Nevěry a náhody :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
24.6.11 19:59

Cíleně jsem lezla do mobilu i mailu. Nenašla, resp. na obsahu neshledala nic závadného :-) Prostě jsem byla extrémně žárlivá, ale nakonec se to celkem vyřešilo a úplně nakonec jsem si ho vzala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolííí
24.6.11 20:58

Já nehledám, nikdy a vůbec - manželovi prostě věřím a kdyby manžel prolezl mobil mě, tak by jsme byli už dávno rozvedení. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Karolííí
24.6.11 20:59

A mimochodem jsem nedávno ke svému údivu zjistila, že se manželovi ještě stále stahuje pošta do outlooku (mě už ne), hledala jsem tam nějaký svůj starý email… Fakt mě to překvapilo a ani by mě nenapadlo se mu tam koukat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
94
24.6.11 21:28

já nerada narušuji něčí soukromí, ale když jsem měla u přítele podezření, které sílilo a lži byly s trhlinkama, taky jsem koukla a zjistila pravdu. Ňemám ráda když někdo ze mě dělá idiota. Vím že se nedělá číst cizí zprávy, ale já věděla na čem jsem a teď řešíme, jak budeme fungovat. Něktré věci se vysvětlily a musím říct že i náš vztah posílily. Ale nejednalo se o nevěru, jen dopisování, ale i toto člověka zamrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.8.17 17:47

otisk vlastního palce jako přístup do mobilu

Když jsem se jednou podivala do zpráv mého muže a viděla, že si pravidelne pise s bývalou spolužačkou, z jedné zprávy vyplynulo, že spolu často chodi na obědy. Zminila jsem se mu o tom při jednom rozhovoru, kdy naříkal, že nemá v práci ani čas něco narychlo snist…
Zahesloval svuj mobil vlastnim otiskem palce a Já měla po ptákách.
Moc mu nevěřim, furt dostává SMS a to i pozdě večer, ale co s tím muzu dělat? Pokud se zeptám, řekne mi, že je to služební mail.
Pak v noci vzteky nemůžu spát a on vedle odfukuje spánkem spravedlivých.
Je to typ chlapa, který se skoro nebaví, nevysvětluje, nikdy není hrubý, naopak, ale něco mi nesedi a když ho přiměju k hovoru, nemám vlastně žádný důvod natož důkaz toho, že mě podvádí. Mám jenom ten pocit.
Někdy se na mě podiva tak ledovým pohledem, že později začnu koktat. Opravdu potom nedokážu vyslovit kloudnou větu.
Dcera mi tvrdí, že blbnu, ale toho divného pocitu se nezbavim… :(
Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.8.17 18:32

Taky jsem důvěřoval. Cena za důvěru byla 800 000kč, dům, auto děti a manželka.
Dnes Key logger v PC. Důvěřuj, ale prvěřuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
3.8.17 21:29

Udelal jsem to cilene a z duvodu podezreni. Je to uz sakra davno - nekdy pred asi 13 lety.

Zachranil jsem tim sve manzelstvi, protoze jsem to zachytil v te nerannejsi fazi (jeste nez vubec k necemu doslo) a manzelka se chytla za nos, zacala se kat a polepsila se. Jsme spolu dodnes, stastni, mame spoustu deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 21:42

Taky jsem šmejdila. Mám problém s důvěrou. Věřím jen sobě. Nicméně v jeho zprávách jsem nenašla nikdy nic závažného. Samé nezajímavé věci. A s jeho nedůslednou povahou bych se divila, kdyby byl důkladný v mazání zpráv. Tak jsem klidnější a už nešmejdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.8.17 21:53

Super téma. Já jsem kdysi vlezla příteli do mobilu a našla jsem tam sms, kde mu psala nějaká Dáša z Malenovic, že mu odpovídá na seznamovací inzerát. Tehdy jsem si to nechtěla pripustit, on mi tvrdil, že neví o co jde.Pak jsem se dozvěděla takové věci, že děkuju bohu, že je pryč z mého života :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.8.17 23:23
@kliťák píše:
Taky jsem důvěřoval. Cena za důvěru byla 800 000kč, dům, auto děti a manželka.
Dnes Key logger v PC. Důvěřuj, ale prvěřuj :mrgreen:

800000 A barak A auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.8.17 23:29
@Cosmopol píše:
Udelal jsem to cilene a z duvodu podezreni. Je to uz sakra davno - nekdy pred asi 13 lety.Zachranil jsem tim sve manzelstvi, protoze jsem to zachytil v te nerannejsi fazi (jeste nez vubec k necemu doslo) a manzelka se chytla za nos, zacala se kat a polepsila se. Jsme spolu dodnes, stastni, mame spoustu deti…

Tak teď už v tom mám opravdu zmatek. Neodporuješ si tak trochu, když jinde píšeš o tom, jak moc jsi v tomto tolerantní? A nebo tu toleranci vyžaduješ jen pro sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
3.8.17 23:37
@Gnaar píše:
Tak teď už v tom mám opravdu zmatek. Neodporuješ si tak trochu, když jinde píšeš o tom, jak moc jsi v tomto tolerantní? A nebo tu toleranci vyžaduješ jen pro sebe?

Projdi si jeste jednou moje prispevky v tematu „Verni muzi“ a zkus trochu sledovat tu casovou osu. Casy se meni a jak pisu, toto se stalo pred 13 lety. Od te doby jsem prosel kus cesty a jsem nekym jinym nez pred 13 lety. Navic jak jsem tolerantni, co se sexualni (ne-)vernosti tyce, tak jsem dost konzervativni, co se tyce vernosti citove. A tam to hrozilo tim, ze se manzelka do nekoho zabouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.8.17 05:48
@Cosmopol píše:
Projdi si jeste jednou moje prispevky v tematu „Verni muzi“ a zkus trochu sledovat tu casovou osu. Casy se meni a jak pisu, toto se stalo pred 13 lety. Od te doby jsem prosel kus cesty a jsem nekym jinym nez pred 13 lety. Navic jak jsem tolerantni, co se sexualni (ne-)vernosti tyce, tak jsem dost konzervativni, co se tyce vernosti citove. A tam to hrozilo tim, ze se manzelka do nekoho zabouchne.

Vzdyt jsi psal, ze jsi odpustil, zena uz seka latinu a jste stastni. Z toho vyplyva, ze jsi s tou samou, ty pohadkari..

@Cosmopol píše:
Udelal jsem to cilene a z duvodu podezreni. Je to uz sakra davno - nekdy pred asi 13 lety.Zachranil jsem tim sve manzelstvi, protoze jsem to zachytil v te nerannejsi fazi (jeste nez vubec k necemu doslo) a manzelka se chytla za nos, zacala se kat a polepsila se. Jsme spolu dodnes, stastni, mame spoustu deti…
  • Citovat
  • Upravit
40405
4.8.17 07:02

@káťa
Já jsem pochopila, že @Cosmopol se stal „někým jiným“, né že by byl „s někým jiným“.
Pokud jsem to tedy pochopila dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
4.8.17 07:06
@Cosmopol píše:

Takže žena by mohla mít milence, jen když o něm budeš vědět a nesmí se citově angažovat?
Pak to bude o. k.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria