Chlap a zklamání... :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
23.6.11 21:58
Anonymní píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
Ale jak může někdo říkat miluji tě a pár dnů, týdnu na to nevím jestli tě mám rád? Je tohle vůbec možné?
Já ho nechci ztratit, je mi s ním dobře :-(
Lehce, pokud je to chlap, tak ti to říkal proto, aby se ti dostal do kalhotek, to je úplně normální snad, neříkéj, že ses s tím setkala poprvý?? :think: 8-o
neříkal to v tomhle kontextu

A vyspala ses s ním? :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.11 22:00

samo že jsem s ním spala, ale neříkal mi to v posteli, ani po a ne nějaký ten den po tom - tak jsem to myslela

• Citovat
  • Upravit
etatinek
23.6.11 22:19
Anonymní píše:
samo že jsem s ním spala, ale neříkal mi to v posteli, ani po a ne nějaký ten den po tom - tak jsem to myslela

To je mi jasný… Jen říkám, že ti „nalhal“, že tě miluje, aby jsi s ním spala… Až ses s ním vyspala a ho to přestalo bavit, tak ti řekl nepřímo, že tě nemiluje… A šel zase o dům dál říkat jiné naivní, že ji miluje… :think: :roll:

Nebo jste spolu spali, bez toho, nezávazně?? Tak to jsi ho asi uhranula sexem, že se do tebe chvilkově „zamiloval“… :mrgreen: :-P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.6.11 07:44

etatinku jestli je to tvůj případ, tak si ho nech pro sebe a nevtloukej mi do hlavy nějaké kraviny! Děkuju

• Citovat
  • Upravit
852
24.6.11 09:18

chjo etatinku, někdy si říkám jestli nemáš lepší věci na práci než rozdávat svá moudra na maminkovském webu…a klidně mne sežerte za to, že jsem si do něj „píchla“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.6.11 09:21

anonymní - třeba se jen bojí, máš dítko, bojí se nového…můj teď už manžel,když jsou spolu začínali a já dcházela ze starého vztahu, mi taky napsal, že mě má rád, ale nemůže mě milovat a pak mi vysvětlil, že jsem byla ještě zadná a on se nechtěl zklamat, kdybych od bývalého partnera neodešla…chlapi jsou podivní tvorové…a vidíš, už jsme manželé a čekáme mimi…zkus tomu dát čas a netrápit se…a ta celiakie hrozí Tobě nebo malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.6.11 10:10

Teda Etatínku,tohle snad nemůžeš myslet vážně, že chlap, když řekne „miluju tě“, tak se mi chce dostat jen do postele a pak až se mě nabaží, tak mě odkopne…To by pak nemohl být nikdo spokojený v delším vztahu než jen pár týdnů nebo měsíců…Neříkám,že něktěří to tak nedělají,ale ne všichni…A za další, jak mám teda poznat, že mě chlap „miluje“ jen pro postel a „miluje“ pro život??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
24.6.11 10:15

vegisko já mám potvrzenou celiakii a jak to bude s prckem se čeká a asi do roku apůl lepek nedostane a pak začnem pomalu zakládat a pak ho čeká vyšetření, mimiška krásného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.6.11 21:39

anonymní, chlapi jsou hodně záhadná stvoření a bohužel žádný manuál k nim není. Zkusila bych si s ním promluvit z čeho pramení jeho nejistota, ale určo bych nevzdávala, pokud cítíš že z jeho strany není ještě vše chladné, asi bych bojovala. Ale pozor máš taky svou hrdost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.6.11 11:45

Netrap se!! Máš to nejkrásnější, co můžeš mít!! Máš svého chlapečka!! Já jsem taky sama.....odstěhovala jsem se od manžela a mám taky malého synka! On je to, pro co žiju!! On je moje všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.6.11 12:00

trumbelín a jak to zvládáš? Nestýská se ti? A jak to zvládáte finančně? Já bych SEbíkovi chtěla dopřát vše, klidně na úkor sebe a taky to tak praktikuji, i když kolikrát už jsem zdravotně na pokraji sil. A nebo teď? Když máme období kdy se mu chce řvát a řve a řve ať je noc nebo den - prej jsou to zuby, ale to já už tvrdím 3měsíce a už nemá ani napuchlé dásňa! Ještě si říkám 6m spurt. No je to někdy hodně krušné - už se mi i stalo, že letěla flaška, abych si ulevila. Divím se, že se nerozbila, ale parkety asi pruží :lol: :oops: a nebo odejdu do druhého pokoje a říkám si, nezajímá mě to a párkrát dám nádech výdech, či si přečtu něco na netu a jdu za zlatíčkem ječícím znovu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.6.11 17:16

Jak to zvládám? Myslím si, že dobře..... Finančně je to sice na hranici, ale dá se to. A jestli se mi stýská? Asi takhle- trápila jsem se půl roku a všemožně se snažila vztah slepovat a udržovat…odpouštět. Nicméně se nedá zachránit něco, co už dávno není. Když je ti manžel schopný říct do očí, že miluje jinou ženu......když ti do očí lže.....Zapomeneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.6.11 09:12

trumbelín no tak to je dost silný kafe. A jak dlouho už jsi s prckem sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.6.11 10:35

Jsem s prckem sama dá se říct už vlastně celý tento rok. Manžel mi to oznámil 1.1.2011 a od té doby jsem vlastně na vše sama....... i když k rodičům jsem se stěhovala v březnu, celou tu dobu se už nedá mluvit o vztahu a manželství. Jinak v bytečku jsem teprve 14 dní......a snad to vše zvládneme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.6.11 10:44

trumbelín tak to držím palečky. Já jsem s malým taky od 1.1.2011 sama, teda už prakticky od začátku těhu. Tak jsem to sice proberečela, protrápila, ale tak nějak to počád šlo. Původně jsem chlapa nechtěla, ale s panem xy jsme to tak nějak kamarádi, kamarádi a pak to byl pěkný vztah a docela jak kdybychom spolu už byli dýl. No a teď se to zlomilo. Já si nedokážu představit být sama. Bez něho. Nějak moc za krátkou dobu mi přirostl k srdíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí