Nevěry a náhody :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4754
4.8.17 08:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.8.17 08:58
@LLump píše:
Skoro bych i řekl, že tím „koordinovaně se mnou“ myslí něco jako trojku/čtyřku/výměnu/swingers párty, nevím, co vám na tom není jasné, podle mě to píše docela jasně.

Díky bratře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.8.17 09:00
@free333 píše:
Takže manželka, jen co by se doma osprchovala a vzpamatovala ze schůzky, tak by Ti musela povyprávět do detailů, jak a kolikrát se milovala?
Mám strach, že všude jinde by to skončilo vraždou a jen u vás doma tím sexem :)
Ale víš jak to je, zatím to je jen pouhá teorie co by kdyby a jen tvrdá realita by ukázala, jak by to dopadlo 8)

Ale proboha proč zrovna „MUSELA“…??? Mohla, chtěla, nechtěla, nemusela…

Jasně, že jde jen o teorie a fantazie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.8.17 09:03
@Gnaar píše:
https://www.emimino.cz/…ankovani/15/To je docela rozpor, nemyslíš?

Není.
Když jde na tajňačku, tak to musí utajit.
Když jde ofiko, musí se plně se všemi detaily plně „doznat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24131
4.8.17 09:06
@Cosmopol píše:
Díky bratře!

Mne to prijde vetsi ponizeni pro zenskou videt jak ji sousta nekdo jinej. To bych si tuplem pripadala jako devka, ze muj muz, aby to mel pod kontrolou, dopusti, aby me sukalo vic chlapu najednou. Kdyz uz ji chces doprat jinyho chlapa, tak nepatrej, a ona se ti vrati v pohode s novymi triky do vasi postele. Ale obecne si myslim, ze kdyz je zenska spokojena ve vztahu, chlap ji neuzurpuje, ma ji jako rovnocenou partnerku, udela ji orgasmy, tak zenska nema potrebu zanaset jinde. Zas to nejakyho ciziho troubu ucit, co potrebuje k vyvrcholeni a jeste riskovat nemoce, kraval doma? Vetsina zenskejch tenhle adrenalin nepotrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
4.8.17 09:15
@Cosmopol píše:
Ale proboha proč zrovna „MUSELA“…??? Mohla, chtěla, nechtěla, nemusela…Jasně, že jde jen o teorie a fantazie…

Třeba by to MUSELA mohlo být pro ni rajcovní, co Ty víš!
Pro větší efekt bys mohl manželku přivázat k židli, aby se jí lépe vyprávělo :)
 http://smileys.cz/…ys-cz-54.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.8.17 09:15
@free333 píše:
Takže manželka, jen co by se doma osprchovala a vzpamatovala ze schůzky, tak by Ti musela povyprávět do detailů, jak a kolikrát se milovala?
Mám strach, že všude jinde by to skončilo vraždou a jen u vás doma tím sexem :)
Ale víš jak to je, zatím to je jen pouhá teorie co by kdyby a jen tvrdá realita by ukázala, jak by to dopadlo 8)

Mně by spíš zajímalo, jak by to bylo s tím sexem, kdyby manželka přišla s tím, že ten milenec je prostě po všech stránkách lepší a že nikdy nic takového nezažila ;). A že si to brzy zase zopakuje.
Ne, že by si to manžel nezasloužil :jazyk:.

• Citovat
  • Upravit
1571
4.8.17 09:16
@Arturie píše:
Mne to prijde vetsi ponizeni pro zenskou videt jak ji sousta nekdo jinej. To bych si tuplem pripadala jako devka, ze muj muz, aby to mel pod kontrolou, dopusti, aby me sukalo vic chlapu najednou. Kdyz uz ji chces doprat jinyho chlapa, tak nepatrej, a ona se ti vrati v pohode s novymi triky do vasi postele. Ale obecne si myslim, ze kdyz je zenska spokojena ve vztahu, chlap ji neuzurpuje, ma ji jako rovnocenou partnerku, udela ji orgasmy, tak zenska nema potrebu zanaset jinde. Zas to nejakyho ciziho troubu ucit, co potrebuje k vyvrcholeni a jeste riskovat nemoce, kraval doma? Vetsina zenskejch tenhle adrenalin nepotrebuje.

S tím, dalo by se říct, naprosto souhlasím. Až na to, že já teda asi patřím k těm mužům, kteří by jí to vyžití, stála-li by o něj, dopřál a za děvku bych jí nepovažoval.

Ale vypadá to, že má žena to má asi jako ty, a jelikož o orgasmy nouzi nemá, naplňuje mne to naději, že mi nevěrná není.

Ale nějakého toho šikovného zajíčka bych jí asi neměl problém dopřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24131
4.8.17 09:17
@LLump píše:
@Arturie vzhledem k tomu, že tyhle kluby a aktivity existují a není jich úplně málo, zřejmě zdaleka ne každá sdílí ten tvůj názor, jinak by se tam ti chlapi mohli píchat tak akorát navzájem…

Sex je pro me hodne intimni zalezitost dvou. Nikdy jsem nebyla ve trojce, ani svedske, ani ruske. Chlapu jsem mela hodne, to jo, sak jsem se vdavala az ve 30. To si radsi zatahnu nejakyho typka v praci do solarka nebodo kuchynky, kdyz uz na me prijde potreba divokyho sexu. Myslim, ze do tech klubu vetsina zenskejch chodi kvuli tomu svymu chlapovi. Ale za me to fakt radsi milenka, outsourcing analu a oralu, kterej me nijak zvlast doma nebavi, nez orgie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.8.17 09:18
@Kobea píše:
Mně by spíš zajímalo, jak by to bylo s tím sexem, kdyby manželka přišla s tím, že ten milenec je prostě po všech stránkách lepší a že nikdy nic takového nezažila ;). A že si to brzy zase zopakuje.
Ne, že by si to manžel nezasloužil :jazyk:.

Tak to by to ale potom bylo totálně a naprosto v (l)

Příspěvek upraven 04.08.17 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.8.17 09:18

@Kobea To je asik to riziko těch nelineárních vztahů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.8.17 09:19

@Cosmopol Ještě jsi tu neuvedl, samozřejmě čistě teoreticky koncept polyamorie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24131
4.8.17 09:20
@Cosmopol píše:
S tím, dalo by se říct, naprosto souhlasím. Až na to, že já teda asi patřím k těm mužům, kteří by jí to vyžití, stála-li by o něj, dopřál a za děvku bych jí nepovažoval.

Ale vypadá to, že má žena to má asi jako ty, a jelikož o orgasmy nouzi nemá, naplňuje mne to naději, že mi nevěrná není.

Ale nějakého toho šikovného zajíčka bych jí asi neměl problém dopřát.

Zajicci jsou dneska na nic. Mam jednoho o 21 let mladsiho, obcas si to s nim strihnu, kdyz jsem volna (jako bez vztahu). Nic nevydrzi, triminutak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
4.8.17 09:26
@Swift píše:
@Cosmopol Ještě jsi tu neuvedl, samozřejmě čistě teoreticky koncept polyamorie :mrgreen:

Bohužel příliš komplikované téma. Na mnoho vrstev a s příliš mnoho neznámými. Já o sobě sice rád tvrdím, že „mé srdce má mnoho kamrlíků“, ale pokud na to jsou dva (manžel + manželka), tak se nám počet těch kamrlíků násobí dvěma. A navíc není jisté, že i ten druhý má těch kamrlíků více. Třeba mé jen jeden a v tom kamrlíku je místo jen pro jednoho. A pak už to neštymuje. Komplikované!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
4.8.17 09:27

Ja s tim nemam problem se priznat, ze jsem se cilene podivala. Blbku muze delat z nekoho jineho. Jinak, tady se vetsinou navrhuje, ze nez aby ses dival do mobilu/ICQ, tak mas te vztah ukoncit.

Jiste jiste, ja budu ukoncovat vztah jenom na zaklade toho, ze on se chova divne a ja mam podezreni, ze mi zahyba. Uz si jdu balit kufry. Samozrejme, ze clovek chce mit jasno, chce vedet, jestli je v tom nevera, nebo jenom slysi travu rust, ci tam je nejaky jiny problem.

A zenska intuice zatim nikdy nezklamala. Pokazde, kdyz jsem si myslela, ze mi zahyba, tak mi zahybal a mobil mi dal potrebny dukaz. Ja na tom nevidim nic az tak divneho. Kdybych zahybala manzelovi a on pojal podezreni a podival se mi do mobilu, tak bych to i chapala.

Osobne si myslim, ze vetsina lidi se obcas partnerovi do mobilu podiva. Neverim tomu, ze jsou tady vsichni takovy svatouskove, jak nam radi tvrdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí