Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já doufám, že najdu někoho, kdo bude mít rád nás oba a kdo si nás bude vážit…
No etatínek naznačil něco, čeho si možná většina lidí tak nějak nevšímá. Existuje přímá dobývací strategie - a potom taková ta širší strategie, co zahrnuje všecko okolo. Tak aspoň jeho příspěvky chápu já. Jasně, máte právo nebrat to na vědomí - říká se tomu naivita. A po naivitě bohužel zůstávají následky…
A ta dobývací strategie existuje jak u chlapů, tak u ženských. Holt nás příroda takto uplácala. A vypnout to prostě nejde..... ![]()
trumbelín no přeju ti to. I když jak koukám u chlapů je to jednou tak a podruhé jinak. Ale mám sousedy, kteří jsou spolu, maj chlapečka - necelý rok a ta paní má holku z ex vztahu a naprosto super.
Juro tak jasně, že takový chlapy/lidé jsou, ale myslím, že to není onen, tento případ.
kapradinka píše:
Teda Etatínku,tohle snad nemůžeš myslet vážně, že chlap, když řekne „miluju tě“, tak se mi chce dostat jen do postele a pak až se mě nabaží, tak mě odkopne…To by pak nemohl být nikdo spokojený v delším vztahu než jen pár týdnů nebo měsíců…Neříkám,že něktěří to tak nedělají,ale ne všichni…A za další, jak mám teda poznat, že mě chlap „miluje“ jen pro postel a „miluje“ pro život??
Není to tak těžké poznat. Ale bohužel se to poznávání nedá nijak urychlit, musí se tomu nechat určitý čas. A chce to nad vztahem přemýšlet a zvažovat možné varianty. Jenže na to v dnešní uspěchané době nikdo nemá/nechce mít čas. Pak je to bohužel jen a jen o náhodě..... ![]()
Také si myslím, že etatínek to myslel tak, že muži mají vžité, že pokud ženě budou vyznávat lásku, bude povolnější ke všemu..
A jak to poznat?? No nedbat na to co říká, ale na to jak se chová..
Jestli tedy máš pocit, že se doopravdy choval zamilovaně, tak možná má smysl doufat v obnovení vztahu.. ![]()
Juro, mě se jen líbí, jak někdy komentuješ vztahy a sám žádný nemáš, teda pokud jsem z diskuzí dobře pochopila. Srý za připomínku.
Lizbeth jo choval se nádherně, … choval
Teda musim se tady Jury zastat,ze ma bohuzel uplnou pravdu,vse potrebuje cas druheho poznat a za tu dobu ,kdyz se zamilujeme, tu pravou tvar toho druheho nedokazeme prijmout,zrani nas to ,nikoho nepoznate za par dni.A myslim si,ze i kdyz nekdo nema zrovna partnera,ze nedokaze spravne poradit druhym,nebo nemuze mit na vec ten spravnejsi pohled. ![]()
Děvčata, v klidu, já to rozhodně neberu jako osobní útok. No ono je těžké definovat, co je a co není vztah, takže tohle tady nějak nerozebírám - pro zjednodušení.