Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem v 7tt a v pořádku (alespoň doufám), ale nedalo mi to a dívala jsem se na nějaké smutné příběhy a obdivuji všechny, které se s tím vším musí vyrovnat.
V 5 tt jsem byla na poslední UZ a byl vidět je ges. váček, což je asi ok. Další UZ mám v 10 tt. Některé příběhy mě dost vystrašily, hlavně zamklý potrat a prázdný ges. váček, kdy těhotné nepociťovaly žádné problémy.
Chtěla bych se proto zeptat - jak dlouho může prázdný ges. váčet nebo zamlklý potrat v těle „fungovat“ než se objeví nějaký problém (krvácení.....) - ještě před UZ?
Ahojky Kren
fakt nechci být nezdvořilá, ale koukej mazat do optimističtějšího fóra, třeba Těhulky (nemyslím to zle
) a tyhle katastrofické scenáře si nepřipouštěj, protože to by ses z toho musela zbláznit. Nepíšeš, že bys měla nějaký problém, takže si pěkně užívej svoje těhu a zbytečně se nenervuj, to mimču určitě neprospěje.
Takže neboj vše bude OK, užívej si a pěkně se chystej na vánoce.
Madla
Ahoj Kren!
Souhlasím s Madlou (obě víme, o čem mluvíme).Já jsem taky studovala, když jsem byla těhu, všechny katastrofy, co se můžou stát a jak to dopadlo - blbě!J
Na tvou otázku - já měla v sobě prďolku 2-3 týdny, než se spustilo špinění a bylo jasný, že je konec.Ale tobě bych doporučila nejlépe diskuzi srpen 2008. A třeba se tam potkáme…
Držím palec, ať se brzo ukáže srdíčko a v létě vykoukne další lvíče!!!
Ahoj Kren,
teda dostaneš na zadek, za ty myšlenky. Hezky se hoď do pohody
a koukej přemýšlet jak vybavíte pokojíček ![]()
Nevím, proč by se mělo stát něco špatnýho. Všechno bude ok.
Mischi, co ty? jak jsi na tom? Koukám, že máš 28.DC
Vím, že se neznáme, ale tak nějak občas sleduju různé diskuse ![]()
Ahoj Kikijo, taky šmíruju občas u sousedů, takže vím, co máš za sebou. Takže tentokrát už naostro!!! Moc ti to přeju!
A u mě? NO, o víkendu se chystám testovat a kdo ví…,třeba ten srpen stihnu. Ale zatím diskretně mlčím - až budu mít pruhovanej test, tak budu jásat nahlas.
Mischi, tak moc držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo a ono určitě vyjde
jen tomu musíš věřit. Taky věřím, taže to bude určitě ok ![]()
Teda jsi dobrá, do víkendu bych nevydržela. Už bych na testík čůrala dneska
![]()
Nikomu to neříkej, ale já čůrala už včera a nic, proto ten víkend.
Už pozítří - to vydržím. A věřím!!!
Já vím, ale to se nedalo vydržet. ![]()
Pro dnešek se loučím, musím ještě vydělávat.A pak mě čekají kokosové rohlíčky a srnčák.Tak pa!
Holky, máte pravdu. Moc číst taky někdy škodí. Tak si budem držet pěsti nazájem, to bude nejlepší. díky a ahoj v optimistických diskusích.
hodna holka!!!!!!!!!!Tak upaluj do diskuzi tehulek a do spatnych a smutnych ani nenakukuj
ahoj Tami, nemůžu tomu uvěřit - ale asi jsem těhotná
…mám dnes 28. den cyklu a nevydržela sem to a udělala test a jsou tam dvě čárky jedna silná druhá slabá…je to jisté? Můžete mi holky poradit nebo říct své zkušennosti? ---potřebovala bych k MUDr. - chci mít jistotu aby se koukl na UZV…po tom zamlklém těhu mám ze všeho strach. Ale nevím - mám-li tam jít když je to tak brzy a ta slabá čárka… ![]()
tak ahoooj lenča
Leni
na utz nebude nic videt!!!!!!!!!Jen zvysena vlhkost sliznice.Ale co kdyby sis nechala vzit v laboratori krev a vysledky budou za par hodin…
A pokud jsi fakt tehu tak ti MOOOOOOOOOOOOOOOOOOC gratuluji
LeňozeStrakonic-moc gratuluju k nalezení //.
já jsem byla na revizi 14.12 a teď čekám na ms.pořád ještě nepřišla.ve snažení se vůbec nehlídáme a necháváme tomu volnej průběh.třeba ms ani nedorazí.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.