Na in-liny po sklerotizaci?

5533
26.9.11 10:11

Na in-liny po sklerotizaci?

Ahoj mamči, čeká mě sklerotizace křečové žíly na lýtku (jsem posera a dost se toho bojím :lol: ). Jenže před pár dny jsem se rozhodla oprášit svoje in-liny a pravidelně každý den si na nich rozbíjím hubu :lol: , pač si chci před zimou lehce vytvarovat figuru. Je možné bruslit po sklerotizaci, nebo si budu muset počkat na jaro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1911
26.9.11 10:29

Nejsem zdravotník, ale sklerotizaci jsem v minulosti podstoupila 2×, vůbec nic to není, nemusíš se toho bát. Akorát je nepříjemný, že určitou dobu po zákroku musíš mít zafačované nohy, příp. stahovací punčochy, tuším, že ze začátku jsem to musela mít i přes noc, což je blbý kvůli hygieně. Při sportu se člověk víc potí a když se pak nemůže pořádně umýt, je to blbý. Takže já jsem tehdy nesportovala pouze po dobu, kdy jsem vůbec nesměla punčochy sundávat. Později, když jsem je mohla aspoň na noc sundat, tak už jsem sportovala, protože jsem se už mohla pořádně umýt. Naopak po zákroku nebylo doporučeno dlouhé sezení, ale hodně chůze, takže bych to u in-line bruslí neviděla jako problém. Spíš jde o tu hygienu, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí