Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je jasný, že jsi zničená. Která by taky nebyla? Ten chlap asi zjistil, že už o Tebe nestojí. To mě mrzí
Ale zase Ti dal příležitost potkat se s tím „správným“. Tak se hlavně dlouho netrap, a vezmi to z té lepší stránky ![]()
Netrap se,holt nebyl to ten pravej.Určitě si říkáš,to se jí kecá a máš i pravdu,ale.....
Kdo si počká,ten se dočká.Vím o čem píšu,já si vzala prvního,který měl zájem a dopadlo to hodně špatně,následoval rozvod,beznaděj.Myslela jsem,že zůstaneme s dětmi napořát sami.Po několika letech jsem potkala báječnýho chlapa a jsme spolu už 14 let.Věř,že ten pravej přijde,jen to nemusí být hned.Držím palce a přeji hodně sil a štěstí.
Ale jak může někdo říkat miluji tě a pár dnů, týdnu na to nevím jestli tě mám rád? Je tohle vůbec možné?
Já ho nechci ztratit, je mi s ním dobře ![]()
No je to těžký a nepochopitelný,ale chlapi jsou zvláštní tvorové.Zažila jsem něco podobného,taky prý mě miloval a po čase jsem zjistila,že má ještě jednu a dokonce vdanou paničku o dost let starší,no zvolil si tu druhou a já jsem dodnes ráda,že mě opustil.Taky jsem si poplakala,nechápala,ale dnes když ho vidím,věčně v lihu,odulýho.Jsem šťastná,že mě odkopl.Ono vždycky v tom zlém,je něco dobrého.
Jasně,miluješ ho,ale on asi tebe ne.Láska se nedá vynutit.I kdyby se k tobě vrátil,nebylo by to dobrý.Ví,že ho miluješ a on by toho na 100% využíval.V takovém vztahu bys za chvíli šťastná nebyla.
On takov není, je to slušný chlap a myslím si, že v tom druhá ženská není
Anonymní píše:
Ale jak může někdo říkat miluji tě a pár dnů, týdnu na to nevím jestli tě mám rád? Je tohle vůbec možné?
Já ho nechci ztratit, je mi s ním dobře
Někdo těmhle slovům nepřikládá důvěru a plýtvá s nima. Jeden den plná huba keců a druhý den skutek utek. Je to náročné,ale pokus si zaměstnat hlavu něčím jiným. Chlapů je spousta, věř mi. ![]()
Vím jak se cítíš, zažila jsem to samé - po roce a půl společného bytí a žití mi jednoho rána oznámil, že neví zda mne má rád, večer před tím se se mnou miloval a říkal jak mne miluje …
Co říct, bolí to jako čert, ale jednoho dne přebolí a na tebe toho dne čeká štěstí ![]()
Hlavně si od něj nenechávej s.át na hlavu jako já, dva roky jsme se vídali (s pauzama, někdy měsíc, někdy 5 měsíců) já se modlila, aby pochopil, že já jsem ta pravá. Jo po dvou letech to pochopil, ale já už ho nechtěla, měla jsem už tatínka mé holčičky
Ahoj anonymní,
ono těžko říct, možná se jenom lekl, že to začíná být vážné a prostě couvnul a rozmýšlí se.
Nebo má někoho jiného, ale nevěděl, jestli to vyjde, tak čekal. Vyšlo to a tebe odkopnul a neměl dost odvahy to říct narovinu.
Ať jde. Chlap, kterej neví co chce a není pevnej - to radši nic než takovýho.
Anonymní píše:
To mi vravel byvaly. A vratit sa nechcel. Vlastne hej, ked som mu zamavala pred nosom svadobnym oznamenim, to uz vedel ze ma nechce nikdy stratit a ze ma miluje
volal mi este aj z vyletu pod stanom kde bol s druhou, aby som si to dobre rozmyslela, tu svadbu ![]()
nikita066 píše:
On takov není, je to slušný chlap a myslím si, že v tom druhá ženská není
To bol ten moj byvaly tiez, a druha sa objavila az po nasom rozchode. Ale on vedel ze ja ho milujem. Vedel ze ho chcem naspat (pol roka som kvoli nemu pachala samovrazdu) Ale nechcel mat pocit ze nieco „musi“ ze sa „nerozhodol sam“ a vravel ze „on to tak neciti, mal by to predsa citit viac“. No nakoniec to citil viac, ked som sa vydavala za ineho ![]()
On ma moj byvaly zbalil strasne lahko. Manzel ma stretol ked som este v sebe doriesovala byvaleho. Snazil sa ma zbalit v dobe, ked som este bola ochotna cakat ci sa byvalemu nerozsvieti, musel o mna bojovat … a teraz si svoje vitazstvo brani a nenecha zobrat
A ja verim ze to je ten dovod preco sme spolu stastni
No a tiez sa milujeme ![]()
holky moje zlatý, moc si přeju, aby se to ještě urovnalo a vše bylo fajn. Dneska jsem se dozvěděla ještě něco, tak uvidíme jak s tím naložím. Ale miluju ho a ještě budu bojovat, tak na mě prosím myslete a až vám tady budu o víkendu plakat tak mi prosím napište
Anonymní píše:
Lehce, pokud je to chlap, tak ti to říkal proto, aby se ti dostal do kalhotek, to je úplně normální snad, neříkéj, že ses s tím setkala poprvý??
![]()
etatinek píše:Anonymní píše:Lehce, pokud je to chlap, tak ti to říkal proto, aby se ti dostal do kalhotek, to je úplně normální snad, neříkéj, že ses s tím setkala poprvý??
Já ho nechci ztratit, je mi s ním dobře![]()
neříkal to v tomhle kontextu
ahoj holky,
omlouvám se. Ale nějak nevím co … spát teda nemůžu. Jsem totálně v háji. Život si se mnou hraje a po chvilce radosti zákonitě následuje pořádn vprask, nevím jestli si za to můžu sama. Ale prostě nemůžu. Mám spokojený život matky samoživitelky bez peněz - krásného spokojeného chlapečka a celiakii na krku - teda spíš v žaludku, střevech …
Potkala jsem chlapa - NECHTELA JSEM CHLAPA, ale nějak se mi vryl do žil. Poslední týden byl divný, říkám si fajn. Asi má moc práce - dnešní telefon? Neví jestli mě má rád. Před pár dny mě miloval.
Sedím tady, slzy na krajíčku. Připadám si jak špinavá, poslední v řadě, totální nicka. Vím v pokoji mi spí nádherný chlapeček a mám být šťastná, ale já jsem roztrhana na kusy, prázdná, zničená, na pokraji sil