Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky/ženský.. mám příbuznou co má 3 děti.. Dvě nemá v péči prý není schopna se o ně řádně postarat… Nedá mi to spát… 😭 😭 holčička rok a půl(která ji v péči zůstala ) spí ve spine mezi štěnicemi a na víc ji dávají jen čínskou polévku a sunar a někdy taky rohlík… Je mi z toho zle protože malá se narodila jen s jednou ledvinou.. nepřijde mi v pořádku když malá pije starý čaj a papa jen tohle (čínskou polévku s sunar) v takových letech.. navíc malá má i hrozně hubené nožičky (jako dítě ve 3 měsících ) a přijde mi neudrží svou vlastní váhu 😭… vývojová vada tam nikdy nebyla… můj názor je ze malinka je furt v postýlce a nemá vyvinuté svaly, nikdo o ni nejeví zájem.. holky poradíte mi co s tím.. nemůžu spát na pomyšlení v čem ta malá je… štěnice, špína, plíseň a nezájem o malou 😭 😭 😭 😭 😭
Strašné… Asi nezbývá než nahlásit sociálce aby z té „péče“ holčičku dostaly
![]()
@LucEm píše:
Strašné… Asi nezbývá než nahlásit sociálce aby z té „péče“ holčičku dostaly![]()
Ano to jsem udělala.. čekám stále na odpověď.. bojím se horší verze, že nic s tím udělají 😞 😞
@Barča 20 píše:
Ano to jsem udělala.. čekám stále na odpověď.. bojím se horší verze, že nic s tím udělají 😞 😞
Neboj se dopředu,
vyckej a uvidíš. Případně bych to nahlásila na policii klidně opakovaně dokud by se to neřešilo
Chudinka malinká
Určitě se o ní zajímej a nahlaš na sociálku. Je mi to tak líto
Snad to nenechají jen tak. To je hrozný takováhle výživa. Sterilizovat takovouhle matku zrůdu.
Mně se maří, že neohlášení trestního činu týrání dětí je samo o sobě trestním činem. Takže pokud to tam vypadá fakt jak vypadá, tak bys to měla ohlásit na policii, zejména pokud s tím sociálka nic nedělá. Ale něco by s tím dělat teda měla
. Co ten pediatr?
@Anonymní píše:
Chudinka malinkáUrčitě se o ní zajímej a nahlaš na sociálku. Je mi to tak líto
Snad to nenechají jen tak. To je hrozný takováhle výživa. Sterilizovat takovouhle matku zrůdu.
Nahlásit na policii. Mám v péči týrané dítě, které také skoro nekrmili a jen bylo zavřené v postýlce. Následky ochablého svalstva řešíme už tři roky. To dítě musí rychle pryč od matky. Policie to musí řešit ihned.
@Cuddy nene nema nic… říkat ze tam je o dítě hrozny nezájem upozornila jsem na to.
@Anonymní píše:
Nahlásit na policii. Mám v péči týrané dítě, které také skoro nekrmili a jen bylo zavřené v postýlce. Následky ochablého svalstva řešíme už tři roky. To dítě musí rychle pryč od matky. Policie to musí řešit ihned.
Ježíš to je hrozny 🥺 🥺 🥺 zajdu na policii.. ja pravé nevím si rady co s tím a malá je krásná holčička ❤️️❤️️. Alenooravdu je ve spíně a nezajímají se oni… 😭ja mám samé dvě děti a tohle bych nikdy v životě neodpustila 😭 😭 nechci aby měla zkažený život
Všem vám moc dekujuuu… jdu volat na ospod a řešit to dál… ❤️️ Držte mi pěsti. Malou bych si klidně vzala 😊 😊
Tak Holky jen jsem dopsala že tam jdu sem k Vám a paní mi volala z ospodu.. bude se řešit 🤩 🤩
Příspěvek upraven 22.04.21 v 12:17
@Barča 20 píše:
Tak Holky jen jsem dopadla ze tam jdu a paní mi volala.. bude se řešit 🤩 🤩
To máš hotovo za 3 minuty hovor v 8 ráno?
Oni jí odeberou dvě děti a třetí nechají? U nás odebrali dítě a další hned po narození ![]()
@Barča 20 píše:
Ježíš to je hrozny 🥺 🥺 🥺 zajdu na policii.. ja pravé nevím si rady co s tím a malá je krásná holčička ❤️️❤️️. Alenooravdu je ve spíně a nezajímají se oni… 😭ja mám samé dvě děti a tohle bych nikdy v životě neodpustila 😭 😭 nechci aby měla zkažený život
Náš chlapeček má dodnes následky. Je mu 6 let. Dělá mu problém vyjít prudší kopeček, nebo ho sejít. První dva roky, co byl u nás, se těžko zvedal ze země. Chodila jsem ho zvedat. Dva roky ležel v postýlce a kašlali na něj. Nikdo s ním nechodil ven, ani ho nepřebalovali, jak je třeba.