Zamlklý potrat apod.

160
13.12.07 14:34

Zamlklý potrat apod.

Ahoj holky, jsem v 7tt a v pořádku (alespoň doufám), ale nedalo mi to a dívala jsem se na nějaké smutné příběhy a obdivuji všechny, které se s tím vším musí vyrovnat.
V 5 tt jsem byla na poslední UZ a byl vidět je ges. váček, což je asi ok. Další UZ mám v 10 tt. Některé příběhy mě dost vystrašily, hlavně zamklý potrat a prázdný ges. váček, kdy těhotné nepociťovaly žádné problémy.
Chtěla bych se proto zeptat - jak dlouho může prázdný ges. váčet nebo zamlklý potrat v těle „fungovat“ než se objeví nějaký problém (krvácení.....) - ještě před UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
13.12.07 15:21

Ahojky Kren
fakt nechci být nezdvořilá, ale koukej mazat do optimističtějšího fóra, třeba Těhulky (nemyslím to zle :D ) a tyhle katastrofické scenáře si nepřipouštěj, protože to by ses z toho musela zbláznit. Nepíšeš, že bys měla nějaký problém, takže si pěkně užívej svoje těhu a zbytečně se nenervuj, to mimču určitě neprospěje.
Takže neboj vše bude OK, užívej si a pěkně se chystej na vánoce.
 Madla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.07 16:12

Ahoj Kren!
Souhlasím s Madlou (obě víme, o čem mluvíme).Já jsem taky studovala, když jsem byla těhu, všechny katastrofy, co se můžou stát a jak to dopadlo - blbě!J
Na tvou otázku - já měla v sobě prďolku 2-3 týdny, než se spustilo špinění a bylo jasný, že je konec.Ale tobě bych doporučila nejlépe diskuzi srpen 2008. A třeba se tam potkáme…
Držím palec, ať se brzo ukáže srdíčko a v létě vykoukne další lvíče!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.12.07 16:33

Ahoj Kren,
teda dostaneš na zadek, za ty myšlenky. Hezky se hoď do pohody
a koukej přemýšlet jak vybavíte pokojíček :wink:
Nevím, proč by se mělo stát něco špatnýho. Všechno bude ok.

Mischi, co ty? jak jsi na tom? Koukám, že máš 28.DC :lol: Vím, že se neznáme, ale tak nějak občas sleduju různé diskuse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.07 16:49

Ahoj Kikijo, taky šmíruju občas u sousedů, takže vím, co máš za sebou. Takže tentokrát už naostro!!! Moc ti to přeju!
A u mě? NO, o víkendu se chystám testovat a kdo ví…,třeba ten srpen stihnu. Ale zatím diskretně mlčím - až budu mít pruhovanej test, tak budu jásat nahlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.12.07 16:52

Mischi, tak moc držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo a ono určitě vyjde :wink: jen tomu musíš věřit. Taky věřím, taže to bude určitě ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.12.07 16:53

Teda jsi dobrá, do víkendu bych nevydržela. Už bych na testík čůrala dneska :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.07 16:59

Nikomu to neříkej, ale já čůrala už včera a nic, proto ten víkend. 8) Už pozítří - to vydržím. A věřím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
13.12.07 17:08

jo ták, ale včera bylo ještě brzy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.07 17:17

Já vím, ale to se nedalo vydržet. :oops:
Pro dnešek se loučím, musím ještě vydělávat.A pak mě čekají kokosové rohlíčky a srnčák.Tak pa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.12.07 13:12

Holky, máte pravdu. Moc číst taky někdy škodí. Tak si budem držet pěsti nazájem, to bude nejlepší. díky a ahoj v optimistických diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.12.07 13:47

hodna holka!!!!!!!!!!Tak upaluj do diskuzi tehulek a do spatnych a smutnych ani nenakukuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.07 07:59

ahoj Tami, nemůžu tomu uvěřit - ale asi jsem těhotná 8O …mám dnes 28. den cyklu a nevydržela sem to a udělala test a jsou tam dvě čárky jedna silná druhá slabá…je to jisté? Můžete mi holky poradit nebo říct své zkušennosti? ---potřebovala bych k MUDr. - chci mít jistotu aby se koukl na UZV…po tom zamlklém těhu mám ze všeho strach. Ale nevím - mám-li tam jít když je to tak brzy a ta slabá čárka… :oops:
tak ahoooj lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.12.07 11:32

Leni

na utz nebude nic videt!!!!!!!!!Jen zvysena vlhkost sliznice.Ale co kdyby sis nechala vzit v laboratori krev a vysledky budou za par hodin…

A pokud jsi fakt tehu tak ti MOOOOOOOOOOOOOOOOOOC gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.1.08 22:15

LeňozeStrakonic-moc gratuluju k nalezení //.

já jsem byla na revizi 14.12 a teď čekám na ms.pořád ještě nepřišla.ve snažení se vůbec nehlídáme a necháváme tomu volnej průběh.třeba ms ani nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty