Zamlklé těhotenství a k tomu menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
29.12.23 00:49

@Ketriss kdyz dodrzis sestinedeli, tak musi dorazit MS. potom bych teda zasla jeste na kontrolu, ze to fakt odeslo. Mne po farmakologickem potratu (zamlkle tehotenstvi) neco zustalo, sla jsem pak na hysteroskopicke odstraneni.
Pak zas sestinedeli a normalne dalsi cyklus IVF, takze zadne delsi cekani me nenutili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
29.12.23 08:28

@beata84 no mě se moc čekat nechce, nejsem tip co by to řešil, počítal plodné dny, dělal ovu testy. To co děláme, děláme s chuti a radosti :lol: ale nechce se mi řešit ze si musíme dávat pozor no ale děsí mě to, ze tam něco málo zůstalo a má to odejit s MS a já bych třeba otěhotněla ještě než by dorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.12.23 21:58

@Ketriss behem sestinedeli snad MS dorazi, ne? To by sex byt nemel zadny, ani tampony nebo kalisky.
Jinak pokud je deloha nejaka nedocistena, tak bys ani otehotnet nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3290
2.1.24 15:54

@beata84 podle dr úplně dočištena není pokud jsem ho dobře pochopila a 6tydnu je dlouhá doba :lol: popravdě po skončení krvácení už jsme sestinedeli nedodrzovali. :oops: Takže pokud nejsem úplně čistá tak se tehotenstvi bát nemusím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.1.24 15:58

Zajdi si po dalsi MS na kontrolu. Ja ti vic nevyvestim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty