Sobec - JÁ nebo ON

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
26.6.11 10:49

Tak já jsem asi divná, ale já bych ho nechala jet :mrgreen:
Možná, že vám to přijde sobecké, ale chlapi to těhu až tak neprožívají, teda obzvlášť, když to není první těhu. Mně se taky každej divil, že mi chlap před porodem jel na týdnovku, on nechtěl, ale co - když by byl v práci, tak než by dojel, taky by mu to trvalo. Takhle až bych jela do porodky, tak bych mu zavolala a určo by dělal co by mohl, aby dorazil co nejdřív…
Já vím, tohle jsi asi, zakladatelko, slyšet nechtěla :lol:
Ale nevím, třeba to bere tak, že je to naposled, že pak už nepojede, když budou dítk malá a že si bude muset dát nějaký čas oraz - nevím, já bych ho nechala…
A jak tu někdo psal, proč jsi s takovým sobcem??? Mně to přišlo k smíchu - to už bych se pomalu mohla stěhovat a rozcházet jen kvůli tomu, že si přítel neodnesl špinavej talíř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.6.11 10:50

Ahoj ženský,
teď budu asi za tu nejhorší, ale nedá mi to. On jede do ciziny a nemůže se vrátit během pár hodin, když začneš rodit? Tobě hrozí předčasný porod? Nikde nemáte žádné příbuzné, kteří by ti pomohli s druhým dítětem?
Nevím, ale spíš mám pocit, že zbytečně hrotíte něco, co nemusíte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
26.6.11 10:50
radúna píše:
A hrrr do mně :lol: .

Tak já s tebou musím souhlasit!Kolikrát bych toho mýho kopla pěkně řácky do pr*ele,ale prostě jsme rodina a zkouším mu to vrátit jinak.A co se bavím i s kamarádkama tak opravdu všichni chlapi jsou sobci,každej třebas jinak,ale jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.11 10:51

Tak já jsem poprvé rodila, když nám oběma bylo 20 a mládí nemládí, manžel se postaral se vším všudy- odvoz,dovolená, zařizování, přítomnost u porodu, podpora, předtím mazání břicha,atd..Jo a byl to 38.tt.!Měsíc před porodem dostal od sestry k narozeninám seskok padákem-jeho životní sen a přesto to odložil skoro o rok, aby mě to nestresovalo tak moc.Teď je nám 23, čekáme druhé dítě a vím, že se na něj můžu opět spolehnout.
Kdybych byla ve tvé situaci, tak mu řeknu, ať si jede třeba na rok do Afriky, že se dokážu obejít i bez něho, celou dobu bych se mu ani neozvala i kdybych už byla v porodnici a díky chlapské ješitnosti by si raz dva chtěl zase začít připadat potřebný.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
12871
26.6.11 10:52

Já si nemyslím, že do nemocnice by měl rodičku odvážet výhradně otec dítěte. Hlavně bych s tím moc neargumentovala, zní to docela dětinsky.
Ale situace tak, jak jsi ji popsala, to bych ho zaškrtila.
Vůbec nechápu, jak ho může v této situaci napadnout odjet.
Já osobně bych manžela, když jsme čekali děti klidně někam poslala, u porodu jsem ho nechtěla a doma byli další dva lidé na odvoz. Jiné děti jsme neměli a veškerou práci, kterou jsem nezvládala, za mě udělali tchán s tchýní. Takže naprosto jiná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.6.11 11:00
Lucyus12 píše:
Tak já jsem asi divná, ale já bych ho nechala jet :mrgreen:
Možná, že vám to přijde sobecké, ale chlapi to těhu až tak neprožívají, teda obzvlášť, když to není první těhu. Mně se taky každej divil, že mi chlap před porodem jel na týdnovku, on nechtěl, ale co - když by byl v práci, tak než by dojel, taky by mu to trvalo. Takhle až bych jela do porodky, tak bych mu zavolala a určo by dělal co by mohl, aby dorazil co nejdřív…
Já vím, tohle jsi asi, zakladatelko, slyšet nechtěla :lol:
Ale nevím, třeba to bere tak, že je to naposled, že pak už nepojede, když budou dítk malá a že si bude muset dát nějaký čas oraz - nevím, já bych ho nechala…
A jak tu někdo psal, proč jsi s takovým sobcem??? Mně to přišlo k smíchu - to už bych se pomalu mohla stěhovat a rozcházet jen kvůli tomu, že si přítel neodnesl špinavej talíř :mrgreen:

Tak já jsem asi taky divná, ale za jistých předpokladů bych mu nebránila :nevim: Pokud by to byla věc, kterou podniká každoročně a těší se na to, tak proč ne. Akorát bych tedy ale chtěla, aby zajistil někoho, kdo se mnou ten čas bude - maminka, kamarádka atd.
Pokud tě chce nechat doma samotnou s menším dítětem, pak ano, to je podle mě sobec. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Billi
26.6.11 11:01

Nechápu, proč hned opouštět. Někteří chlapi si to prostě neuvědomí. Jinak to může být skvělý táta, bezva partner. Prostě se na to těší a nic jiného nevnímá. Tohle je určitě od něj nezodpovědné a hloupé, tak bych si s ním sedla a probrala, co všechno se může stát. Je to přece jen veliké riziko. Pořádně mu ztrpčila odjezd a chtěla bych po něm, aby vyřešil, co se starším dítětem, když budu muset do porodnice…

• Citovat
  • Upravit
1209
26.6.11 11:05

Ahoj, já bych to taky moc nehrotila :mrgreen: Třeba si jen neuvědomuje, že termín porodu nemusí být den, kdy opravdu porodíš :wink: A jak je to daleko? Nemohl by jet třeba jen na 1 den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.6.11 11:07

At si jede,taky bych to nehrotila.Je to sice od něho sobecké,ale přece si nebudeš kazit poslední týdny s miminkem kvůli němu.Prostě chlap :roll: :mrgreen: Rozhodně bych kvůli tomu nebalila kufry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.6.11 11:13

Přesně, taky mi ten odchod přijde přehnanej :nevim: Vztah je o kompromisech a komunikaci, takže bych si s ním v klidu promluvila, řekla, co se mi nelíbí a je to.

• Citovat
  • Upravit
166
26.6.11 11:15

No to je prave to co on si neuvedomuje. Mysli si ze je to ten datum co urcil Mudr…ale bohuzel :-(
Zadny mlady tulpas to neni…ba naopak vzdyt mu bude pomalu 39.

U porodu byt nechce pze ma panickou hruzu z doktoru ja to akceptuji a do niceho ho nenutim.
Syn neni jeho, mam ho z predesleho vztahu ale chova se k nemu vyborne…je pro nej tatou kteryho kluk nikdy nemel a jsem mu zato hrozne vdecna…rozchazet se nechci to neni reseni a hlavne by me to prislo ze kvuly malichernosti..jen nechci aby odjezdel.

Ano mam rizikovou…po 6ti nedeli me ceka operace a mam z toho hruzu uz tedka…syn se narodil na prelomu techto tydnu takze se opravdu bojim ze zrovna v dobe jeho odjezdu TO muze nastat.
Babicku mame sice jen par km od nas ale skoro cely mesic..i tomto tydnu pracuje na nocnich smenach takze v noci pracuje a pres den si potrebuje odpocinout. Vim ze by me hodila kdyby to bylo nutne…ale uz nevim kam se synem.

Veskere argumenty jsem uz vycerpala co se jeho odjezdu tice ale je neoblomytelny… :-( :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
26.6.11 11:17

Já teda koukám, jaký jsou tady na tohleto názory… Já s tím teda zkušenost nemám, protože můj chlap, jak ho znám, kdyby mohl tak to za mě i odrodí.Ten by si něco takovýho vůbec nedovolil.
Spíš teď záleží na tobě, co ty svému příteli dovolíš. Tentokrát je to výlet s kamarády na týden a co bude příště? Já mám totiž kamarádku, která má tohle za sebou. Manžel jí zezačátku chodil s kamarády jen občas, ona mu to tolerovala a postupem času se to začalo stupňovat a teď tráví s kamarády prakticky celé víkendy a nepřijde mu na tom nic divného. Kamarádka už uvažuje o rozvodu, protože s ním není řeč.
Já na tvým místě ho tam nepustím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
26.6.11 11:23

Zakladatelko,ty si protiřečíš a evidentně nevíš co chceš,píšeš,že to žádný trouba není,akceptuješ to že má hrůzu z doktorů a nechce být u porodu,to že tě v téhle situaci nechá samotnou ti vadí ale důvod k rozchodu to tebe tohle není. No tak holt mu dovol ať jede a až začneš rodit v den, kdy on bude pryč , o všechno se budeš muset postarat a zařídit si ty sama. Jak říkám, u nás by se tohle nestalo.

• Citovat
  • Upravit
35545
26.6.11 11:28

Přidávám se k holkám, co neradí rozchod, odchod a další, je to prostě chlap, uvažuje naprosto jinak, ty hnízdíš, on žije dál :nevim:
Můj mi několikrát říkal, proč vůbec přemýšlím o takových kravinách, jako předčasný porod a další, on si to vůbec nepřipouštěl, prohlásil, že jsem zdravá ženská a on ve mě věří :nevim: :mrgreen:
Možná to je od něj sobecké, ale musíš vědět jak se k tobě chová jindy a jinak.
Odcházet kvůli takové věci by mi přišlo dětinské, problémy se mají řešit a ne od nich utíkat, jestli jezdí každý rok, tak prostě nevidí důvod momentálně nejet, když do porodu zbývá pět týdnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.6.11 11:46

Tak já jsme byla 37tt a přítel odjel na motorky na víkend. Mluvili jsme o tom hodně a dospěli jsme k závěru že kdyby něco tak je to ,,jen,, 3 - 4 hodiny cesty, a kdyby se mi něco nezdálo tak budu hned volat - jiné by to bylo kdyby jel třeba do zahraničí, to by neodjel protože chce být u porodu. Spíš jsem byla chvilku naštvaná protože jsem nemohla jet s ním:-) ale to si vynahradím příště:-)

Jinak souhlasím že někteří chlapy prostě těhotenství prostě neprožívají tak jak by jsme chtěli,ale asi to není důvod k rozchodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí