Manžel, líbání, něžnosti - problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
23.6.11 09:57

Tak mu neříkej, že se ti to nelíbí, ale naopak řekni, že je to moc krásné, ale lepší (moc by mě vzrušilo) by bylo … U nás to takhle funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.6.11 09:57
Mahora píše:
Když ti začne mačkat prsa, vzala bych mu ruku a vedla ji, jak tobě se líbí… ani nemusíš nic říkat. Když tohle zopakuješ párkrát, třeba mu to dojde :wink: .

Tak přesně takhle bych to udělala taky. :-D Nic bych neříkala a až by na to došlo, vedla mu ruku. Debaty tohoto rázu jsou takový… no, třeba mě by to neurazilo, ale někoho se to fakt může dotknout. :think: Musíš vyčíhnout, co ho neurazí - jestli mu vést ruku, nebo mu to pošeptat, nebo hra „paní učitelka“, nebo se ho ptát co chce on a pak říkat, co Ty…
Chlap má holt jiný tělo a jinej mozek, musíš ho do tajů sexu vpravit a ukázat mu, co potřebuješ. A když se nebudete bát o tom mluvit, úspěch bude zaručen! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
23.6.11 09:59

Ono většinou vždycky je v tom sexu zrovna jeden „napřed“ - a pak vede toho druhého… A když jsi jeho první, neměl to logicky kde trénovat.
Hele jestli je jinak v pohodě a milujete se, dodej si odvahy a rozštípni to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
23.6.11 10:35

Tak to já bych mu to normálně řekla. Doma sse tak normálně bavíme a myslím, že je to tak dobře, než aby pak byl jeden znás nespokojenej.. A manželovi nevadí že spolu nespíte? Tak když budete zase ležet a on začne po staru, řekni mu, víš, tohle mě moc nevzrušuje, ráda bych… tak, nebo tak.. určitě bude rád, že se vaše intim. chvilky budou opakovat častěji!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
23.6.11 10:44

Musíš mu to říct nebo ukázat, prostě nějak taktně a v hodně, protože pokud to tak necháš dlouho, manželství půjde do kopru. Je divné, že mu to nevadí, že nic není… asi to prostě musíš vyřešit ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
23.6.11 10:49

ahojky život je jeden velký kompromis když si to ted nevyříkáte tak už nikdy sex hraje v manželství velkou roli a pokud už to ted skřípe tak se může brzy stat že si to své začnete hledat každý jinde a to určitě žadný z vas nechcete vim bude to těžké ale rozhodně si musíte říct co každý z vás od milovaní očekaváte co máteradi co se vám líbí sedněte si s dorym vínem at to jde líp ale určítě mluvte držím vám pěsti digi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.6.11 11:37

A manžel s tebou nespí - teda ty s ním a on neřeší, co se děje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 12:32

Ale řeší, je z toho opravdu zklamaný., ale proto to tady píšu…
Zkuste si trochu představit, že na vás někdo šáhne stylem, který vám nevyhvuje a vám to nic neříká, ba naopak vás to obtěžuje…
Takže manžel se snaží tým stylem.. bude už dneska něco - prosebně a nevím, mě to víc zakoby odradí.. Když ležíme vedle sebe na pohovce u televize a mluvíme co zítra nakoupit, šáhne mě na prsa a zečně je mačkat - spíš mi to přijde v tu chvíli opravdu nevhodné… Když su nannaděná a ležíme vedle sebe, přitulím se k němu, tak hned ruku do kalhotek a prst někam.. :nevim: Už jsem mu říkala, že prostě chvilku - třeba i munutu můžem vedle sebe poležet přitulit se, já se klidně vzurším, nepotřebuju hned prst někam- nevím proč ale toto mě vyloženě vadí..a říkala jsem mu to a on na to, že se to líbí u, že nechápe, proč se mi to nelíbí…Já jsem spíš tp horňák také ty spodní hrátky, mě moc neberou sami o sobě, takže mu dám ruku pryč třeba, aby mě hladil po bčichu a už je, tobě se to nelíbí, proč.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.11 12:35

Pardon za chyby.. píšu z dítětem za zády… už jsem mu řekla, že se mi to nevyhovuje,a le on pořád, proč, dělám to špatně , nevím co na to říct, prostě dolní hrátky mě moc neberou, spíš prsa.

• Citovat
  • Upravit
9622
23.6.11 12:52

No tak mu to řekni tak, jak tady nám…Že tě to prostě nebere, nevzrušuje, že v tomto pro tebe není dobře nebo špatně, že to nechceš vůbec :nevim: Ste na to dva, on se ti v tomto přece musí přizpůsobit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.11 13:00

On si myslí, že každou rajcuje prst někam :oops: :nevim: Většinou to skončí tak, že mu ruku dám jinde a už to přesune na sebe, že se mě nelíbí, jak na mě šahá,c o dělá zle ated Říkala jsem mu, že mě spíš vzrušujou prsa..
Hlavní problém je ten, že vidí sebe - vidí, že on dělá něco špatně, což mu nedokážu vysvětlit, že rpostě toto neni moje káva :nevim: :nevim: a potom při takovém rozhovoru teda na sex chuť neni..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.11 13:08

Já mám doma také spíše v posteli polínko, ale neřeším to tím ,že s ním nespím..To není řešení, to je útěk..

Nemám také ráda líbání, protože hned našpičatí jazyk a slintá :roll: ..tak se tomu vyhýbám a asi už to pochopil a nedělá to..
Ostatní věci si dokážu zkorigovat a naučit ho a opravdu to jde..
Debaty o tom, co je špatně a jak to zlepšit se neobejdou bez toho, aby se někdo cítil dotknutý, i když je to myšleno v dobrém - tomu se nevyhnete..
Ale pořád lepší, než žít bez sexu a dělat si doma dusno..

Tvůj přítel mi přijde jako sobec - řekneš mu co ti vadí a on myslí jen na to, že jemu se to líbí?? A hňácat prso bez jakékoli přípravy?? To je fakt masakr :cert: :lol: :zed:

A co zkust brutální zákrok na oplátku..Tahat mu za vrtibrko až se mu budou krouti uši, tahat ho za chlupy, okusovat uši..Třeba pochopí až na názorném příkladu, že ne vše co se líbí partnerovi je snesitelné..

• Citovat
  • Upravit
23.6.11 13:23

Já si myslím že nemá zkušenosti.. možná tak z telky nebo internetu. A vo tom to je.
Chlap se zkušenostma podle mě ví že se vám líbí každý něco jinýho a že jste navíc schopný i tohle sezóně měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
23.6.11 14:13
Sprosťák Eddie píše:
Já si myslím že nemá zkušenosti.. možná tak z telky nebo internetu. A vo tom to je.
Chlap se zkušenostma podle mě ví že se vám líbí každý něco jinýho a že jste navíc schopný i tohle sezóně měnit.

O zkušenostech to není. S bejvalým jsme byli spolu oba první a nedělal žádný takovýhle kraviny. Předemnou měl manžel několik holek, ale stejně se dlouho choval v posteli jak prkno a pak pro změnu začal dělat to samé co ten od zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
23.6.11 14:28
Anonymní píše:
Ale řeší, je z toho opravdu zklamaný., ale proto to tady píšu…
Zkuste si trochu představit, že na vás někdo šáhne stylem, který vám nevyhvuje a vám to nic neříká, ba naopak vás to obtěžuje…
Takže manžel se snaží tým stylem.. bude už dneska něco - prosebně a nevím, mě to víc zakoby odradí.. Když ležíme vedle sebe na pohovce u televize a mluvíme co zítra nakoupit, šáhne mě na prsa a zečně je mačkat - spíš mi to přijde v tu chvíli opravdu nevhodné… Když su nannaděná a ležíme vedle sebe, přitulím se k němu, tak hned ruku do kalhotek a prst někam.. :nevim: Už jsem mu říkala, že prostě chvilku - třeba i munutu můžem vedle sebe poležet přitulit se, já se klidně vzurším, nepotřebuju hned prst někam- nevím proč ale toto mě vyloženě vadí..a říkala jsem mu to a on na to, že se to líbí u, že nechápe, proč se mi to nelíbí…Já jsem spíš tp horňák také ty spodní hrátky, mě moc neberou sami o sobě, takže mu dám ruku pryč třeba, aby mě hladil po bčichu a už je, tobě se to nelíbí, proč.. :nevim:

já jsem taky v podobné situaci a to se můj muž ženil dost dlouho a já řikám ,že na mě leze jako na kolo :mrgreen: ,taky je to spíš typ,který se urazí ,ale jako to jsem zatrhla hned ze začátku a něco se naučil a zbytek holt nedělá ,páč jako nechce ,hnusí se mu určité věci..někomu je tý vášně dáno do vínku víc a někomu méně..chápu ,že se bojíš ho urazit ,ten můj by se urazil ,ale asi bych to zkusila jak říkaj holky ,něco ve smyslu,,co kdybysme to zkusili jinak ,,zahraj si na herečku a paní učitelku a třeba se vám to bude líbit ..ikdyž mě teda osobně hra na paní učitelku v mém věku leze spíš na nervy :mrgreen: ale co řikám si ,že jinak je to fajn chlap a holt ,jsem ošizená jinak ..ale ty toho tvýho třeba ještě předěláš ..držím pěstičky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky