Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zase jedno debilní téma vod Sprosťáka:
Nevěra asi velká legrace nejni ale zkuste si schválně přečíst více případů tady i na jinejch diskuzácích. Samozřejmě že to má spoustu společnejch jmenovatelů. SMSky v podezřelou hodinu, slouhý sedění u pc atd atd.
Všimněte si že ale skoro všechny ženy.. a možná i některý chlapy shodně píšou jak se:
Samozřejmě že se může snad až na to poslední stát cokoli. Myslím si ale že ve většině případu.. i když píšou anonymně, nechtějí snad ani sobě přiznat že udělali něco špatného a porušili něčí soukromí.
A než mne ukamenujete.. já to zažil taky. Podíval jsem se do histori ICQ a to né sakra náhodou ale protože už jsem chtěl mít jasno.
Ne nejsem na to hrdej.. ale nedá se říc že bych toho litoval. Věřím že to bylo díky tomu rychlejc zamnou.
Co si takhle zahlasovat.. kdo přišel opravdu náhodou k něčí konverzaci a kdo si cíleně zašpehoval? ![]()
Příspěvek upraven 24.06.11 v 16:06
Já sem si cíleně špehovala v mobilu
A bohužel sem i něco našla… Nojo, kdo hledá, najde ![]()
ahojky ![]()
ja nemusim psat anonymne.. poprve jsem prisla opravdu nahodou na maily, ale pak uz jsem kontrolovala, protoze bylo po duvere! ![]()
Já taky cíleně, protože jsem měla podezření - SMS v noční hodiny, dlouhé vysedávání u PC, pípání ICQ v 11 večer.. Ale už je to dávno
Po této zkušenosti, kdy jsem vlezla do mobilu už bych to příště neudělala.. Si myslím..
Prostě jsem vytrestala i sama sebe.. ![]()
Tak na mě opravdu „náhodou“ vyskočil ten mail
,ale přiznám se,nedalo mi to,a šmejdila jsem v mailu dál.....Ovšem měla jsem podezdření.......,kdybych ho neměla,a něco mi nevrtalo hlavou,tak bych to zavřela,a neřešila.Poté už jsem cíleně zjišťovala,zda se přítel „náhodou“ nezapoměl mail odhlásit.
Naštěstí,se to nepotvrdilo,ovšem zapoměla jsem smazat historii,tak bylo veselo.Pochopil,ale mrzelo ho to.
Taky jsme u svého prvního vztahu cíleně špahovala, maily, icq, a taky našla. Stejně by náš vztah asi skončil, a tohle tomu jenom pomohlo…dneska si říkám. Zaplať pánbůh za to ![]()
Já cíleně špehovala v mobilu - prostě proto, že jsem nechtěla být za blbce
. Podezření se potvrdilo.
V současném vztahu to nedělám, protože nemám důvod. Tak doufám, že to vydrží ![]()
My před sebou doma nemáme tajemství,známe i svá hesla,ale ani jednoho znás by nenapadlo tomu druhýmu někde slídit.To je o té důvěře.Jinak kolikrát jsem s malou,zvoní mi mobil a přítele požádám at se podívá kdo volá a pokud je to někdo koho oba dva známe,tak at ten telefon i zvedne.S tímhle opravdu nemáme problém.A bejvalej když jsem mu vyčetla že je dřevo v posteli,tak druhý den psal všem bejvalkám,jestli to tak opravdu je a jednu tu sms poslal nedopatřením mě.Jsem se smála pak asi hodinu
.Ale to bylo v době,kdy jsem měla milence a byla na pokraji rozchodu,tak mě to opravdu jen pobavilo.
tak já se do manželova mobilu podívala záměrně, sice na to moc pyšná nejsem, ale chtěla jsem mít jistotu. Pořád lepší než aby ze mě dělal pitomce a já byla za husu, že mu jeho lži věřím. Zjistila jsem co jsem stejně tušila, asi pracoval šestý smysl
ale manžel se stejně choval tak úžasně nenápadně
takže protože jsem hooodně vznětlivá bylo něco ve stylu italské domácnosti, ale hlavně pochopil co má doma a že měnit nechce, sice pozdě, ale přece. Dostal docela slušnou lekci i ta jeho slečna a od té doby je vše v naprostém pořádku, stálo mě to sice značné úsilí, ale dokázala jsem to překousnou a odpustit, ale zapomenout to nepůjde nikdy, ale to už si řeším sama v sobě.
Tak me pritel koukal do telefonu casto,aby ho pry prekontroloval,tak jsem se obcas taky mrkla,aby videl jak to chutna,ted mi tam par mesicu uz neleze,tak ja jemu taky ne,jinak kdyz mi zvoni telefon je u nas samozrejmnosti ze to zvedne ten kdo je k tomu bliz a naopak ![]()
Poprvé to bylo náhodou a nestačila jsem se divit. Pak už jsem šla cíleně vždy, když jsem tušila, že je něco špatně. Nikdy jsem se nemílila. Bohužel.
Ja radsi anonymne…o nevere jsem se dozvedela tak,ze jsem nasla doma obal od kondomu…a pote i psany rozhovor na FB s tou dotycnou se kterou me podvedl.
byl to jen jeden ulet,ale od te doby jsem docela neduveriva
a mobil mu obcas projedu ![]()
Zatím jsem to nepraktikovala, ale kdybych taková podezření měla, klidánko bych se koukla kam bych mohla a pokud bych něco našla v žádném případě bych výčitky neměla..To tedy rozhodně nééééé
![]()
Ja jsem fakt nahodou hledala v historii. Nesel mi internet na notasu, tak jsem sla na jeho comp a protoze tam nemam svoje oblibene, tak do emimina lezu pres history- a tam me zaujala seznamka, kdyby se nejmenovala seznamka, tak se tam ani nepodivam …
![]()