Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@zmrzlik píše:
Blbě. Jo mám horečku a ještě mi to sedlo na průdušky. Kdyz kychnu a nebo zakaslu, to bolí hodně. Hlava jak střelp.Ucho jen tlak z tě vedlejší n dutiny.Jo v úterý opět dr
Chtěla, sem se vyhnout ATB, ale z nosu vysmrkam vnisavý.
Teď tu mrcim jak malý dítě.
To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic
jsem už druhý týden doma a jsem slabá jak Mucha.
Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci.
Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.
@Betty MacDonald píše:
To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic![]()
Chudaku.
Asi stejný mód u mně. Furt něco a zpestruju si to operacema nohy.
Takže vidím bilej plášť a mám nervy v háji.
@zmrzlik píše:
Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci.Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.
jeď zítra na pohotovost, nenechávala bych to do úterý. Určitě si nakapej kapky do nosu a dobrý je clarinase, ale podle toho co píšeš to bude opravdu nejspíš na antibiotika. Já nevím jak vypadá pohotovost u vás, ale u nás se třeba moc nečeká (takže možná nejlepší je zvolit pohotovost v malé nemocnici, pokud bys měla takovou poblíž). Pokud máš strach z bacilů, vezmi si respirátor. Ale na pohotovost nechodí je infekční, hodně chodí zablokovaná záda a infekce močových cest. Takže nějakých bacilů bych se tam tolik nebála.
@zmrzlik píše:
Noc bude asi krutá. Ja jsem právě nechtěla na urgent, je tam hodné lidi, já jsem imobilni a další bacily teď před operaci nechci.Jo mám oteklou levou tvář od oka dolu.Asi si vemu opiat at usnu.
obávám se, že toto všechno potřebuje opravdu k vyléčení atb, bez nich to asi nepůjde ![]()
@stinga píše:Tak mám ATB.Tak snad to brzo zabere.Jsem jak vyzdimanej citron už. Kašlu jak tuberak.Ty dutiny taky příjemná věc.
obávám se, že toto všechno potřebuje opravdu k vyléčení atb, bez nich to asi nepůjde
@Betty MacDonald píše:
To je mi líto. Hlavně se dej dokupy. Já měla v prosinci dutiny, hnus, pak mi píchli ucho, hrozný, furt špatně slyším. V únoru chřipka, tyden doma, od té doby furt něco, slabost, pobolívání ledvin, únava jak hrom, furt rýma, furt kašel, pak zas teplota, pak ne teplota. Pak se mi udělalo v práci zle, zkolabovala jsrm a mám zápal plic![]()
Jj, taky jsem vyřízena. ![]()