Odstěhování od manžela... Mám depku :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
26.6.11 21:45

Mám depku :-(

Všem přeju dobrý večer.
Dnes se na mě nějak všechno navalilo :-( Odstěhovala jsem se se synáčkem od manžela (nevěra, zamilovanost, neupřímnost, lhaní, auto a kamarádi na prvním místě…) Já vím, že nám bez něho bude mnohem lépe…Naštěstí mám to nejcenější na celém světě a to mého malého broučka :srdce: Ale i přes to jsem dnes vážně na dně. Manžel tu byl s malým skoro celý den. Za tu dobu jsme si dohromady řekli asi tak 3 věty. Dává mi děsně najevo, jak je nad věcí, jak mu vůbec nechybím a jak se má „skvěle“. Taky jsme dnes prodali naše poslední koťátko-toho největšího mazlíka, který se mi každý večer spokojeně schoulil do klína a vrněl :cry: V pátek jsem se dozvěděla, že peníze, které mi měla pojišťovna vyplatit za autonehodu nejspíš nedostanu jen tak, jelikož je pojišťovna v insolvenci :cry: Achych jo..... Nejhorší na tom všem je, že se mi nelíbí vůbec žádní chlapi :-( Prostě si nedokážu představit žádný nový vztah!! Nedokážu si představit ani to, že bych měla někde s někým flirtovat...... Co se to se mnou stalo? Přitom když jsem v blízkosti manžela, necítím k němu vážně nic.....jen něco, jakoby zlobu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16557
26.6.11 22:12

Tak to je mi vážně moc líto a držím palečky,aby bylo už jen líp! :hug: Ale udělala jsi dobře,že jsi odešla od chlapa,který tě podváděl,navíc když spolu máte dítě.Takovýho chlapa by sis už nemohla ani vážit a navíc mu ani věřit.Sama jsem už taky párkrát odešla ze vztahu i z manželství,ale neměla jsem dítě-nevim jestli s ním je to lepší,nebo horší.
Navíc jestli ti dává najevo jak je nad věcí,tak věř že není,jen se snaží nedat najevo city a být za tvrdáka.Udělala jsi dobře,že jsi od takovýho chlapa odešla,máš přece svojí hrdost a on tě svým chováním nesmí ponižovat.Přeji Ti,at je brzy líp a žádný mutky,uvidíš,že se brzy najde někdo,kdo Vás bude mít rád :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.6.11 22:12

Ahoj,bude líp,neboj :hug:
důležité je,že jsi od něj odešla a udělala tlustou čáru.
A pročpak jsi to koťátko prodávala,když to byl takový mazlíček?
netrap se,všechno jednou přebolí,a sluníčko vysvitne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.6.11 22:18

Teď si taky říkám proč jsem ho prodala :cry: Ne, přeci jen je to závazek na x let..... Zůstala jsem s malým sama a každá korunka se nám hodí! Teda, ale bude se mi po něm strašně stýskat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.6.11 22:18

Myslím že to vše chce jen trochu času.Ani se ti nedivím že si teď nedokážeš představit žádný nový vztah je to vše ještě moc čerstvé.Bude to teď dost težký ale kvuli drobkovi zatni zuby nehty však ono bude zase dobře.Držím palečky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.6.11 22:23

Ahoj,
drž se, teď je to to nejhorší a asi měsíc bude. Možná dva. není to jednoduchá situace a nezávidím ti ji. Já ji mám za sebou, ale s 7 letou dcerkou a vlastním bytem.

Chtěla jsme se zeptat, proč jsi ho k sobě pouštěla - myslím, tam, kde bydlíš? Proč jsi mu dovolila být tam celý den? Tohle je obrovská zátěž pro tebe a ty, pokud opravdu chceš odejít musíš být silná…hlavně kvůli malému i kvůli sobě.

A že se ti nelíbí chlapi? Jsi prostě otrávená a znechucená, ale až přijde správná doba. sama uvidíš, že se to změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.6.11 22:25

Proč jsem ho k sobě pouštěla? Protože přijel za malým a přeinstalovával mi celý počítač.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
26.6.11 22:56

Ahoj! Moje strategie na překonání tohoto období je dvojí. Když mě přepadne akutní smutek, že si nemám s kým popovídat a chybí mi lidská blízkost, tak se snažím podívat se na věc z nadhledu - mám tříměsíční sluníčko, které mi dává najevo, že je mu u mně dobře, a zdravé a spokojené dítě je dar. A když mě naopak přepadne panika z toho, že nevím, jak se postarám o malého za pár let a kde budeme bydlet, až prodáme byt a polovina peněz nebude stačit na samostatné bydlení, tak se snažím naopak soustředit se na každou chvíli s malým, přečkat den do večera, udělat si nějakou malou radost - třeba jen procházkou na hezké místo nebo telefonátem kamarádce… Moje zkušenost říká, že časem všechno přebolí. Tak ti přeju, ať to netrvá moc dlouho :hug: Pro sebe doufám v to samé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.6.11 23:10
jancab píše:
Ahoj! Moje strategie na překonání tohoto období je dvojí. Když mě přepadne akutní smutek, že si nemám s kým popovídat a chybí mi lidská blízkost, tak se snažím podívat se na věc z nadhledu - mám tříměsíční sluníčko, které mi dává najevo, že je mu u mně dobře, a zdravé a spokojené dítě je dar. A když mě naopak přepadne panika z toho, že nevím, jak se postarám o malého za pár let a kde budeme bydlet, až prodáme byt a polovina peněz nebude stačit na samostatné bydlení, tak se snažím naopak soustředit se na každou chvíli s malým, přečkat den do večera, udělat si nějakou malou radost - třeba jen procházkou na hezké místo nebo telefonátem kamarádce… Moje zkušenost říká, že časem všechno přebolí. Tak ti přeju, ať to netrvá moc dlouho :hug: Pro sebe doufám v to samé:-)

Moc hezky napsané :potlesk:
opravdu to přebolí,a jednou si řekneš to,co řekli Kefalínovi v Černých baronech:
Je zbytečné lkát nad ztraceným prasetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.6.11 08:15

ahoj!
vydrž! je jasné, že nemáš hned chuť do flirtu a chlapů si nevšímáš a nelíbí se ti, to je tím zklamáním, ale to se spraví! uvidíš! A už bude dobře!
udělej si radost! něčím maličkým… nebo si uvař dobrý čajík… překonej dnešní splín.. však zítra zase vyjde sluníčko!
hodně sil přeju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.6.11 11:24

Ahoj trumbelínku,
zrovna nedávno jsem si na tebe vzpomněla a říkala si, jak se asi máš.
Vem to tak, že to nejhorší už máš za sebou a teď už bude jenom líp. Dej tomu čas. Máš to nejcennější a to je tvůj syn. Máš kde bydlet, jste zdraví a máš milující rodiče, kteří ti pomohou. Co víc, si můžeš v téhle chvíli přát?! A časem se určitě najde i chlap, který bude milovat tebe i malého. Ten tvůj ex si vás nezasloužil a doufám, že jednou najde někoho, kdo mu ublíží tolik, jako on tobě. A jestli je nebo není nad věcí prostě neřeš, udělej za ním tlustou čáru a konec. Už tě nemusí zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.6.11 21:06

Je to čerstvé, nezbývá, než to nějak přežít, rozchod a rozvod jsou brány v pořadí žebříčku, co působí stres, hned za úmrtím člena rodiny, ono to časem přejde a zase budeš mít chuť na to flirtování a tak. Neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
27.6.11 21:11
trumbelín píše:
Všem přeju dobrý večer.
Dnes se na mě nějak všechno navalilo :-( Odstěhovala jsem se se synáčkem od manžela (nevěra, zamilovanost, neupřímnost, lhaní, auto a kamarádi na prvním místě…) Já vím, že nám bez něho bude mnohem lépe…Naštěstí mám to nejcenější na celém světě a to mého malého broučka :srdce: Ale i přes to jsem dnes vážně na dně. Manžel tu byl s malým skoro celý den. Za tu dobu jsme si dohromady řekli asi tak 3 věty. Dává mi děsně najevo, jak je nad věcí, jak mu vůbec nechybím a jak se má „skvěle“. Taky jsme dnes prodali naše poslední koťátko-toho největšího mazlíka, který se mi každý večer spokojeně schoulil do klína a vrněl :cry: V pátek jsem se dozvěděla, že peníze, které mi měla pojišťovna vyplatit za autonehodu nejspíš nedostanu jen tak, jelikož je pojišťovna v insolvenci :cry: Achych jo..... Nejhorší na tom všem je, že se mi nelíbí vůbec žádní chlapi :-( Prostě si nedokážu představit žádný nový vztah!! Nedokážu si představit ani to, že bych měla někde s někým flirtovat...... Co se to se mnou stalo? Přitom když jsem v blízkosti manžela, necítím k němu vážně nic.....jen něco, jakoby zlobu!!

Krásný večer,
nečetla jsem ostatní přáíspěvky,tak jen reaguji na ten Váš hlavní.Moje maminka žila 25 let s chlapem,který byl v podstatě i její první.Měla krásný byt,tři dcery…Jezdilo se na dovolené a malovala se budoucnost.Jednoho dne zjistila,že je její muž nevěrný s její kamarádkou z dětství a tak se za ní vypravila aby jí poděkovala za zničené manželství.Ta paní dostala rozum a tátovi napsala,že to chce ukončit a že nechce bortit rodinu.I vydal se táta k Ireně (jeho bývalá spolužačka a sestřenice milenky) a začal si užívat s ní.maminka se to oúpět dozvěděla a tak řekl dost.
Táta se s ní rozvedl,jí a nejmladší dceru odstěhoval do miniaturního 2+KK (dvě starší dcery jsou již samostatné) a milenku Irenu si se svou mámou nastěhoval domů.Ona si vše zařídila podle svého a on naprosto kašle na city dcer,bývalé manželky i svého vnoučka.25 let a své nejbližší vyhodil,aby dal přednost štíhlé ženské se velkým sexuálním apetitem.A maminka? Nešťastná sleduje jak jí ženská osazuje truhlíky,o které vždy pečovala a nakoupovala ona,jak předělává to,co ona vybudovala…

Tímto chci říct: hlavu vzhůru.Bude lépe.Za čas,až se vše uklidní přijde láska sama a Vy zase budete šťastná a pak se budete dívat na Vašeho bývalého jako na toho,kdo Vás vůbec ale vůbec nezasloužil.Držím moc a moc palečky. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky