Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co takhle si zahrát na „paní učitelku“ , ale pořádně přísnou
Že by on si myslel, že je to hra, ale ty bys ho „učila“ tak jak se ti to líbí
Asi by se to nenaučil dělat to tak pokaždé, ale co takhle mu potom-později říct, že jsi zjistila, že takhle se ti to líbí víc. To by nevzal? My si s partnerem hrajeme a je to super, doporučuju ![]()
No, tak u nás je to hodmě podobné. Jsme spolu 14 let a i když mu to pořád dokola říkám - nesmíš mi hned šahat na prsa atd..hlaď mě něžněji…k ničemu to nevede. Tak už na to kašlu, akorát mě to vytáčelo a nic z toho. Takže mu rovnou při akci říkám - ruce sem, tohle dělej, tohle nedělej…a hodila jsem to za hlavu. Mě ani nějaký předehry moc nebaví, když chci sex, tak ho chci hned a pořádně.
Radím ti - pokud je všechno ostatní v pořádku a to zřejmě je jako u nás, tak to neřeě. Na jiným chlapovi by ti mohlo vadit něco zásadnějšího - jakože třeba chodí do hospody a nestará se o rodinu.
Uvědomila jsem si, že ne všechno může být dokonalé a romantické filmy a knihy už mě nedráždí. M.
Napíšu,jak to dělám já,když chci,aby byl přítel něžnější.V posteli,když se k „tomu“ schyluje,mu zašeptám do ucha:miláčku dneska jemně,prosím.Žádnou divočinu.
A u nás to funguje.Takže moje rada je říct mu něco v tomto stylu.
Nebo další možnost,udělat pěkný večer a při té příležitosti mu říct něco v tom smyslu,že ho miluješ,milování s ním se ti líbí,ale chtěla bys aby byl něžnější.Hlavně žádný výčitky,držím palce.
Pardon za chyby, píšu rychle. Jo a jsem taky jeho první sexuální partnerka. Chtěl spát až se svojí budoucí ženou, tak si počkal na první sex do 20 let.
Můj muž taky moc neumí líbat, taky mi hned straká jazyk do pusy, ale zase je šikovný jinak. K tomu se nevyjadřuju, akorát pokud mi to moc vadí, hned mu to řeknu, jako „neoblizuj mě jak zmrzlinu“. Když se mi nelíbí, jak na mě sahá, tak se taky ozvu, třeba ať mi nekroutí bradavky, že nejsem rádio, případně je kroutím jemu, ale to je spíš ze srandy. Většinou to zabírá, on si v tomhle dává hodně pozor, abych byla spokojená ![]()
Prostě řekni, co chceš, oni nejsou jasnovidci ![]()
Zkus říct „Chci…“ místo „Líbilo by se mi, kdyby…“
Ti chlapi mají někdy poněkud přímočaré myšlení, takže přímo říct, co chci, má největší úspěch… ![]()
Já bych se asi nebála mu to říct. Ten můj taky jako mazlení měl to, že začal mačkat prso a strkat prst tam dolů a čekal že z toho budu blahem bez sebe a ještě si stěžoval, že nemám ráda předehry a on je zbožňuje. Po najití odvahy jsem mu to řekla, že tohle FAKT není mazlení, časem se to pak tak nějak upravilo. Nejhnusnější mezikrok byl, že mi místo toho začal strkat jazyk do ucha ![]()
V podstatě asi jiné možnosti než promluvit otevřeně či hrát si na školu (lehni ani se nehni a povedu tě) nejsou
Horší je že v případě toho učení lehni ani se nehni ten můj předváděl doslova gumovýho panáka
![]()
Právě se bojím reakce, jak prostě začít i s tím líbáním, že se mi nelíbí když… vím jak jsem se cítila trapně já, když i něco v tom smyslu řkl bývalý..
Bohužel jsem to jednou tak začala řešit, že jsem řekla, že mi nemusí hned mačkat a strkat prst.. ale že stačí mě hladit,ale právě vzal to tak, že se mě to nelíbí ![]()
Právě se bojí reakce, říc někomu, že se mi nelibí s ním se líbat a jakým stylem na mě šahá
![]()
My jsme měli s přítelem podobný problém, promluvili jsme si o tom a teď jsme oba spokojený a když jeden nebo druhý udělá něco, co se tomu druhému nelíbí, normálně si to řekneme a nikdo není uražený. Nemusíš začínat rozhovor tím, že manželovi řekneš, že se ti nelíbí jak líbá nebo hladí apod. Ale co třeba se nejdřív zeptat jeho, co se mu líbí a co ho nejvíc vzrušuje a říct mu, co máš zase ráda ty..ne co se ti nelíbí. A uvidíš, třeba to bude chtít vyzkoušet
Hodně štěstí
Tak nezačínej větu „mě se nelíbí kydž…“ ale řekni mu „chci abys dělal tohle takhle“.Podej mu to jasně,citlivě a stručně.
Anonymní píše:
Právě se bojím reakce, jak prostě začít i s tím líbáním, že se mi nelíbí když… vím jak jsem se cítila trapně já, když i něco v tom smyslu řkl bývalý..
Bohužel jsem to jednou tak začala řešit, že jsem řekla, že mi nemusí hned mačkat a strkat prst.. ale že stačí mě hladit,ale právě vzal to tak, že se mě to nelíbí
Právě se bojí reakce, říc někomu, že se mi nelibí s ním se líbat a jakým stylem na mě šahá![]()
![]()
Ahoj,
a co takhle prostě navodit příjemnou atmosféru, víno, svíčky a až bude trochu v náladě, ne opilý, tak to téma nějak načnout. Jako co se líbí jemu a co by rád dělal s tebou a jak by se to líbilo tobě. A při sexu ho prostě věď, začne ti mačkat prsa, tak mu tu ruku dej jinam nebo mu pošeptej, že to chceš jemněji atd.
Ono chlapi jsou někdy natvrdlí, ale manžel by mohl ocenit, že jsi upřímná a hlavně, že bude po dlouhé době sex. Horší jak teď už to snad nebude ne?
no ten můj zase jde na styk bez jakýhokoliv líbání a hlazení.. vlastně si ani nepamatuji kdy jsme se naposledy líbaly…a i když jsem o tom stokrát říkala, odpověď je vždy stejná a nekompromisní: já na to nejsem… ![]()
Já když něco chci jinak, tak se k němu přitulím a tak potichu, do ucha a jakoby nejistě (nebo nevim, jak nazvat ten tón
) mu řeknu: Miláááčkuuu, myslíš, že bys mohl…nebo myslíš, že bychom mohli…A on se tomu jen pousměje a myslím, že se nemůže cíti uraženě. Teda doufám ![]()
Já zas nesnášim, že kdykoliv se předklonim, už je za mnou
Ale to si neodpustí, ani když už ho za to sprdnu
![]()
Když ti začne mačkat prsa, vzala bych mu ruku a vedla ji, jak tobě se líbí… ani nemusíš nic říkat. Když tohle zopakuješ párkrát, třeba mu to dojde
.
Nebo mu řekni, že máš teď prsa citlivější a že je ti to takhle nepříjemné… ![]()
Píši anonymně, protože je to velmi osobní téma. Jsem s manželem teprve rok v manželství, ale před svatbou jsme spolu byli 6 let. Máme spolu 3 letou dceru.
Jednou mi to řekl můj bývalý, že mám míň otvírat pusu a cítila jsem se hrozně, protože to byl první a člověk se učil..Manžel se na mě vhrne a hned strčí jazyk do pusy- přijde mi to spíš jako útok. To stejné mazlení. Ležíme vedle sebe a on začne tak, že mi chytne a začne mačkat prso..ne hlazení.
Mačkání.
A hlavně jakým stylem jak zayčít, aby to ještě nebylo horší.
S manželem spolu nespíme. Asi je to moje vina. Nevím. Manžel je vynikající manžel, otec, řekla bych, že má opravdu málo chyb, rodině se věnuje.
Manželstí jako takové bych řekla máme průměrné, nehádáme se, sem tam se najde nějaký problém, ale jako všude.
Bohužel spolu nespíme. Je to z mojí strany. Přemýšlela jsem proč . Nevím, jak to napsat, ale nelíbí se mi jak manžel líbá a jak mě hladí. Líbí se mi jeho dotyky ale nelíbí se mi styl a nevím, jestli mu to mám říct. Přijde mi to takové hodně drsné někomu říct, že blbé líbá
Nevím, jestli mě to vadilo dřív, ale teď mi to vadí. Hlavně to, že spolu mluvíme a on mi chytne a mačká jak citron..
Jednou jsem mu tak říkala, že by s mi líbilo, kdyby mi hladil i jinde. bohužel asi to nějak nezval. Nejde o to, že by se mi naprsou nelíbilo, ale zase ta technika
Nevím, jestli toto mám sním řešit, asi ho to urazí…
Musím napsat, že jsem jeho první .. Jestli mě někde zahnul, to nevím, věřím, že ne, ale takto jsem jeho první sexuální partnerka- jinak něžnosti a tak měl, ale sex jsem první