Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
@káťa
Já jsem pochopila, že @Cosmopol se stal „někým jiným“, né že by byl „s někým jiným“.
Pokud jsem to tedy pochopila dobře
Pochopila jsi to naprosto správně.
@Cosmopol píše:
Pochopila jsi to naprosto správně.
Tak to jsem ráda, že se mi ty neurony stále dobře zapojují… ![]()
@free333 píše:
Takže žena by mohla mít milence, jen když o něm budeš vědět a nesmí se citově angažovat?
Pak to bude o. k.?
To by byla ta (pro mne) nejlepší varianta.
Ale já (a vlastně ani nikdo jiný) nejsem ten, který určuje pravidla a říká, co je správné, a co ne.
@Cosmopol píše:
To by byla ta (pro mne) nejlepší varianta.Ale já (a vlastně ani nikdo jiný) nejsem ten, který určuje pravidla a říká, co je správné, a co ne.
Ale přijde mi zvláštní, že bych se vrátila ze schůzky s milencem a probrala to doma s přítelem, jestli to bylo fajn ![]()
Nějak si tohle moc neumím představit v praxi ![]()
@Cosmopol píše:
To by byla ta (pro mne) nejlepší varianta.Ale já (a vlastně ani nikdo jiný) nejsem ten, který určuje pravidla a říká, co je správné, a co ne.
Vždyť si kdysi psal, že ev. nevěru ženy by jsi toleroval, ale nechtěl by si o ní vědět?
Příspěvek upraven 04.08.17 v 07:49
@free333 píše:
@káťa
Já jsem pochopila, že @Cosmopol se stal „někým jiným“, né že by byl „s někým jiným“.
Pokud jsem to tedy pochopila dobře
aha, tak to jsem špatně přečetla - ne s někým jiným, ale někým jiným - tak to se omlouvám…
chtěla bych ale vědět při té Cosmopolově toleranci, jak by poznal, zda v tom zahýbání manželka má city nebo ne, určitě by se j němu snažila chovat pořád stejně a nevykládala by mu to…
https://www.emimino.cz/…ankovani/15/
@Cosmopol píše:
Shrnuti - pokracovani na tema „vernost nasich manzelek”:Nyni budu mluvit pouze za sebe, nikoli za sve zname. Jejich postoj neznam az tak dobre.
Sve zeny se NIKDY nezeptam na to, zda mi byla verna. Jedine co od ni chci je to, abych se o jeji pripadne nevere NIKDY nedozvedel. Pokud se na ni jeji neopatrnosti neco provali, bude to pro mne problem.
Ma zena ma tu vyhodu, ze nemusi chodit do prace a muze se venovat detem a svym konickum (hudba). Prilezitosti a casove svobody byt mi neverna ma dostatek (casto jsem pracovne mimo domov). Pro mne nyni neni az tak moc dulezite, zda mi neverna je / byla / bude. Ja jsem velkym zastancem sexualni svobody a svym zpusobem bych ji i pral, aby svoje sexualni touhy realizovala i jinak, nez pouze se mnou.
Pokud by mi neverna byla, mel bych problem asi hlavne s tim, ze svoji touhu poznavat v sexu jine partnery nebyla ochotna skloubit s tou moji a nechtela se venovat tomuto konicku spolecne (ci koordinovane).
To je docela rozpor, nemyslíš?
@káťa píše:
aha, tak to jsem špatně přečetla - ne s někým jiným, ale někým jiným - tak to se omlouvám…
chtěla bych ale vědět při té Cosmopolově toleranci, jak by poznal, zda v tom zahýbání manželka má city nebo ne, určitě by se j němu snažila chovat pořád stejně a nevykládala by mu to…
To s těmi city by byl problém, jak to měřit, zda je to pořád bez citů anebo začíná pozvolná náklonnost či nezačíná ![]()
Hodně žen má po 3 orgasmech sklony začít mít ráda i nepřítele ![]()
@Gnaar píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/15/To je docela rozpor, nemyslíš?
Proč? Já tam ten rozpor nevidím. Buď mi bude nevěrná a já o tom nebudu mít páru. Pak je vše OK (pokud to dokáže udržet na čistě sexuální rovině a nezamotá do toho city). Ale ještě lepší by bylo, kdyby mi byla nevěrná koordinovaně se mnou. To jsem psal tehdy a píšu to i dnes. Kde je ten rozpor?
@good girl Ahoj, tak to my si hned na začátku zpřístupnili vše s tím, že mezi námi nebudou tajnosti, manžel ovšem vše maže, nelíbí se mu žádosti o přátelství cizích chlapů ale sám o něj žádá jiné ženy, prochází profily i bejvalek a pak řekne že to omylem na něco kliknul. Tak jsem si ho trochu proklepla a zjistila, že mám doma úplně někoho jiného. Ale on prý mě miluje a tečka. Taky mu nevěřím a on se nesnaží mojí důvěru ani nijak zvlášť získat, teď má služební telefon z kterého voláme oba v rámci volných minut, on jen občas zapomíná mazat poslední volání a já mám asi na to nos, tak zase omylem volá na uložené číslo protože ten displej si dělá co chce. Sakra má mě fakt za blbku.
Vážně bych ráda věděla na čem jsem, protože to, že se něco děje poznám už na jeho chování nedá mi to abych se neujistila, když ovšem není zase vše smáznuto.
Tam vzniká ještě více nedůvěry obzvláště když už mi párkrát lhal. ![]()
@free333 píše:
Ale přijde mi zvláštní, že bych se vrátila ze schůzky s milencem a probrala to doma s přítelem, jestli to bylo fajn
Nějak si tohle moc neumím představit v praxi
Když nad tím tak přemýšlím, tak si uvědomuji, že pokud by mi manželka vyprávěla pikantní detaily ze schůzky s milencem, tak by mě to asi vzrušilo do míry nebývalé. Směs extrémní žárlivosti a vzrušení. Skončilo by to asi dost vášnivým sexem - z mé strany pochopitelně motivováno touhou dokázat jí, že jsem ještě lepším milencem, než ten, od kterého se právě vrátila.
@Sprosťák Eddie píše:
Zase jedno debilní téma vod Sprosťáka:Nevěra asi velká legrace nejni ale zkuste si schválně přečíst více případů tady i na jinejch diskuzácích. Samozřejmě že to má spoustu společnejch jmenovatelů. SMSky v podezřelou hodinu, slouhý sedění u pc atd atd.
Všimněte si že ale skoro všechny ženy.. a možná i některý chlapy shodně píšou jak se:
- Náhodou podívali do historie icq
- náhodou jim vyskočil email který nebyl pro ně
- Náhodou vlezly na nějaký stránky a ono je to přihlásilo do profilu flirtujícího přítele/manžela
- Náhodou vyzkočil z jeho kabátu mobil otevřený na SMS s poslední zprávou.
Samozřejmě že se může snad až na to poslední stát cokoli. Myslím si ale že ve většině případu.. i když píšou anonymně, nechtějí snad ani sobě přiznat že udělali něco špatného a porušili něčí soukromí.
A než mne ukamenujete.. já to zažil taky. Podíval jsem se do histori ICQ a to né sakra náhodou ale protože už jsem chtěl mít jasno.
Ne nejsem na to hrdej.. ale nedá se říc že bych toho litoval. Věřím že to bylo díky tomu rychlejc zamnou.
Co si takhle zahlasovat.. kdo přišel opravdu náhodou k něčí konverzaci a kdo si cíleně zašpehoval?
Příspěvek upraven 24.06.11 v 16:06
No já bych to „náhodou“ pochopila, že to nijak neplánovala, šla k pc, viděla stálé přihlášení partnera na mail a…využila situace. Nebo otevřené maily na liště.
@Cosmopol píše:
Když nad tím tak přemýšlím, tak si uvědomuji, že pokud by mi manželka vyprávěla pikantní detaily ze schůzky s milencem, tak by mě to asi vzrušilo do míry nebývalé. Směs extrémní žárlivosti a vzrušení. Skončilo by to asi dost vášnivým sexem - z mé strany pochopitelně motivováno touhou dokázat jí, že jsem ještě lepším milencem, než ten, od kterého se právě vrátila.
Takže manželka, jen co by se doma osprchovala a vzpamatovala ze schůzky, tak by Ti musela povyprávět do detailů, jak a kolikrát se milovala?
Mám strach, že všude jinde by to skončilo vraždou a jen u vás doma tím sexem ![]()
Ale víš jak to je, zatím to je jen pouhá teorie co by kdyby a jen tvrdá realita by ukázala, jak by to dopadlo ![]()
@Cosmopol píše:
Proč? Já tam ten rozpor nevidím. Buď mi bude nevěrná a já o tom nebudu mít páru. Pak je vše OK (pokud to dokáže udržet na čistě sexuální rovině a nezamotá do toho city). Ale ještě lepší by bylo, kdyby mi byla nevěrná koordinovaně se mnou. To jsem psal tehdy a píšu to i dnes. Kde je ten rozpor?
1. Takže žena by mohla mít milence, jen když o něm budeš vědět a nesmí se citově angažovat? - S tímto si trochu výše souhlasil,
2. ale předtím si psal:
Jedine co od ni chci je to, abych se o jeji pripadne nevere NIKDY nedozvedel.
1. chceš o tom vědět vs 2. nechceš vědět
@free333 píše:
Takže manželka, jen co by se doma osprchovala a vzpamatovala ze schůzky, tak by Ti musela povyprávět do detailů, jak a kolikrát se milovala?
Mám strach, že všude jinde by to skončilo vraždou a jen u vás doma tím sexem
Ale víš jak to je, zatím to je jen pouhá teorie co by kdyby a jen tvrdá realita by ukázala, jak by to dopadlo
Vždyť přece psal, že o tom vědět nechce. Ten borec káže vodu a sám pije víno ![]()