynax píše:
proč jsi s takovým sobcem? Právě ti dal najevo, že jsou mu přednější kamarádi než ty a dítě. Co bude příště? Děti budou nemocné, ty taky a on zase vypadne? Dala bych mu ultimátum, že buď pojede ale už se vracet nemusí, nebo zůstane doma a bude vše v pohodě. To nechce být u porodu? Nebo se nebude starat o druhé dítě, když budeš ty v porodnici? :nevim:

Sohlasím. Kdyby chtěl odjet kdykoliv jindy,prosím ale za téhle situace? Neskutečnej sobec, po porodu bych se sebrala a šla od něj, tohle je podle mě neodputitelné dát přednost kamarádům než být u narození dítěte a u tebe kdybys cokoliv potřebovala. Nedkoážu si představit,že by se tohle stalo u nás,držím palce …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky