Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
samo že jsem s ním spala, ale neříkal mi to v posteli, ani po a ne nějaký ten den po tom - tak jsem to myslela
Anonymní píše:
samo že jsem s ním spala, ale neříkal mi to v posteli, ani po a ne nějaký ten den po tom - tak jsem to myslela
To je mi jasný… Jen říkám, že ti „nalhal“, že tě miluje, aby jsi s ním spala… Až ses s ním vyspala a ho to přestalo bavit, tak ti řekl nepřímo, že tě nemiluje… A šel zase o dům dál říkat jiné naivní, že ji miluje…
![]()
Nebo jste spolu spali, bez toho, nezávazně?? Tak to jsi ho asi uhranula sexem, že se do tebe chvilkově „zamiloval“…
![]()
etatinku jestli je to tvůj případ, tak si ho nech pro sebe a nevtloukej mi do hlavy nějaké kraviny! Děkuju
chjo etatinku, někdy si říkám jestli nemáš lepší věci na práci než rozdávat svá moudra na maminkovském webu…a klidně mne sežerte za to, že jsem si do něj „píchla“…
anonymní - třeba se jen bojí, máš dítko, bojí se nového…můj teď už manžel,když jsou spolu začínali a já dcházela ze starého vztahu, mi taky napsal, že mě má rád, ale nemůže mě milovat a pak mi vysvětlil, že jsem byla ještě zadná a on se nechtěl zklamat, kdybych od bývalého partnera neodešla…chlapi jsou podivní tvorové…a vidíš, už jsme manželé a čekáme mimi…zkus tomu dát čas a netrápit se…a ta celiakie hrozí Tobě nebo malému?
Teda Etatínku,tohle snad nemůžeš myslet vážně, že chlap, když řekne „miluju tě“, tak se mi chce dostat jen do postele a pak až se mě nabaží, tak mě odkopne…To by pak nemohl být nikdo spokojený v delším vztahu než jen pár týdnů nebo měsíců…Neříkám,že něktěří to tak nedělají,ale ne všichni…A za další, jak mám teda poznat, že mě chlap „miluje“ jen pro postel a „miluje“ pro život??
vegisko já mám potvrzenou celiakii a jak to bude s prckem se čeká a asi do roku apůl lepek nedostane a pak začnem pomalu zakládat a pak ho čeká vyšetření, mimiška krásného
anonymní, chlapi jsou hodně záhadná stvoření a bohužel žádný manuál k nim není. Zkusila bych si s ním promluvit z čeho pramení jeho nejistota, ale určo bych nevzdávala, pokud cítíš že z jeho strany není ještě vše chladné, asi bych bojovala. Ale pozor máš taky svou hrdost!!!!
Netrap se!! Máš to nejkrásnější, co můžeš mít!! Máš svého chlapečka!! Já jsem taky sama.....odstěhovala jsem se od manžela a mám taky malého synka! On je to, pro co žiju!! On je moje všechno
trumbelín a jak to zvládáš? Nestýská se ti? A jak to zvládáte finančně? Já bych SEbíkovi chtěla dopřát vše, klidně na úkor sebe a taky to tak praktikuji, i když kolikrát už jsem zdravotně na pokraji sil. A nebo teď? Když máme období kdy se mu chce řvát a řve a řve ať je noc nebo den - prej jsou to zuby, ale to já už tvrdím 3měsíce a už nemá ani napuchlé dásňa! Ještě si říkám 6m spurt. No je to někdy hodně krušné - už se mi i stalo, že letěla flaška, abych si ulevila. Divím se, že se nerozbila, ale parkety asi pruží
a nebo odejdu do druhého pokoje a říkám si, nezajímá mě to a párkrát dám nádech výdech, či si přečtu něco na netu a jdu za zlatíčkem ječícím znovu ![]()
Jak to zvládám? Myslím si, že dobře..... Finančně je to sice na hranici, ale dá se to. A jestli se mi stýská? Asi takhle- trápila jsem se půl roku a všemožně se snažila vztah slepovat a udržovat…odpouštět. Nicméně se nedá zachránit něco, co už dávno není. Když je ti manžel schopný říct do očí, že miluje jinou ženu......když ti do očí lže.....Zapomeneš
trumbelín no tak to je dost silný kafe. A jak dlouho už jsi s prckem sama?
Jsem s prckem sama dá se říct už vlastně celý tento rok. Manžel mi to oznámil 1.1.2011 a od té doby jsem vlastně na vše sama....... i když k rodičům jsem se stěhovala v březnu, celou tu dobu se už nedá mluvit o vztahu a manželství. Jinak v bytečku jsem teprve 14 dní......a snad to vše zvládneme ![]()
trumbelín tak to držím palečky. Já jsem s malým taky od 1.1.2011 sama, teda už prakticky od začátku těhu. Tak jsem to sice proberečela, protrápila, ale tak nějak to počád šlo. Původně jsem chlapa nechtěla, ale s panem xy jsme to tak nějak kamarádi, kamarádi a pak to byl pěkný vztah a docela jak kdybychom spolu už byli dýl. No a teď se to zlomilo. Já si nedokážu představit být sama. Bez něho. Nějak moc za krátkou dobu mi přirostl k srdíčku
A vyspala ses s ním?