Zánět močových cest, nebo něco jiného?

1894
26.9.11 13:27

zánět moč. cest, nebo něco jiného

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Chce se mi na záchod i po 5 min. co jsem tam byla, a s strasně mě to pálí a bolí tam dole. Myslela jsem že to je to zánět ale přeléčila jsem to čípky ale je to pořád stejné. Piju i orologický čaj a nic. Bohužel jsem dneska nastoupila do práce tak si nemůžu dovolit běhat po doktorech. Stalo se Vám to některé? Jinak sex jsem neměla 14 dní. Tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10937
26.9.11 13:31

Ahoj stalo a vypadá to na zánět močovýho měchýře, skoč si k mudře dá ti ATB. Nic jinýho ti na to nepomůžea věř mi, že to bude čím dál horší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.9.11 13:46

No ještě bych zkusila urinal akut od walmarku, jestli to nemáš moc rozjeté tak to zabere, když ne val k mudr. pro atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.9.11 13:47

a fakt není nic jiného než ty atb, ach jo. snad to tím čajem přejde nebo budu muset fakt tam zajím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.9.11 14:01

Zajdi k dr., není o co stát, může se z toho vyvinout pěkný zánět ledvin a to nebude jen doktor, ale nemocnice. Tak raděj včas. Moč vezmi s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
26.9.11 14:06

Diggy, vyraz, dokud je cas. Taky nechci strasit, ale me nikdy rozjety mocak bez ATB nepresel a pokazdy to bylo minutu od minuty horsi. Prolejvat cajem a jist brusinky se da, kdyz zacnes neco malo pocitovat, ale pokud uz behas takhle casto a pali te to, tak to bude na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.9.11 14:10

tak díky za info, zítra to nějak udělám v práci a skočím tam. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie