Zánět dutin v 5. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42520
30.4.23 20:51
@zmrzlik píše:
Blbě. Jo mám horečku a ještě mi to sedlo na průdušky. Kdyz kychnu a nebo zakaslu, to bolí hodně. Hlava jak střelp. :zed: Ucho jen tlak z tě vedlejší n dutiny.Jo v úterý opět dr :zed: Chtěla, sem se vyhnout ATB, ale z nosu vysmrkam vnisavý. :oops: Teď tu mrcim jak malý dítě.

To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic 8o 8o jsem už druhý týden doma a jsem slabá jak Mucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
30.4.23 20:56

Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci. :zed: Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
30.4.23 21:01
@Betty MacDonald píše:
To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic 8o 8o jsem už druhý týden doma a jsem slabá jak Mucha.

Chudaku. :hug: Asi stejný mód u mně. Furt něco a zpestruju si to operacema nohy. :zed: Takže vidím bilej plášť a mám nervy v háji.

• Citovat
  • Upravit
7956
30.4.23 21:25
@zmrzlik píše:
Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci. :zed: Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.

jeď zítra na pohotovost, nenechávala bych to do úterý. Určitě si nakapej kapky do nosu a dobrý je clarinase, ale podle toho co píšeš to bude opravdu nejspíš na antibiotika. Já nevím jak vypadá pohotovost u vás, ale u nás se třeba moc nečeká (takže možná nejlepší je zvolit pohotovost v malé nemocnici, pokud bys měla takovou poblíž). Pokud máš strach z bacilů, vezmi si respirátor. Ale na pohotovost nechodí je infekční, hodně chodí zablokovaná záda a infekce močových cest. Takže nějakých bacilů bych se tam tolik nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
30.4.23 21:33
@zmrzlik píše:
Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci. :zed: Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.

obávám se, že toto všechno potřebuje opravdu k vyléčení atb, bez nich to asi nepůjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
2.5.23 13:29
@stinga píše:
obávám se, že toto všechno potřebuje opravdu k vyléčení atb, bez nich to asi nepůjde :hug:
Tak mám ATB.Tak snad to brzo zabere.Jsem jak vyzdimanej citron už. Kašlu jak tuberak.Ty dutiny taky příjemná věc. :zed:
@Betty MacDonald píše:
To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic 8o 8o jsem už druhý týden doma a jsem slabá jak Mucha.

Jj, taky jsem vyřízena. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí