Anketa - posílila nevěra vaše manželství?

164
25.6.11 21:00

Anketa- posílila nevěra vaše manželství?

Zdravím všechny, se kterými si život zahrává :-(
Zajímá mě, jestli je tu někdo, komu se stalo, že nevěra partnera posílila váš vztah? Zažila jsem si to také…manžel podváděl, zamiloval se… Snažila jsem se vztah všemožně zachraňovat. Vše jsem mu odpustila.....ale vše bylo marné. Nakonec jsem se se synkem odstěhovala k rodičům. Brečel, prosil.......šanci jsem dala ještě jednu-ale po cca 12 dnech jsme se vrátili do starých kolejí. Prostě jsem zjistila, že ji stále miluje. Nyní jsem si našla byteček, kde žiju s naším malým synkem. Je nám samotným hezky a doufáme, ženajdeme někoho, kdo nás bude mít rád oba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
25.6.11 21:04

ahoj je mi to líto co se stalo… já osobně si myslím, že neposílí… aspon né ze strany který je podváděn, ono je něco jiného láska na jednu noc a zamilovanost , já bych už nevěřila…a tobě a prckovi přeji aby jste našli někoho, kdo si vás zaslouží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.11 21:07

Přeju Ti hodně štěstí, ať jsi spokojená :hug: Mě to pomohlo, nebo ne pomohlo, ale zvládli jsme to, už je to 5 let.
Bylo to hrozný, odstěhovala jsem ho z jeho bytu, po půl roce jsme to zkusili a jde to, on tedy nebyl zamilovaný, a nikdy mě nechtěl opustit.Jsem jeho žena, matka jeho dětí tak má povinost se o mě starat, to tenkrát řekl když jsem mu balila kufry, a opravdu se staral.
Ale je to hrozný, moc ti přeju ať jsi zase šťastná :hug:

• Citovat
  • Upravit
10933
25.6.11 21:12

Nevěřím, že to vztah posílí … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6283
25.6.11 21:19

Z minuleho vztahu, kdy jsem byla neverna ja, musim rict, ze to nas vztah uplne zabilo. Uz to nikdy potom nebylo jako driv. Partner, s kterym jsem neveru „provozovala“ si naopak v partnerstvi polepsil. Partnerka se k nemu zacala chovat pozorneji a dokonce meli par mesicu pote svatbu,ac se predtim brat ani nechteli a zili nekolik let pouze v partnerskem svazku. Takze ja si tim svuj vztah poslala do kytek a s partnerem jsme se asi do roka rozesli a oni se do roka vzali. Takze nevim :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
25.6.11 21:21

Mi to přijde jako protimluv. Jak může nevěra posílit vztah? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
25.6.11 21:25

tak znám lidi taky co byly nevěrní, když jim doma třeba něco chybělo ale to se neomlouvá a pak se k nim manželka začali chovat lépe ale jak říkám, já musím mít ve vztahu důvěru a pokud není tak je to konečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.6.11 21:25
bubulina píše:
Mi to přijde jako protimluv. Jak může nevěra posílit vztah? :nevim:

To taky nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
164
25.6.11 21:32

Tak jsem to asi napsala blbě...... :think: Měla jsem spíše napsat, zda-li je tu někdo, kdo nevěru ve vztahu zvládnul překonat…kdo vše ustál, aniž by se rozešel, či rozvedl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
25.6.11 21:32

No,nemysli to zakladatelka tak,ze by to posililo ze strany podvadejiciho :think: ?Ze by si jako po provaleni,nebo prozreni rekl:Je,ja jsem vul,vzdyt mam doma tu nejlepsi manzelku,uz to nikdy neudelam!?A pak sekal do smrti latinu a nosil manzelku na rukou?
Protoze z jeji (nebo moji) strany se prece nemuze posilit nic,leda nenavist.

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
25.6.11 21:33

Jo takhle,tak to nevim,nemam zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
4823

Manzel se zamiloval, kdyz jsem byla tehotna. Po asi dvou mesicich schuzek s ni se rozhodl zustat doma. Ale nespal sni, rikal a ja mu verim.
Kdyz nam zemrela Ericka, prisel s tim, ze se mnou dal zit nemuze. Prestoze bydlime u jeho rodiny, v tu chvili jsem ho vyhodila, nemohla jsem vedle nej dal byt. Behem tydne, co byl pryc, JI kontaktoval, vyspal se s ni, mluvili spolu, blbnul s kamarady a ja nevim, co jeste.
A vratil se domu, ja mu odpustila, ikdyz duveru si ziskaval zpet dost dlouho. Kazdopadne nam to pres dva roky bezvadne klape.
Takze ANO, nebyla to sice nevera jako u jinych, ale u nas manzelstvi ve finale posilila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ono je nevěra a nevěra, pokud jde jen o „úlet“ nebo o zamilovanost, každopádně toho druhého to bolí, pak záleží jak se k tomu oba dva postaví.
Neznám nikoho komu by to vztah posílilo, někteří to zvládly, někteří ne.

• Citovat
  • Upravit
1027
25.6.11 21:40

ano posílilo,s manželem jsem od 16 let,v 17 letech mi ruplo v hlavě a začala jsem ho podvádět(prostě mladá,blbá,nevybouřená),nedokázala jsem však vést tento dvojí život a manželovi to řekla,plakala jsem (už jsme spolu v té době i bydleli)že už to neudělám,je to už 11let,vážím si ho,stále ho moc miluju a také mu to každý den dávám najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.6.11 21:45

Tak za mě rozhodně ne!Já už bych prostě chlapovi nevěřila.I když bych mu odpustila,tak už by tam prostě nebyla ta důvěra.A pořád by ve mě hlodal červíček pochybností,jestli jde opravdu do práce,jak mi tvrdí,nebo za milenkou.Udělá to jednou(dvakrát,třikrát)bude to dělat pořád.Jak já říkám"odpustit můžu,ale zapomenout ne"!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí