Zamlklé těhotensví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2002
4.4.06 11:40

Zamlklé těhotensví

Chce si o tom někdo popovídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
4.4.06 11:47

Ahoj,

existuje tu diskuze Těhotenství po potratu, myslím, že tam tě holky fakt pochopí. Je mi moc líto, že tě tohle potkalo. Bohužel jsem taky jedna z těch, která si něčím podobným prošla.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
4.4.06 11:49

Ahoj Maruško :!
Pojď za námi-těhotenství po potratu.
Moc rády tě vemem mezi sebe :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.4.06 11:56

Ahoj,
mluv o tom,ať s tím nejsi sama.
I mě to v roce 2004 potkalo.Zhroutil se mi svět,všechno jsem viděla černě,s nikým jsem se nebavila,jen jsem ležela v posteli a brečela.Pak jsem se vypovídala kamarádce,ulevilo se mi,i když smutek zůstával.
Po 3/4 roce jsem zjistila,že jsem znovu těhu.Celých 9 měsíců jsem někde v koutku duše měla strach,ale zbytečně ,dneska máme toho nejkrásnějšího měsíčního andílka na světě.

Nevzdávej to,bude líp,i když se to teď nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.4.06 15:48

Ahoj Maruško,

tak už chápu a ještě jednou zdravím z Listopadu 06.. Musím říct, i když je u mě snad všechno v pohodě (nevím, ještě jsem u Dr. nebyla), tak takovéhle strachy ze zamlklého těhotenství, miděložního těhotenství, špatného vývoje mě trápí..
Prožívat to musí být asi dost těžký.. soucítím s tebou. Určitě se tady najde spousta holek, která to prožila a pochopí tě asi lépe než já..

Drž se, holka :!

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
4.4.06 19:39

moc a moc děkuji za rady a povzbuzení…ale stejně se chce nejprve pořádně vyřvat a pak honem rychle dát dohromady…
dík¨
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.4.06 20:44

Ahoj, taky jsem tím prošla… Bylo to dost těžký, nikdy před tím jsem o tom neslyšela, a najednou mi teď přijde, že to měla každá druhá… Opravdu, co nejvíc mluv o svých pocitech, vybreč se, co to jde… Mně vháněl do očí slzy pohled na jakékoli miminko… no a teď mám taky jedno, je mu půl roku, je to nádhernej chlapeček… Samozřejmě si občas vzpomenu na to, co kdyby to vyšlo napoprvé, ale pak se podívám na Davídka a jsem ráda, že mám jeho… aspoň že to dopadlo takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová